mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 21.01.2021 : 19:07:00

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Licitacije, razprodaje, akcije - pomoč Zavetišču Horjul  |  Božične licitacije  |  Tema: Praznična darila 2006 - pravila sodelovanja
Strani: [1]   Dol
Natisni
Avtor Tema: Praznična darila 2006 - pravila sodelovanja  (Prebrano 1728 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 28.597


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« : nedelja, 03.12.2006 : 23:05:08 »

Vstopili smo v praznični december, v katerem kar mrgoli takih in drugačnih mož, ki nosijo darila. Včasih bogatejša, včasih skromnejša, vedno pa naj bi bilo obdarovanje tudi predaja dela našega srca obdarjencu. V prazničnem decembru po vsem svetu izmenja lastnike na milijone daril.

Ker se nakupu daril nikakor ne moremo izogniti Smiley, smo pripravili akcijo, v kateri ne bomo samo donirali in kupovali daril, temveč tudi obdarovali varovance Zavetišča Horjul s kupninami za darila, ki bodo na voljo. Tako bomo naredili več dobrih del hkrati. Ne bo nam treba iskati in se drenjati po trgovinah. Kar udobno iz naslonjača bomo izbrali darila za naše drage. Z donacijo in nakupom darila pa bomo pomagali še brezdomnim živalim in kaj bi si v prazničnem mesecu želeli lepšega.

Torej, kaj je naša naloga?
Vsak pripravi in praznično zavije darilce v minimalni vrednosti 1.000 SIT. Da ga na prodaj tako, da odpre v tej rubriki svojo temo, v katero vpiše kot naslov svoje uporabniško ime, v sporočilu pa zapiše vse, kar je potrebno za spodbuditev nakupa s strani ostalih uporabnikov. Uporabnike lahko spodbujate k nakupu svojega darila do zadnjega dne akcije. Lahko dodate slikovni material, lahko opišete vsebino, lahko... pa ste skrivnostni in ne razkrijete ničesar. Taktika je v vaših rokah. Gremo po sistemu licitacije, ki pa bo odprta vse do 18.12.2006 in zadnji, ki bo vpisal znesek, bo kupec darilca. Torej je pomembno, da darilo čim bolje predstavite in promovirate in tako zanj iztržite čim več v dobro živalskih brezdomčkov. Potem je še nekaj dni časa za plačilo na račun Zavetišča Horjul in predajo darila.
Pa gremo po vrsti s pravili:

Kdo lahko sodeluje?
Sodeluje lahko vsak registriran uporabnik mojpes.neta.

Kako damo darilo "v prodajo"?
Odpremo novo temo v rubriki Z dobrodelnostjo do prazničnih daril:
* kot naslov sporočila vpišemo svoje uporabniško ime,
* kot vsebino sporočila opišemo darilo, lahko prilepimo fotografijo (lahko kot priponko, lahko pošljete fotografijo meni...), lahko..., kar želite, vse pa s ciljem, da za darilo iztržite v dobro horjulskih varovancev čim več.
* v nadaljevanju lahko spodbujate kupce vašega darila, odgovarjate na vprašanja..., skratka, tema je vaša in od vas je odvisno vodenje in izid "pogajanj".

Obenem z objavo teme z vašim darilom ste obvezni poslati svoje podatke (ime in priimek, domač naslov, email naslov in mojpes.netovo uporabniško ime) na email naslov jana@mojpes.net. Podatki ne bodo nikjer objavljeni, temveč po zaključku akcije le posredovani kupcu darila v primeru, da se mu ne boste sami javili.

S koliko darili lahko sodelujem?
Vsak uporabnik lahko sodeluje z enim darilom.

Začetna cena predmeta in "višanje"
Začetne cene vseh predmetov so 1.000 SIT (4,17 eurov).
Minimalni znesek za višanje je 100 SIT (0,42 eurov)

Čas prodaje daril
S prodajo daril začnemo v ponedeljek, 4.12.2006 ob 00.00 in zaključimo v ponedeljek, 18.12.2006 ob 24.00.
Svoje darilo lahko daste v prodajo v kateremkoli trenutku med trajanjem akcije, najbrž pa ni preveč smiselno, da ga objavite zadnji dan.
Po zaključku "prodaje" bom v vseh temah napisala, kdo je "kupec" posameznega darila in znesek, za katerega je darilo kupil.

Sem "kupec" darila. Kako naprej?
Znesek, za katerega vam je bilo darilo "prodano", morate čimprej nakazati direktno na transakcijski račun Zavetišča Horjul, št. 02027-0254948113, odprt pri NLB, s pripisom "donacija - uporabniško ime" (namesto "uporabniško ime" vpišite uporabniško ime, ki je naslov teme, ne vaše uporabniško ime).
V temo, v kateri ste zlicitirali darilo, javite, kdaj ste plačali in objavite svoj email naslov, da vas bo lahko donator darila kontaktiral za naslov, kam naj predmet pošlje. V kolikor email naslova ne želite javno objaviti, mi sporočite skupaj s podatki, za katero darilo gre (uporabniško ime - naslov teme) na email naslov jana@mojpes.net in posredovala bom naprej pri donatorju darila, da vam ga lahko dostavi.
Vsi uporabniki s paketi midi, maksi in mega lahko kontaktirate z drugimi po zasebnih sporočilih, seveda če imajo tudi oni katerega od navedenih paketov.
Skratka, po plačilu na račun Zavetišča Horjul morajo vaši podatki najti pot do tistega, ki "hrani" vaše darilo, ki ste ga "kupili", da vam darilo pošlje ali se z vami kako drugače dogovori za dostavo.
Ko boste darilo prejeli, objavite to v ustrezni temi.

Kaj pa, če se bo donator darila premislil in darila ne bo hotel predati ali pa kupec ne bo nakazal denarja?
Verjamem, da bodo k tej akciji pristopili samo resni uporabniki in da bodo sodelovali samo tisti, ki bodo v primeru, da bo njihova cena najvišja, znesek za darilo resnično nakazali tako, kot se od njih pričakuje, in da bodo donatorji daril res pravočasno dostavili darila kupcem. Vse stavimo na zaupanje.
Vsak, ki bo daroval darilo in ga dal v prodajo ter vsak, ki bo licitiral za nakup daril, bo to storil samoiniciativno, torej se z objavo vsakega svojega sporočila v tej temi zaveda, da je potrebno potem darilo res poslati, če smo donator darila in ga res plačati, če smo kupec darila.

Časa za plačilo in predajo predmetov bo malo, zato predlagam, da nakažete denar za darilo čim prej, prav tako pošljite darilo čim prej, vsekakor pa najkasneje v petek, 22.12.2006, da bodo kupci s čim imeli obdarovati svoje bližnje Smiley.Jana Pahovnik
Gavce, 3.12.2006

Se uradno, ceprav je slo racunanje dog_lover cisto prav Wink

18.12.2006
Z dobrodelnostjo do prazničnih daril

doniral/adobil/acena
dog_loverŽivc4.100 SIT
Xenacac
skogkatt
9.100 SIT
9.000 SIT
chanel5cac4.500 SIT
ArončkaRossy5.500 SIT
Zmagoticka4.400 SIT
DrobtinicaŽivc3.100 SIT
skogkattcac6.500 SIT
Danichanel54.000 SIT
pepaskogkatt4.000 SIT
Cacchanel53.500 SIT
BaluŽivc8.700 SIT
aussieJolly12.600 SIT
Agnesarončka3.600 SIT
PuppaJolly16.200 SIT
mircaltervita
FELI
6.100 SIT
6.000 SIT
Kajaliza-asta4.500 SIT
liza-astaskogkatt3.100 SIT
Ulpisvrk7.000 SIT
Maja Rogeljskogkatt1.500 SIT
AlbaRossy2.500 SIT
Drejčiskogkatt2.500 SIT
Ka ty ajatmire3.500 SIT
Janakaja
Drejči
3.000 SIT
2.700 SIT
bolha2/DLVKOSsvrk2.100 SIT

Skupaj 123.900 SIT
Logiran

Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 28.597


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #1 : nedelja, 03.12.2006 : 23:20:49 »

Licitacije - pomoč Zavetišču Horjul potekajo tudi med akcijo Z dobrodelnostjo do prazničnih daril nespremenjeno in neprekinjeno naprej.
Morda bo pa kdo med vami tam našel kaj uporabnega za darilo svojcem prijateljem ali sodelavcem...
Logiran

Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 28.597


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #2 : torek, 19.12.2006 : 09:37:49 »

Ker je povpraševanje po darilih izjemno, dodajamo še eno možnost vsem darovalcem daril ter vsem tistim, ki na licitaciji za darila niso bili uspešni:

Pravila:
* Osnovna darila po današnjem nočnem zaključku dobijo uspešni licitatorji s seznama za ustrezne zneske.

* Donatorji daril, ki so pripravljeni dodati še eno darilo, naj to navedejo v svoji temi in ga ponudijo tistemu licitatorju, ki je navedel 2. najvišjo ceno.
* Če licitator z 2. uvrščeno ceno ne bo zainteresiran za nakup darila, se ponudi naslednjemu v vrsti najboljših licitatorjev.
* Uspešne predaje zneskov Horjulu in daril licitatorjem bodo naknadno navedeni v seznamu.
Logiran

Strani: [1]   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Licitacije, razprodaje, akcije - pomoč Zavetišču Horjul  |  Božične licitacije  |  Tema: Praznična darila 2006 - pravila sodelovanja
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2020 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines