mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 18.05.2025 : 00:53:05

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90 91 92 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 485905 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
eka
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 611

« Odgovor #1290 : torek, 03.10.2006 : 19:46:26 »

Tadeja!
V kolikor bi prebrala vseh 87 strani v rubriki "beagle", ali kaj je napisala pred dnrvi Drejči, bi lahko razumela, da so psi brez rodovnika mešanci, mi pa organiziramo srečanje BEAGLOV .
Logiran
tadeja_n
odvisnež
Sporočil: 506

« Odgovor #1291 : torek, 03.10.2006 : 21:46:26 »

Ja saj vem zakaje rodovnik samo se mi pa zdi, da večina, ki je kupila beagle z rodovnikom, da zdaj ve da so naredili napako..mislim navsezadnje so tudi lastniki nerodovniških beaglov ljubitelji le teh in bi mogoče radi prišli na srečanje malo poklepetati z lastniki drugih beaglov, čeprav imajo sami nerodovniške.Njihovi kužki bi pa pač zraven prišli se zdivjat z rodovniškimi..nevem no vsaj moje mnenje..saj mislim, da na forumu ni veliko nerodovniških beglov.Ampak to je bilo samo moje mnenje pač odločite se po svoje Wink
lp
Logiran
lejca
odvisnež
Sporočil: 599

« Odgovor #1292 : sreda, 04.10.2006 : 10:33:10 »

Ne vidim, da bi se kdo od lastnikov nerodovniških beaglov pritoževal. Lahko bi pa kdo drug organiziral srečanje rodovniških in nerodovniških, ane  Wink?
Če bi koga motilo.
Logiran
Drejči
midi
*
Sporočil: 1.862

« Odgovor #1293 : sreda, 04.10.2006 : 10:52:46 »

tadeja_n,
ce gres malo nazaj po tej temi, lahko preberes, da je to ze prezveceno in razlozeno.
O tem zakaj se je nekdo odlocil za mesanca ali rodovniskega psa pa beseda tece v drugi temi.
Logiran

Moj cilj v zivljenju je...
...biti enako dobra, kot moji psi mislijo, da sem.

Nekateri pravijo, da sem pasja. Prav imajo.
eka
odvisnež

« Odgovor #1294 : sreda, 04.10.2006 : 20:02:28 »

Tadeja!
Na žalost ne poznam nikogar, ki je kupil psa z rodovnikom, da mu je bilo potem žal.Jaz sem definitivno proti vzreji nerodovniških psov, zato takšnih tudi ne želim imeti na srečanjih, ki jih
organiziram.Z njihovimi lastniki se ne morem pogovarjati o vzreji, razstavah, niti o delu v lovišču,kaj drugega me pa ne zanima.
Lejca!
Ni dolgo od tega, ko je Hooch organiziral srečanje beaglov in mešancev, pa ni bilo odziva.
Nas je bilo lani kar precej in upam, da bo tudi letos tako.

Boč!
Kdaj se pridete kaj pokazat?Mogoče v petek popoldan in gremo pogledat še šolarko Bistro na vadbišče, ki je čisto blizu.Če bo doma pride tudi Ben.Zdaj imam trenutno malo časa, kasneje pa bo spet ogromno dela z Ellinimi malčki, vsaj kaže tako.
Logiran
tadeja_n
odvisnež

« Odgovor #1295 : sreda, 04.10.2006 : 22:05:49 »

Aja jaz poznam take ljudi pa sem mislila..nisem vedela, da se želiš pogovarjati le o temu..potem pa res ni kaj za pogovarjat se ja..pa nič
lp
Logiran
tadeja_n
odvisnež

« Odgovor #1296 : sreda, 04.10.2006 : 22:08:08 »

aja..jaz sem drugače tudi proti vzreji nerodovniških psov samo tistim ljudem, ki se zavedajo da so naredili napako in vedo da bo njihov naslednji pes sigurno rodovniški pa ne "zamerim" al kako bi se izrazila..
pa lepo se imejte na srečanju Wink
lp
Logiran
lejca
odvisnež
Sporočil: 599

« Odgovor #1297 : četrtek, 05.10.2006 : 12:03:43 »

Lejca!
Ni dolgo od tega, ko je Hooch organiziral srečanje beaglov in mešancev, pa ni bilo odziva.

Vse to že vem Wink. Ne vidim nič čudnega na tem srečanju.
Logiran
boč
novinec
*
Sporočil: 17

« Odgovor #1298 : četrtek, 05.10.2006 : 15:38:30 »

Živjo vsem!

Se nekaj časa nismo nič oglasili, ker smo kar zelo zasedeni. Ves čas se nekaj dogaja. Drugače pa Boč raste, zobki tudi, smo podivjani in radi kaj ušpičimo. Še vedno jemo drekce in vso ostalo svinjarijo, ki nam pride po cesti nasproti.

