Dober večer, čas je že bil da se malo javiva. Dobro smo se vsi nasmejali na objavo na Bolhi, celo taščo sva skoraj shecala, da imava Vie dovolj, da se je reva že čisto zasekirala.
Ljudje imajo dober namen, zato niti ne bom urgirala glede umaknitve slike. Ampak če že ponujaš psa, ki izgleda kot srnin pinč, naj vsak srninega pinča najdejo.
Drugače pa kaj naj rečem, mi se imamo super. Uživamo še pa še, jesen je bila lepa in smo jo do zadnjega izkoristili. Izleti, pohodi, druženja, Via uživa na polno. Dvakrat tedensko obiskujeva agility, tam je pa .....
težava je predvsem v meni. Vedno sem se imela za precej športno in ne tako zelo nerodno, ampak jaz sel cel ŠKIS na poligonu
Ne morem si zapomniti proge, nerodna sem, ne dajem jasnih ukazov,....
V glavnem, ko nama celo kaj uspe je cel žur. Drugače pa gospa lepo napreduje tudi v socializaciji, sicer se še ne tako kot bi lahko, oz bi jaz želela. Še vedno teži in laja, ampak že veliko manj. Ko veliki norijo v igri, se raje umakne na varno, je bolj pes za igro 1:1. Ampak mogoče nekoč, nekdaj ....
Lovili smo še zadnje jesenske sončne dni
Moja, moja
Prilagam še našo nesrečo na 4 tacah
Uh, še dobro da je konec, zdaj pa lahko vse piškote pojem, ki mi jih je prej ponujala