mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 25.05.2025 : 22:33:11

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 402 403 404 405 406 [407] 408 409 410 411 412 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 648514 krat)
0 članov in 6 gostov pregleduje to temo.
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #6090 : ponedeljek, 09.06.2008 : 14:00:36 »

... jo bom kar kontaktiral, da ne bo kakšnega zapleta  Wink
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.173

« Odgovor #6091 : ponedeljek, 09.06.2008 : 15:30:10 »

Le daj Roll Eyes
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #6092 : ponedeljek, 09.06.2008 : 19:17:38 »

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy me veseli, da ste se razpisali  Cheesy Cheesy Cheesy Hvala  Wink

Naja, Nanook ... Pikasti mladiček je babi Nanda Grin sporoča, da užžžiiiivaaaaaa 200 na uro v svoji "poletni pikasti oblekici"  Grin

TagTu ... vsi sodelujoči so stali na prvi stopnički in dobili vsak svoj pokal, rozetko in priznanje  Wink  Cheesy

Nanook... vse naj naj Tariju  Kiss Kiss Kiss Kiss

Jasi ... Tabya je fantastična  Cheesy vse je prenizko postavljeno zanjo in prav imaš, hitra je kot Formula 1 Grin

Li .... Čudoviti so  Kiss vsi štirje  Smiley Kaj si jim pa obljubila, da tako nežno in zasanjano gledajo  Kiss?

Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.461

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #6093 : ponedeljek, 09.06.2008 : 19:41:56 »

Marko, gospodov priimek sem izbrisala, saj ni clan mojpes.neta. Ce bo zelel promocijo, se bo oglasil.
Res je, da je lusno gledat fotke mladickov, vendar je tudi ta moznost rezervirana za vzreditelje - clane.
Torej, Ljiljana Li?

Da pojasnim - tukaj vas je kar nekaj vzrediteljev, ki ste clani. Nekateri se redno oglasate in nas razveseljujete z novostmi, drugi se ne oglasijo na forumu, temvec se predstavljajo drugje na portalu, s cimer pa ni nic narobe. Se pa ob tem z informacijami o novih leglih na forumu oglasajo tudi tisti, ki niso clani. Ze res, da brez kontaktnih podatkov, vendar tistemu, ki si vzame nekaj malega casa, ni problema izbrskati "kdo je kdo".

Se vam zdi prav, da eni placajo, drugi pa si jemljete pravico objav iz svoje vzreje zastonj?
Ne zelim teziti, pa vendar predlagam razmislek.
Sicer ste krasni in vasa tema je ves cas nadvse lusna, tudi tedaj, ko jo malo "popoprate" Smiley.
Logiran

Ljiljana Li
rad pišem
Sporočil: 396

« Odgovor #6094 : torek, 10.06.2008 : 09:48:11 »

Dogovoreno Jana - nema vise slika  Smiley

Inace, svi stenci su rezervirani jos prije okota tako da postavljanje slika nije bilo s namjerom prodaje......samo smo se malo "hvalili" s malenima  Smiley
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.461

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #6095 : torek, 10.06.2008 : 11:21:35 »

Ljiljana Li, bom malo okrog ovinka napisala se mal razlage, da bomo zakljucili z "malo hvaljenja".
Pa ze v naprej brez zamere. Nic osebnega ni v mojem pisanju.

Tukajsnje teme berejo novinci vcasih celo od zacetka, oz. jih se posebej bolj podrobno berejo tisti, ki resno iscejo za sebe psa. Ob tem preberejo tudi vse tiste, ki "se samo hvalite" in vas prav tako najdejo kot vzreditelje, kot ljubitelje, kot ... prodajalce opreme ... Zastonj reklama, ne glede na to, ali ze imate 10 prihodnjih legel prodanih, ali pravkar iscete kupce za ze prestare mladice, ki nikakor nocejo od doma.
Ni posteno do drugih, do tistih, ki so clani, nic drugega.

Meni je dejansko vseeno, ne gre se mi za tistih nekaj evrov, saj konec koncev brez trena kaksnega od vzrediteljev tudi zavrnem. Torej, mi lahko verjamete, da vzrediteljev - neclanov po mojpes.netu ne preganjam zaradi tega, ker bi iz vasih zepov na vsak nacin rada stresla denar. Navsezadnje je fantasticno, da vas je tukaj toliko, ki ste aktivni, ne glede na to, kaksen paket imate. Jaz sem vsekakor vesela in zadovoljna.

Ce pa smo odkriti, niso zadovoljni drugi vzreditelj (ne gre samo za tole temo in samo za tibetance, temvec za vse vzreditelje in vse pasme), torej tisti, ki so se odlocili za sodelovanje z mojpes.netom, za posebno pot predstavljanja med dobrimi vzreditelji. Ti ljudje (tudi nekaj vas je tukaj) so placali za to, da lahko pisejo o svoji vzreji, o mladicih, o cemerkoli, kar je v skladu s pojmom "dobre vzreje", kakorkoli ze pojem razumemo; da se lahko njihovo ime, ime njihove psarne in kontaktni podatki, pa seveda tudi slike mladicev iz legel in vse ostalo pojavlja tukaj. Ni zanemarljiv podatek, da se na tem portalu ustavlja najvec takih kupcev, ki kupujejo pasemskega psa, lahko celo recem, da smo se uspeli znebiti vecine tistih, ki iscejo "nerodovniske cistokrvne", k cemur ste/so pripomogli tudi vzreditelji, ki se tukaj pojavljate/jo z imenom in priimkom.
To pa je tudi moj cilj - da se pusti "zunaj" vse tiste, ki nam ne zaupajo in ki pri svoji vzreji ne upravicijo nasega zaupanja.
Najbrz bi hitro vsi odsli od tukaj, ce bi lahko spet pisal in oglaseval vsak, ki ima mladice, pa naj bodo rodovniski ali mesanci.

Vsekakor pa je lepo in veselje pogledati slikce mladickov, kot tudi odraslih psov. Proti temu nimam prav nic proti.
Logiran

MARKO HREN
rad prihajam sem
*

« Odgovor #6096 : torek, 10.06.2008 : 13:29:34 »

Jana  Smiley hvala za pojasnila

Liljana Li >>> zagotovo ni pravi odgovor "nema vise slika" to je ravno tisto kar si vsi najbolj želimo  Wink
Gospoda *** sem povabil na www moj pes pika net in če bo želel se bo že oglasil in pozanimal kako to gre ...

... razstava v Portorožu je notri, kaj pa Umag - ali kdo ve? Kaj pa vreme - bo lepo ali bomo imeli dež Huh

Logiran
Ljiljana Li
rad pišem
Sporočil: 396

« Odgovor #6097 : torek, 10.06.2008 : 13:46:55 »

Marko, koliko znam Umag je do sada uvijek bio vani....no, mislim da ne treba brinuti zbog vremena - jos ce biti i vecer tako da vjerujem da ce biti lijepo izlagati
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #6098 : torek, 10.06.2008 : 13:47:45 »

Če bo v Umagu razstava tam ko je bila lani bo zunaj pod borovci. Čeprav ker je nočna mislim da bo na tesnis igriščih zraven, ker so tam reflektorji.

Seveda hočemo še videti kaj slikic, saj so mali pravi cukrčki.
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*

« Odgovor #6099 : torek, 10.06.2008 : 13:51:52 »

Liljana

... hvala za odgovor in zdej pa akcija za pravi MojPesPaket za vzreditelje in slikce naj bodo spet redno na WwwMojPesPikaNet-u

... tukaj pa je ena fotka, ki ni ravno lastnik in TT - je pa tole naša Anita z Ronjo (Shih Tzu)

[attachment deleted by admin]
Logiran
Starsy
rad pišem
Sporočil: 353

« Odgovor #6100 : torek, 10.06.2008 : 15:40:44 »

Heeei! Po kakšnem tednu sem spet malo prebrala, kaj pišete.. Marko, mi pridemo v Portorož.

Nanda, psi so super. Li, mladički so fantastični! Nanook, čestitike Tariju! Še en teden, pa bo imel Bailey že pol leta! xD
Logiran
luvi7777
odvisnež
Sporočil: 642

« Odgovor #6101 : torek, 10.06.2008 : 22:21:20 »

Nanook, Sretan rođendan Tariju!!!
I još puuuuno takvih!!!

Mi dođemo u Umag  Smiley Nadam se samo da će nas vrijeme poslužiti.
Kod nas je zadnjih dana kišno i blatnjavo.  Hm, najmlađi (Tasha i moji juniori) se tome vesele a ja se hvatam za glavu  Grin

Starsy pa i pola ljeta se slavi...   Wink Mi i inače stalno tražimo razlog za slavlje.

Ali zato svi poslije jurnjave slatko spavaju....
Laku noć

Nakon ljeta i Tasha kreće na izložbe i baš se veselim tome  Cheesy

Logiran
luvi7777
odvisnež
Sporočil: 642

« Odgovor #6102 : torek, 10.06.2008 : 22:22:56 »

PS. Javim za vremensku prognozu
Logiran
BELA Tisa
rad pišem
Sporočil: 358

« Odgovor #6103 : četrtek, 12.06.2008 : 08:10:46 »

Nanda, hvala za nasvete in tolažilne besede.

Še v eni zadevi bi prosila za nasvet. Tudi izkušnje ostalih me zanimajo.
Ali naj Tiso postrižem ali ne - z vidika klopov. Na dolgi dlaki rabijo več časa, da pridejo do kože in se prisesajo, pa je tako več možnosti, da si jih prej otrese z dlake. Pri kratki pa naj jih bi bilo lažje najti, sploh glede na to, da je psička bela. Pri kratki jo je predvidoma potrebno tudi manjkrat kopat in so zato sredstva za zaščito bolj učinkovita. Ali pa ne?
Odločil se bom morala seveda sama, a vaša mnenja bi bila zelo dobrodošla.

lp Tina
Logiran
Jasi
midi
Sporočil: 698

« Odgovor #6104 : četrtek, 12.06.2008 : 09:14:22 »

Moji so trenutno si vsi trije postriženi, amapk izkušnj esklopi so me naučile, da je največji šment barva in ne dolžina dlake. Naš Don vedno najbolj nastrada  Sad
Zakaj pa ne uporabiš eteričnih olj? Mi se z njihov opomočjo že drugo leto uspešno borimo prosti klopom.  Wink
Kar se striženja tiče pa je tako, Don je postrižen, ker je njegova dlaka drugače en sam mehki filc  Grin,  Lola je postrižena, ker mi je taka bolj všeč kot v dolgi skodrani dlaki v kateri je prosti Arkiju vedno zgledala kot najbolj zanemarjen pes v bližnji in daljni okolici  Cheesy,  Arki je postrižen, ker bo poloti plaval, da si okrepi nogo, je pa postrižen "grd kot smrtni greh"  (pa se je Nina zelo trudla) in komaj čakam, da mu dlaka zrase   Grin Grin Grin
In če se le da, ga ne bom več strigla, no edino, če bo treba zaradi "razgibalnih" terapij. Karek povzetek, kakšna je pa Tisa tebi najbolj včeš?  Wink
Logiran
Strani: 1 ... 402 403 404 405 406 [407] 408 409 410 411 412 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.