mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 28.04.2024 : 07:02:03

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: belgijski ovčarji - čvek
Strani: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 137   Dol
Natisni
Avtor Tema: belgijski ovčarji - čvek  (Prebrano 297143 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
terry.apbt
še malo sramežljiv
**
Spol: Ženska
Sporočil: 69


« Odgovor #60 : četrtek, 24.04.2003 : 15:55:58 »

Evo mene (sam nisem zelena Grin)...ti maš pa srečo Bambi, jaz bi tudi šla. Mi boš poročala, ko se boš nazaj vrnila. Zmenjeno?
Se čist strinjam, da bo to raj na zemlji za ljubitelje belgijcev. Sam, da ne boš tam ostala  Grin.
No, pa 10. se kaj name spomni in na mojo babo, bomo tekmovale v Ajdovščini, sicer "samo" po A-ju, junija gremo pa B delat. No tukaj se za pitbulle v Sloveniji šolanje konča. Bomo pa na tekmovanja hodile, pa na agility, pa rally obedience me matra, zadnje čase razmišljam, da bi tudi sled probala.
No pa na malinojca tudi še nisem pozabila. Sem še vedno v igri. Raziskujem in spoznavam. Me zanima kaj se bo videlo na Drenigovem memorialu ta vikend.

Right_Thing, zadeva bo potekala na stadionu Haneveld, De Haan, Belgija.
Slovenijo pa bodo zastopali Rok Korljan z Uršo, Dušan Senekovič s Senno, Marko Habič Z Onixom in Lenko Gojko z Apollom. Držim pesti.

lep pozdravček vsem
Logiran
Bambi
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 682


« Odgovor #61 : četrtek, 24.04.2003 : 17:47:04 »

Ua, belgian-loverji očitno le niste šli po gobe, kot je sprva kazalo. Grin
Hunden, če imaš malo Bruce Willis žilice se lahko z nama na strehi pelješ. Wink Ne, resno - nameravava vzeti čimmanj prtljage (da lahko čimveč novih stvari nazaj prineseva  Grin ), tako da bo moj lubi ostal doma, njen pa gre z nama, ker ga nima kje pustit v varstvu, ampak ne bo nič tekmoval.

Vesna (od Tare), o prvenstvu je na linku www.dpbo-klub.si, pod povezave - vse je lepo predstavljeno, lahko si ogledaš (in vsi ostali, ki jih zanima) program, katalog, kdo zastopa naše...

Terry, tudi jaz upam, da ne bova obe ostale, ker se bom še sama težko brzdala in ne bom imela moči še Mojco stran vlečt. Bom pa poročala, obljubim! (še vedno ni 100%, da grem, ampak vseeno molim in upam... Roll Eyes )

Bom držala pesti za vaju, brez skrbi! Tudi jaz sem se že skoraj odločila, da bova letos le šla delat izpit, pa mogoče kasneje na kakšno tekmo... Bom v BELGIJI držala pesti za vaju. Ker takrat me ne bo doma, bom v BELGIJI. Pri BELGIJCIH. Grin (se moram mal považit  Cool )
Aja, še to - nastopal bo tudi malinovc od Vitosha al kaj je že tist - vsaj prijavljen je.
Če grem, se lahko nadejate fotoreportaže, da boste še vi mal užival.

Lep pozdrav vsem ljubiteljem belgijcev, pa se tipkamo!
Oba pošiljava  Kiss
Logiran
terry.apbt
še malo sramežljiv
**
Spol: Ženska
Sporočil: 69


« Odgovor #62 : četrtek, 24.04.2003 : 19:35:00 »

Citat
Aja, še to - nastopal bo tudi malinovc od Vitosha al kaj je že tist - vsaj prijavljen je.

no zdej pa sem malo zelena.. Grin..., a bo tekmoval Django Ot Vitosha? Joj, tele pse (Ot Vitosha) pa bi res rada videla v živo. Se mi je njihova stran in psi tako dopadla...mi sploh ne gre iz glave. Sej imela ga najbrž ne bom nikoli (no ja, nikoli ne veš), ampak vsaj videla bi pa rada kaksnega od blizu in na delu. Zdej sem ti pa res fouš  Grin. Te bom malo zaposlila, če boš šla v Belgijo. Kakšno sliko in kakšen komentar bi bil zelo zaželen na temo Ot Vitoshe.
Kaj v soboto boš šla na Drenigov memorial? Jaz sem skoraj sigurno tam, v soboto bom brez Terry, za nedeljo pa še ne vem. Bi se lahko kaj videle. No, sej tud nameravam pridet pogledat še kaj na Vrhniko, me tud zanima kako delate agility pri vas. Je še ob sredah in petkih?
Logiran
Bambi
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 682


« Odgovor #63 : četrtek, 24.04.2003 : 22:19:56 »

Se mi je zdel, da mora lepa slovenska zelena prej ali slej ven udarit!  Grin
Ne vem točno, kateri pes Ot Vitosha, tako ali tako moram še milijonkrat prečekirat vse pa se bom prepričala kateri.
Na to, da bom tam špilala paparaca in bom fotoreporter pa itak lahko računaš. Cool
A to soboto je memorial? Ne, ne grem. Nisem niti vedela, da bo. Kje in kdaj pa točno? A v KD Lj? Če je tu, potem se daj kaj oglasi, jaz sem 400m od tam.

Na Vrhniko tudi lahko prideš, ob sredah in petkih od 18.30-19.30. A Brane je vaš marker? No, on ima pri meni že par plus pik... Grin (je vedel kakšne pasme je Sambo) Wink

Fajn se imej, se slišimo in vidimo!
Logiran
Right_Thing
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 114


« Odgovor #64 : petek, 25.04.2003 : 08:26:23 »

Bambi
jaz ne mislim it gledat. tist link sem dopisala, ker hotla spomnit, da je včasih z "Ryanair-om" ceneje in udobneje za kako tak ogled kot vožnja z avtom (seveda brez psa). Moram pa priznat, da  v tem trenutku nimam predstave koliko stran je letališče do omenjenega kraja.
uživajte v Belgiji.
Logiran
terry.apbt
še malo sramežljiv
**
Spol: Ženska
Sporočil: 69


« Odgovor #65 : petek, 25.04.2003 : 11:23:51 »

Memorial bo v soboto in nedeljo na KD Ljubljana. V soboto ne bom prišla s svojim avtom, tako, da bom videla, če se bom kaj oglasila, za nedeljo pa še ne vem.
Ja, Brane je naš  Grin, v našem društvu je vodja šolanja. Se je pa tud tvojega psa spomnil, ko sem mu omenila, da bi šla malo na Vrhniko pogledat agility in vaju dva. Ti sporočim, ko bom na Vrhniki.
Logiran
Bambi
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 682


« Odgovor #66 : petek, 25.04.2003 : 16:20:56 »

Right_Thing, očitno sem te narobe razumela! Mislila sem, da sprašuješ, kje je OMENJENO prvenstvo v Belgiji, zato sem ti napisala kje si lahko kaj več prebereš o tem. Ti si pa očitno spraševala KJE je omenjeno prvenstvo v Belgiji, torej te je zanimala lokacija. Sem zdaj pogruntala? No, če si se oglasila te očitno le (LE, da ne bo spet pomote  Wink ) malo zanima, zato ti lahko ta link vseeno poteši radovednost. Sem pa predvidevala, da ti tako zelo do belgijcev pa verjetno ni.
Za vožnjo se ne sekiram prav zelo, me je pa res (prijetno!) presenetila cena vozovnice! To mesto naj bi bilo nekje ob morju, si bom morala pogledat na že omenjenem linku, saj ga na mojem zemljevidu ni.

Terry, potem pa res pokliči. Se bosta beštija 1 in beštija 2 spoznali...To bo raztur! Grin
No, zdaj ima Brane še kakšno točko več. Cool Ti kar pridi, se boš malo zabavala ob moji (ne)spretnosti. Grin

Logiran
terry.apbt
še malo sramežljiv
**
Spol: Ženska
Sporočil: 69


« Odgovor #67 : sobota, 26.04.2003 : 18:28:17 »

Tara jaz nisem bila  Sad, sem bila pa danes na Drenigovem memorialu  Smiley. Sicer nisem bila čist do razglasitve, vendar dovolj, da sem videla malinovce na delu (poslušnost in obramba). Mislim, da sem se sedaj dokončno odločila, da bo moj naslednji pes (upam, da v bližnji prihodnosti) malinojc. Čist sem se zaljubila  Grin. Še posebej mi je bil po videzu všeč Apollo, vodnik Gojko Lenko. Čist temen je, prav noro izgleda. Škoda Bambi, da se nisi nič oglasila. Tekmovali so NO in malinojci. Moram pa povedat, da je med NO izstopal železno siv NO iz Slovaške. Krasen, živahen pes. Eden redkih NO, ki mi je bil res všeč.
Aja, Tara, se priporočam za kakšno slikco. Komaj čakam  Smiley.
Lepo se imejte vsi, jaz grem naprej sanjat o mojem bodočem malinojcu, pa Terry zraven crtat. Apollo mi sploh ne gre iz glave. No ne samo Apollo ampak tudi drugi malinojci  Grin. Noro.
Logiran
Bambi
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 682


« Odgovor #68 : nedelja, 27.04.2003 : 11:05:44 »

Dan!

Tara, lani sem hotela priti v Kočevje, pa nisem imela prevoza in nisem mogla.  Sad Sicer me je zanimalo, pa videt belgijca v akciji je...noro, ampak se bom veliko bolj sekirala letos, če mi ne bo uspelo, ko je zraven še razstava, pa agility.

Terry, sem mislila kaj priti pogledat, pa so me ugrabili Kočevci. Wink Sem šla dol po dolgem času, pa me niso spustil domov, potem sem pa prišla prepozno, ko je bilo na vadbišču že vsega konec.  Tongue Apolla sem videla samo na parih slikah, pa mi ni tako všeč. Bi ga pa morala videt v živo. Najlepši malinovc, ki sem ga videla do zdaj, pa je Bron od Sambotovega vzreditelja - postaven, temno rjavo-rdečkast, temna maska... Res je lep, predvsem pa odličen delavni pes.

Aja, pojdi pod oglase pogledat (prodam psa), je Multipla dal oglas od enega legla malinoisem na Dunaju se mi zdi. (namig  Grin )

Lep deževen dan še naprej...

P.S.: Aja, Tara, za slikce se pa zelo priporočam, saj mogoče pridem spet v soboto.
Logiran
Multipla
nekaj malega že vem
***
Spol: Moški
Sporočil: 165


« Odgovor #69 : nedelja, 27.04.2003 : 12:56:06 »

Leglo belgiskih Malinoi-ev ,odličnih  delovnih linij je na voljo na Dunaju!
29.01.03  -  Ires vom Siefelerberg (SchH 3; A3) x Dragan vom schnellen Fuchs (SchH 2)


Slikice si lahko pogledate na naslovu :

http://www.bullterrier.at/mali/wurf.htm

Za informacije tudi tel.Tomaž 041-680668 !
Logiran
Right_Thing
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 114


« Odgovor #70 : ponedeljek, 28.04.2003 : 07:48:06 »

Bambi
sem hotla le nekol "logistično pomagat " s to idejo, če vam slučajno zmanjka placa v avtu. Je res ugodno, seveda moraš pa računat , da na tisto ceno pride še par eurov  taxe -ampak vseeno.

Omenjen link belgijcev  sem že pred časom prečekirala.

Je pa res, da belgijski niso ravno moja najljubša pasma  - jo pa kot pasmo kot tako spuštujem. Osebno mi je pa od vseh 4ih inačic najbolj všeč "resasta varianta"  čudno ; ;DD Grin; drugače mi je pa tovrstnih pasem  bolj kot belgijski   všeč holandski ovčar . Mogoče tudi ti srečaš na sprehajalni potki eno zelo lepo in simpatično holandko - no ta mi je pa res fuuuull všeč.
Logiran
Bambi
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 682


« Odgovor #71 : ponedeljek, 28.04.2003 : 10:42:07 »

Right_Thing, ok, ok, sva se že razumeli.  Smiley Vsekakor hvala za ta podatek, zaenkrat s prostorom kaže čisto dobro, fino pa je imet rezervo, tako da res super da to vem.

Ja, res čudno, da ti je od vseh 4 najbolj všeč laekenois, ja.  Wink  Tudi meni so holandci všeč, še posebej kratkodlaki. Resaste sem videla samo na sliki, pa so mi večinoma bili vsaj precej grdi, če že ne kar spooky  Tongue - so pa laekenoisi veliko bolj luštni! Dolgodlaki so pa taki kot čudni groenendaeli, tako da kratkodlaki so pa res originalni in fletni.
Tiste psice že nekaj časa nisem videla, ampak mi je bila zelo luštna, simpatična. Sem jo pa vedno srečala na pol poti, tako da ne vem, a prihaja iz Kosez ali iz Rožne. Pa parkrat sem se pogovarjala s tisto punco iz MB, ki svojo holandko pogosto vozi na razstave - tudi ta psica je lepa.

Lepo se imej, pozdravi Taro, Sambo ji pa pošilja  Kiss (pa malo glodanja tac  Wink )
Logiran
terry.apbt
še malo sramežljiv
**
Spol: Ženska
Sporočil: 69


« Odgovor #72 : ponedeljek, 28.04.2003 : 10:58:11 »

Ojla,
Bambi kdo pa je Sambotov vzreditelj (mogoče si že napisala, sam se mi ne da it nazaj brat). Niti se ne spomnim, če je iz Slovenije ali od drugod. Pa se mi zdi, da smo se že nekaj pogovarjale na to temo  :-/.
Logiran
Bambi
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 682


« Odgovor #73 : ponedeljek, 28.04.2003 : 11:04:46 »

Helou!

Njegov vzreditelj je **(in ne, Sambo se ponoči NE sveti zeleno   Angry Grin ). Najprej je vzrejal švabe, potem je pa presedlal na belgijce.
Nekaj časa je imel celo tri različice hkrati - Brona (M) ima že najdlje, se mi zdi, vzreja G, pa Sambotova sestra je pa T, ampak jo je po parih mesev oddal. Mu ni zneslo imet tri pse in dva majhna otroka... :-/ Škoda, ker je bila res krasna. Ko pogruntam kako sem gor dat slikco jo boš videla.
Logiran
terry.apbt
še malo sramežljiv
**
Spol: Ženska
Sporočil: 69


« Odgovor #74 : ponedeljek, 28.04.2003 : 11:14:22 »

Oj,
O.K. Sambo je Slovenc. In Bron tudi  Grin. Se pravi, da je možnost, da ga bom enkrat videla. Koliko pa je Bron star? A še kaj hodita po tekmovanjih, ga je kdaj paril, kakšne izpite ima opravljene...če slučajno veš, seveda. Lepa hvala že vnaprej  Grin Grin Grin.
Logiran
Strani: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 137   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 1  |  Tema: belgijski ovčarji - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines