mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 20.06.2025 : 21:48:11

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 474180 krat)
0 članov in 12 gostov pregleduje to temo.
Sian
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 256

« Odgovor #300 : torek, 08.06.2004 : 23:46:30 »

Čivava pozdravljena!
Verjamem da te je zdaj zmedlo,ko ti je vzrediteljica iz Italije poslala slikice malega luštnega samčka! WinkČe imaš doma že dve samičke,bi bilo skoraj najbolj pametno
se odločit za samičko. :-\Ker boš tako najmanj problemov imela med gonitvami.Obstaja pa še ena možnost.Da se odločiš za sterilizacijo ali kastracijo,odvisno za kateri spol se boš odločila.Meni so sicer bolj pri srcu samičke! CheesyČeprav imam zdaj samčka. :PSem pa danes pestvala tri mesece staro
čivavo! :DTakooo je bil majhen,da sem ga zelo previdno prijela. ;DJe pa tako srčkano bitjece,res!! Cheesy
P.S.:Pa srečno pri nakupu ti želim!

Pa,pa....Sian. Kiss

Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #301 : sreda, 09.06.2004 : 13:31:25 »

Smravl, Sian: hvala za odgovor. Glede gonitev ne bi bilo težav s samcem, ker sta obe moji mešanki sterilizirani. Sicer pa res ne vem ali bi se bolj razumeli s samčkom ali samičko. Na sprehodu ali obiskih se razumeta z obema spoloma, kako pa bo ko bo "mali vsiljivec" doma pa ne vem. Roll Eyes
Jaz se bolj nagibam k samički, pa čeprav nimam nekega utemeljenega razloga. Od vedno imamo samičke, pa ti nekako pride v kri...
Vzrediteljica iz Italije pa se mi je na koncu zdela nekako sumljiva, in sem se odločila da od nje ne vzamem ne samčka ne samičke! Njena čivavica je bla res fullll lušna! Je mel mladiček 3 mesece, pa jo prašam zakaj ga oddaja, na enem prejšnjih mailov je napisala da oddaja po 60. dnevu... in mi je rekla, da ga je najprej želela obdržati zase pa da se je premislila. ZAKAJ si je premislila, pa ne duha ne sluha. Če bi bil res tako oh in sploh kot je rekla ne vem če bi ga dala stran... Huh
Potem pa mi še reče, da mali (seveda to šele ko me je že navdušila s slikico) nima ŠE rodovnika??? Da ga pa lahko registrirajo naknadno če želim. Undecided Ne vem kako je to v Italiji, pri nas kaj takega ni mogoče. Pa da oni niso vzeli rodovnika ker je predrag?!?!
Tako da sem se odločila da ne bo nič s tem. Že veliko časa iščemo mladička in ne bomo potem kupili nekaj "sumljivega" (pa čeprav je še tako luškan!).
Bomo počakali na vzreditelja, ki je tudi iz Italije in pride razstavljat v Portorož. Mladičkov brez rodovnika pa sploh nima!

Lep pozdrav!
Logiran
MyMy
nekaj malega že vem
Sporočil: 233

« Odgovor #302 : sreda, 09.06.2004 : 20:12:35 »

No..čivava vprašala si za izkušnje z samčki..
Naš samček je izredno prijazen, živahen in pameten..Je ful navezan na družino...Tudi naslednji psi bodo po vsej verjetnosti samčki;)

LP MYMY

Logiran
Sian
rad pišem
Sporočil: 256

« Odgovor #303 : sreda, 09.06.2004 : 22:18:48 »

Čivava: Bravoooo!!! :DPrav si se odločila glede tiste vzrediteljice! Tongue
Ja, to je res da je treba v Italiji več čakat na rodovnik kot pri nas.To ti lahko povem iz lastnih izkušenj,saj sem prejšnjega psa kupila v Italiji.Pa tudi z prijatelji ki so vzreditelji,sem se pogovarjala o rodovnikih in so bili začudeni kako hitro pri nas izdelajo rodovnike. Shocked
Tudi jaz mislim,da bo boljše da se pogovoriš z gospodom,ki pride razstavljat v Portorož. ;)Pa srečno naprej!

Ciao,Sian.
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #304 : ponedeljek, 14.06.2004 : 17:40:32 »

Ojla!

A bo kdo razstavljal svojo čivavico v Portorožu? Keri dan pa so čivave, v soboto ali nedeljo?
Jaz pridem 100%. Me pa zanima kdaj so, ker oba dneva ne morem Undecided (izpiti...).

Lp!
Logiran
jessy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.407

« Odgovor #305 : ponedeljek, 14.06.2004 : 17:45:29 »

Ojla!

A bo kdo razstavljal svojo čivavico v Portorožu? Keri dan pa so čivave, v soboto ali nedeljo?
Jaz pridem 100%. Me pa zanima kdaj so, ker oba dneva ne morem Undecided (izpiti...).

Lp!

Mislim, da so v nedeljjo.

Lp
Logiran
MyMy
nekaj malega že vem

« Odgovor #306 : torek, 15.06.2004 : 11:05:40 »

No...to pa je moj mali Ory ko se je močno zagledal v kos klobase Grin

[attachment deleted by admin]
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.533

« Odgovor #307 : torek, 15.06.2004 : 12:38:14 »

Kakšen cukrček  Smiley Sploh so pa njegova ušeska zakon (sorry, ne morem iz svoje kože)   Grin

Lp,
Tina
Logiran
MyMy
nekaj malega že vem

« Odgovor #308 : torek, 15.06.2004 : 13:34:19 »

Ja sej..jaz tudi obožujem taka ušeska;)
Ory pa tudi jaz se zahvaljujeva za komentar;)

LP MYMY
Logiran
MISSA
odvisnež
Sporočil: 813

« Odgovor #309 : torek, 15.06.2004 : 20:08:22 »

LP!
Mlade dame, opažam, da ste prav "škrte" s slikami vaših malih čivavic. Lahko bi objavile še kakšno slikco za nas "kerozince"! Ušeska so pa res najboljši del.
LP,Miša
Logiran
jessy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.407

« Odgovor #310 : torek, 15.06.2004 : 21:36:52 »

Ali česete svoje(kratkodlake) čivave? Katero krtačo ali glavnik uporabljate?

Lp
Logiran
MyMy
nekaj malega že vem

« Odgovor #311 : torek, 15.06.2004 : 22:10:15 »

No..potem pa še ena slika od mojega Ory-ja,)Med igro ko je poskušal zadavit nedolžno opico Grin Grin Grin

Logiran
MyMy
nekaj malega že vem

« Odgovor #312 : torek, 15.06.2004 : 22:17:31 »

No..tu pa je še Ory z malim sedlom(mala soseda mi je sedlo posodila in se je ona v bistvu spomnila,da bi naredila tako sliko)..pol pa se je še tak frajersko nastavil,pa sem ga mogla sllikat...

Logiran
MyMy
nekaj malega že vem

« Odgovor #313 : torek, 15.06.2004 : 22:23:01 »

Tu pa je moj uhec v naročju;)

Logiran
MyMy
nekaj malega že vem

« Odgovor #314 : torek, 15.06.2004 : 22:26:22 »

Jessy, Ory-ja dvakrat na teden krtačim z mehko krtačo iz naravnih ščetin.....Ga je treba česat ker se mu drugače dlaka ne bi tako lesketala kot se mu pa tudi odpadala bi mu...Drugače pa kopanje 2x na mesec z šamponom iz kamilice ter tudi vsaki mesec ga namažem z olivnim oljem ki ful pomaga proti prhljaju...

LP MYMY
Logiran
Strani: 1 ... 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.