Neva!
Ja, rade volje pridemo jutri popoldan. Samo ne vem kdaj Bojan dela. Se bova pogovorila in te pokličeva. Pa seveda na piknik tudi pridemo - sploh ni vprašanje! Samo lepo vreme še naročimo pa je! Že komaj čakamo, da vidimo toliko beaglov na kupu.

No lepe pozdravčke in se slišimo.

LP
Anja, Bojan in Boč
Logiran
terry
nekaj malega že vem
Sporočil: 122

« Odgovor #1299 : četrtek, 05.10.2006 : 17:01:01 »

Da potrdim še tukaj prijavo, mi zihr pridemo Wink

Za jutri nas ne bo, ker gremo jutri v avstrijo in v soboto nazaj, ker moramo biti v soboto zvečer že na enem rojstnem dnevu. Če se karkoli spremeni, takoj obvestim, ker bi z veseljem vidla razgrajačko Bistro in pa Boča.

Sem pa včeraj dobila pohvalo od sestre, ki mi je skoz govorila, da tega psa ne bomo nič videli doma, ker se bo pojal naokrog, da sem ga zelo dobro skp spravila. Obvlada Ben 100x bolj odpoklic kot njene doge. Cheesy

Zdaj mi pa Ben že prinaša čevlje in mi hoče povedat, da se nama že mudi v šolo.

LP Eva in en cmokec bodoči mamici Kiss in seveda Hestici  Kiss
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem
Sporočil: 227

« Odgovor #1300 : petek, 06.10.2006 : 18:54:21 »

Ja, ni bilo interesa s strani rodovniskih beaglov.

Jaz vem, da sem za kakrnsnokoli srecanje, beaglov z rodovniki in brez ...

In JA, moj naslednji pes BO imel rodovnik ... Je bila ta sola dovolj dobra, nazalost.

LP
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1301 : ponedeljek, 09.10.2006 : 08:04:41 »

Eva!
Veseli me, da Ben rad hodi v šolo.Naša Ella je bila spomladi zelo jezna, ker je morala ostati doma, ko sta čli luna in Brina v šolo, tako, da je kljub svojimi zrelimi leti , kaj ušpičila.V petek sem šla pogledat na poligon Bistro.Videti je bila presrečna v drižbi svojih sošolcev.
Od nas je šlo že veliko mladičkov.Vsem novim lastnikom smo vedno priporočili obisk šole.Nekateri so menili, da to ni potrebno, pa imajo še sedaj probleme, ko so njihovi psi že odrasli.
V kolikor hoče peljati kdo svojega psa na vzrejni pregled, naj povem, da bo 4.11. o6 ob 8.00 v Podgorju pri Slovenj Gradcu.
Britta!
Dobila sem tvoje sporočilo.Upam na vašo čim boljšo uvrstitev v Dubrovniku in Splitu, vašemu društvu pa želim veliko uspeha pri organizaciji razstave.
Hesta je čisto OK . Mogoče je še malo bolj scrkljana. Če bo vse prav, gre v soboto že na tekmo.

LP vsem
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #1302 : ponedeljek, 09.10.2006 : 13:56:27 »

Pravkar smo prisli s svetovnega prvenstva v agilityju, kjer smo bili kot gledalci in z veseljem sporocamo, da je beaglica Lucy iz Zagreba dosegla odlicno 33. mesto! Tekel je se en italijanski beagle Cupido, ki je super delal, ampak se je zal diskvalificiral. Cestitke Lucy in Igor! Povedala sem mu tudi za srecanje na Hrusici in bodo poskusali priti, ce ne bo prevec dela z dojenckom. Lep pozdrav vsem, Barbara in Xsara
Logiran
terry
nekaj malega že vem

« Odgovor #1303 : ponedeljek, 09.10.2006 : 18:26:21 »

Sem se ravno spraševala, če so fantje beagli tudi uspešni na agilityju ali so samo beaglice. Vidim, da se tudi fante fino zmotivirat. ko smo v šoli spoznavali ovire in zapreke agilityja je bil mali čist navdušen. Smiley

Drugače sta pa zadnjič v šoli vaditeljici skoraj "na rit padli", ko sta zvedli, da Ben markira in dviguje nogo že od 4 meseca. Je ena rekla, da je mislila, da je njen pes "zgoden", ki je začel dvigovat nogo pri 7-ih. Ali je to domena beaglov, da začnejo prej markirat ali to samo Ben malo prehiteva?? Tongue

Aja, mislim da nisem zasledila ob kateri uri naj bi bilo srečanje.
Logiran
terry
nekaj malega že vem

« Odgovor #1304 : petek, 13.10.2006 : 08:01:30 »

Neva, a ste ta vikend slučajno kaj doma? Wink
Logiran
Strani: 1 ... 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90 91 92 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.