Jos se nismo domorili od vikenda - subota je bila grozna - ne sjecam se kada sam se zadnjui put toliko naradila na izlozbi....vjerojatno i ne od 2004. godine.
Uglavnom u subotu je bila i prva specijalka za tibetske pasmine u Hrvatskoj i jako smo sretni zbog toga - nadamo se da ce iduce biti sve bolje i bolje kako cemo mi biti iskusniji.
Svi rezultati od oba dana su na stranicama, a danas ce biti i slike.
koristim priliku da se jos jednom zahvalim slo ekipi spanjela i papilona, te hr- ri ekipi tibetanaca koji su bili dadilje mojoj Shanti buduci da sam letila na sve strane i nisam mogla biti s njom. A Tsa Rja bila si super - hvala!!!!!
hm, i da Shanti je konkretna punca - he,he vrlo ste to blago rekle

...no vec jedno krace vrijeme radimo na tome da bude malo manje konkretna iako je tesko jer je hrana no.1 u njenom zivotu
Nanda hvala na cestitkama

Shanti je to super u subotu odradila - bila joj je prva izlozba i uopce nije bila uplasena i sl - totalno je bila cool.....za razliku od sirote amelie u nedjelju kojoj se nije svidjelo iako je pred kraj izlozbe....kada su vec skoro svi otisli i kada smo u hali ostali samo mi - bila super

.
Za sada cemo izlagati samo shanti, a amelie ce biti pratnja - kada ce amelie steci vise samopouzdanja onda cemo i nju izlagati....a doma je amelie glavna frajerica.......he,he....obzirom na njeno ''velicanstveno'' specijalni za izlozbe uvjezbano kretanje

zovemo je mali tibetski pas sunjac - kako se zabila u pod mozda je pronasla i koji tartuf ispod, a izgleda i da je prirodno nadarena za suljanje