mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 22.05.2025 : 22:27:16

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 334 335 336 337 338 [339] 340 341 342 343 344 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 645370 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
TagTu
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.173

« Odgovor #5070 : četrtek, 06.03.2008 : 23:45:05 »

Po cruftsu pa še malo naših fotk v naravi... Grin

Tole je bolj po mojem okusu Wink
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #5071 : petek, 07.03.2008 : 06:46:57 »

Metha.... fotke so čudovite  Cheesy sploh tista z Najo v naročju in Naja izgleda tako pravljično odlakana  Kiss v belini in listju!
Ufa, razgled je tako fantastičen, da gredo človeku kar mravljinčki po koži in si zaželi, da bi nogice hodile  Cheesy A je to tisiti pohod z Najo v snegu o katerem si pripovedovala v Celju ?
Logiran
metha
rad pišem
Sporočil: 392

« Odgovor #5072 : petek, 07.03.2008 : 08:59:37 »

Ja, res je bil pogled na zasnežene vrhove kot v pravljici  Smiley in se ti zdi, da si v drugem svetu. V Bohinju že prava pomlad, na vrhu pa čista zima. Je pa na vrhu pihalo tako, da te je skoraj odneslo  Cheesy. To je bilo ta vikend na Komni, tisti izlet pred Celjem pa Blegoš, kjer je razgled tudi vauu. Imaš občutek, da si višje kot vsi vrhovi. Pripopam še kakšno fotko od tam, ko pridem domov  Wink. In že razmišljamo kam naslednjič...
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #5073 : petek, 07.03.2008 : 14:16:29 »

Metha ... Ja, takoj ko sem stisnila post sem si še enkrat ogledala fotke in videla da piše Komna  Smiley, pa mi je bilo takoj jasno, da je to drugi izlet  Roll Eyes Super tako en kot drugi "vrh" sta super razgledna, samo jaz sem ju doživljala v poletnem času .... in tele zimske so me res presunile  Kiss Kar tako naprej  Wink uživajte gore  Cheesy, to so (vsaj zame) eni najlepših trenutkov  Smiley
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #5074 : petek, 07.03.2008 : 16:07:30 »

Tudi v pasjem svetu je nova moda. Od sedaj naprej so v modi rdeči brki. Tudi mi smo našo Indio šli takoj pobarvat v Narta studio ...

[attachment deleted by admin]
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #5075 : petek, 07.03.2008 : 16:08:46 »

... mal se hecam  Wink sonček nam je mal nagajal in so nastale takšne rdeče brke

[attachment deleted by admin]
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #5076 : petek, 07.03.2008 : 18:21:06 »

http://www.youtube.com/watch?v=lI0fyP8OAho Takole pa se mi obnašamo ko se najemo. Zvoka ni, ker ga fotoaparat ni posnel. Bomo poskusili še z drugim ki snema tudi zvok, ker takrat spuščamo zelo zanimive zvoke.
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #5077 : petek, 07.03.2008 : 19:38:22 »

Metha, super fotke!!! Kakšen balzam je videti take fotke, v naravi, kot pa tiste z razstav. Pa ne, da kužki niso lepi, ampak ob vsej tisti polikani dlaki to pač ni to!!! Pa noben ne bo rekel, da ni polikana, ker vem, kakšen je las, ki je zlikan in kakšen je, ko ni.  Wink

Marko, tisti posnetek sem pa ravno prejšnji teden gledala in ob njem pomislila, kako bi bilo fajn imet eno hiško z vsaj malo trave in bi takoj postavila mali agility poligonček. Grin

Logiran
luvi7777
odvisnež
Sporočil: 642

« Odgovor #5078 : petek, 07.03.2008 : 21:02:06 »

Marko fotke su odlične  Cheesy a India je i sa crvenim brkima predivna!!   Grin  Dobar štos!

Mi našu Missy zovemo princeza. Gospođica mrrrzi kišu i blato.  Grin Doslovce se ukipi i ne želi ići i onako me pogleda s gađenje kao da pita: Pa ne misliš valjda da ću hodati po tome"  Grin . A ne daj Bože da se nakon 10 dana ne okupa. Točno po njoj vidimo da je vrijeme za kupanjac, a onda poludi od sreće i sva se šepuri i pravi važna. Luduje na snijegu i travi ... o to da! Brza je ko zmaj, ali nema šanse da nogicama zakorači na kišu....jedva uspijemo obaviti što treba za minutu i šmug u kuću.

Tako i ostali psi koje vidimo na izložbama (pogotvo na ovim prethodnim slikama) žive i svoj privatan život ne tako uređeni kao za samu izložbu. Jest da se puno vremena, novca i truda ulaže da bi se dlaka održala zdravom,lijepom i čistom. Za samu izložbu svi mi koji izlažemo trudimo se urediti psa: okupati ga i urediti ga. Pa to je i normalno...pa nećemo ga dovesti ravno iz dvorišta  Wink Zato to i jest show a život je život. Talijani i Englezi su grooming doveli do svaršenstva.

No ono što mene najviše ispunjava ponosom i srećom njihov je divan karakter. U Hrvatskoj još uvijek nisu toliko popularna pasmina ali se vlasnici TT u Hrvatskoj zaista trude približiti ovu divnu pasminu što većem broju ljudi.

Lijepi pozdrav od Missy i Jacka

Logiran
luvi7777
odvisnež
Sporočil: 642

« Odgovor #5079 : petek, 07.03.2008 : 21:05:31 »

A ha ... i da ne mislite da samo vi u Sloveniji imate snijega  Wink  Wink jedna snježna

Ludi su za snijegom..... na žalost kratko ga je bilo, ali zato ste nam vi i Austria blizu  Cheesy
Logiran
nuhl
rad pišem
Sporočil: 318

« Odgovor #5080 : petek, 07.03.2008 : 23:38:42 »

http://www.youtube.com/watch?v=lI0fyP8OAho Takole pa se mi obnašamo ko se najemo. Zvoka ni, ker ga fotoaparat ni posnel. Bomo poskusili še z drugim ki snema tudi zvok, ker takrat spuščamo zelo zanimive zvoke.

Cheesy Grin Tudi če ni zvoka nam je vse jasno. Tudi naša imata tak običaj po kakšni zelo dobri hrani (briketi in konzerve niso deležni tega rituala). In seveda vedno na posteljo. Lhun se potihem prešverca v spalnico in potem samo slišimo zvoke ugodja, ko se valja po postelji.  Grin Grin  Moram reaktivirati kamero in poskušati posneti kako je to pri nas.
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #5081 : sobota, 08.03.2008 : 01:06:01 »

Super slikce... vse po vrsti, in od Methe, od Marka, pa od Luvi.  Smiley   Kiss

NI dvoma, forumskim TTjem gre prav lepo.  Smiley
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #5082 : sobota, 08.03.2008 : 07:36:30 »

Khyim .... če bo srečna zvezdica zasijala na našem nebu  Grin boš lahko naslednjič, ko prideš (pa ne jutri  Grin) že tekala s Tabyo čez ovire pri nas doma  Wink
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #5083 : sobota, 08.03.2008 : 09:48:07 »

Olala, bo imela Nanda privat agility Smiley Sliši se božansko Smiley Smiley Smiley
Logiran
Jasi
midi
Sporočil: 698

« Odgovor #5084 : sobota, 08.03.2008 : 09:57:35 »

Nanda, hitro povej, kaj poseduješ in kdo je avtor  Grin
Mi smo ravno s snežnega sprehoda, kjer smo preverili, da sta naša dva skokca in tunel pokrita pred snegom  Cheesy Cheesy
Sicer pa sta fanta zaljubljena, ker se vaške princese ženijo in je edina, ki ima voljo do skakanja , mislim če ovire je Lola Grin
Logiran
Strani: 1 ... 334 335 336 337 338 [339] 340 341 342 343 344 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.