mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.03.2024 : 17:30:45

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  prehrana  |  Tema: FRANCOSKI BULDOG - KATERI BRIKETI SO NAJBOLJŠI
Strani: 1 [2]  Vse   Dol
Natisni
Avtor Tema: FRANCOSKI BULDOG - KATERI BRIKETI SO NAJBOLJŠI  (Prebrano 19642 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.296


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #15 : sobota, 07.07.2012 : 08:10:21 »

O kakšnem Pedigreeju je govora, če praviš, da bereš forume? Potem zagotovo veš, da ti ga tukaj prav nihče med nami ne bi niti v sanjah priporočal. Hrano za psa se kupi v specializirani trgovini za male živali in ne na bencinski pumpi ali v lokalnem marketu. Potencialno primernih hran za tvojega psa je nekaj deset različnih. Katera je ob prevzemu tvojega psa zanj primerna, pa ti lahko pove izključno samo vzreditelj in, kot pravi Nanook, tvoj bodoči pes.

Veterinarski inšpektor in veterinar sta za nakup psa običajno prav toliko kompetentna, kot kdorkoli drug. To, da je nekdo poznavalec scene rodovniških psov, ni domena stopnje ali tipa izobrazbe, prav tako ne službenega položaja. Poznam nekaj veterinarjev, ki ti bodo z vso vnemo priporočali nakup in parjenje mešancev.
Logiran

maja01
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.095


« Odgovor #16 : sobota, 07.07.2012 : 09:25:44 »

Po moznosti iz svojega legla.  Lips Sealed
Logiran
natis
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.518


« Odgovor #17 : sobota, 07.07.2012 : 17:36:38 »

Veste kaj moj FB ma vse papirje in vse. Ampak ko berem skozi forume je tak da vsak daje drugačno hrano. Ker vem da so glede hrane FB zelo občutljivi, nočem pa je hraniti z nekimi Pedigre in nevem kaj kao dobro hrano, ker ni.

Natis ti pa mi ne bluzit ker me ne poznaš, dejstvo je da sem se obrnila na ljudi, ki imajo FB in ne na neke kr neki, ki mislijo da se spoznajo na vsako pasmo, ker tvoja reakcija in nepoznavanje osebe s katero se poskušaš menit je pretirana.

Moji psički so omogočeni vsi pogoji ni debate!! Ampak me pač zanima glede hrane, ker je ne mislim hranit z Pedigree res.

Poleg tega pa če te že zanima, ti ki si tako pameten/na Natis pri iskanju sta mi pomagala vet. inšpektorica in veterinarka, tak da mi ne bluzit da moja psička ni rodovniška!!! ker nimaš pojma



glej draga tyra meni dol visi, če sta šla s teboj sama direktorica VURSa pa direktor/ica veterinarske zbornice ... in tako kot je napisala maja01 ....

NOBEN lastnik mojega mladiča takih neumnosti ne sprašuje na forumu ... ZAKAJ ... ker sem jim na voljo 24/7 po tem, ko mladiča odnesejo in tudi že ves čas pred odhodom mladička. ČE ŽE sprašujejo na forumu potem jim jaz tudi odgovarjam tam zato, da se še kateri drug lastnik moje pasme nauči kaj iz tega. definitivno pa NIHČE ne postavlja teh vprašanj karnekje. da bi bodoči lastniki mojih mladičev takole pisali po forumu težko težko dvomim, da bi postali lastniki mojega psa.

še vedno pa moram priznat, da ti ne verjamem, da si naredila domačo nalogo pri nakupu psa, ker (ponovno) ljudje, ki jih ti navajaš kot "kompetentne" za mene NISO in nekdo, ki pride k meni kupovat mladiča na tak način GA NE DOBI.
Logiran
natis
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.518


« Odgovor #18 : sobota, 07.07.2012 : 18:00:11 »

naslednjič, ko mi boš pisala na moj OBJAVLJEN mail (za spremembo od tebe se ne skrivam za nick-i) take kozlarije in grožnje prej dvakrat vdahni in izdahni in ves svoj čas usmeri raje pogovoru z vzrediteljem, če res obstaja ....


ZA KOZLAT!!!!  Angry Angry
Logiran
Strani: 1 [2]  Vse   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  prehrana  |  Tema: FRANCOSKI BULDOG - KATERI BRIKETI SO NAJBOLJŠI
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines