mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 27.04.2024 : 20:11:41

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Licitacije, razprodaje, akcije - pomoč Zavetišču Horjul  |  Razne akcije  |  Tema: Jasna iz oddaje Na zdravje na obisku v Horjulu
Strani: 1 2 3 [4] 5 6 7   Dol
Natisni
Avtor Tema: Jasna iz oddaje Na zdravje na obisku v Horjulu  (Prebrano 24601 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
ticka
rad pišem
****
Sporočil: 421


« Odgovor #45 : sreda, 20.06.2007 : 15:19:26 »

ja, samo, ker vse te posvojitve na daljavo ureja samo ena oseba, ne moremo pricakovati, da bo takoj vse napisala, dopisala, popravila napake in tako naprej. Ko bo imela cas, bo sigurno te stvari napisala, Smetki pa trenutno sploh ne dela internet, tako da tegale niti brati ne more.
Jasna je kljub vsemu nardila promocijo za Horjul in ne izkljucno samo zase, oddaja je bila pac javna in zato vsi vedo, da se je odlocila za posvojitev na daljavo.Torej tega ni mogla narediti na skrivaj.
Najbolje, da pocakamo, da odgovori, nekdo, ki ima vse podatke.
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788


« Odgovor #46 : sreda, 20.06.2007 : 15:19:34 »

Ja - a že spet  Wink

 Roll Eyes OK pa poglejmo moje odgovore:

- Jasna je posvojiteljica na daljavo in upam, da bo kmalu vpisana - bom poklical Polono

- znesek ni napisan pri nikomur pa se mi zdi da tudi sedaj ne bo

- tekst za članek sem pošiljal "jaz" in nisem napisal, da je Jasna izbrala ime in poslan pa je bil tudi članek, ki ga je napisala Jasna - lahko si ga ogledate na: http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,15648.0.html ... bom pa poklical na obe reviji in mogoče bodo ob priliki napisali kaj na to temo - sicer pa se mi zdi to brez veze in če bom preveč težil bom dosegel le to, da me bodo imeli poln kufer in dolgo ne bodo ničeras več objavili na to temo - tega pa si ne želimo KAJNEDA

Citiram:
Nenazadnje so medijske osebnosti, ki morda nardijo kaj več za tele zavrženčke, pa o tem nihče nič ne ve. Jaz vem recimo konkretno za eno tako osebo, ki ima pri nas na daljavo posvojenih (se mi zdi, da je zadnja številka) 5 psov, pa o tem nihče nič ne ve in nič ne piše. Ker pač to počne zaradi njih in ne zato, da bi se časopisi bolje prodajali.

Pohvalna gesta (zahvaljujemo se v imenu vseh omenjenih kosmatincev) in upam, da je čim več takih primerov. Ampak, če želimo javnost obvestiti o takšni možnosti pomoči na daljavo je bila oddaja, številni članki, radijski intervjuji ... dejansko koristna zadeva. Ne pozabit, da je Na zdravje najbolje gledana zabavna oddaja na TV Slo (skupaj prvo predvajanje in ponovitev presega celo oddajo Spet doma vključno s ponovitvijo). Potem revija Lady ima največjo naklado med tovrstnimi tiskanimi mediji itd itd itd

Ampak ko berem tele naše slovenske folklorne izjave, dvome, polena pod nogami se vprašam KAJ MI/NAM JE TEGA TREBA - mar bi skočil mal počohat pesjane v Horjul, pripeljal nekaj hrane, igrač, zdravil, ... in popil kavico s Polono, mogoče posvojil Krasno na daljavo pa še kej.... Nekdo drug pa naj zganja hudiča in pol po medijih pa naj kar njega križjo.

Smiley pa nič nisem hud na kritike - pravzaprav zaradi tega naredim raje še kaj več. Tudi danes sem poklical Polono da sva kakšno čveknla, dobila je eno novičko za izstavit račun za pomoč Horjulu, mal sva premlela koliko se je v tej akciji že nabralo eurčkov (akcija je povezala sledeče elemente, dogodke, akcije: oddaja na zdravje, Plesno pasji piknik, posvojitev na daljavo, Licitacija slike g. Plastenjaka, ...) Zelo me veseli, da je na licitaciji slike že 370 eur, zbrano je bilo nekaj preko 1200 eur, zraven je še znesek posvojitve ... pa mislim da pride še 50 od salona Liliput, ... pa še zdaleč nismo končali. Uuuuuuuuuuuuu ... pa da ne pozabim prispevkov Mr Peet, Pikin Butiqe, Hill's, Vet4Vet, ... pa ker je sedaj distributer Purine Pro Plan druga firma (Purina je bila lanski glavni sponzor) in nismo letos dobili še nič od njih - smo mi iz PLESNEGA MESTA (torneje Irena) skočili po nekaj vreč kvalitetne hrane in HORJULČKI tako ne jedo le "sporne Mercatorjeve hrane". To hrano smo namreč dajali kot darila tekmovalcem na pikniku, ki pa so se ji vsi po vrsti odpovedali.

Evo mal sem se spet razpisal in gremo naprej novim težavam nasproti ....

 Smiley



Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788


« Odgovor #47 : sreda, 20.06.2007 : 15:25:28 »


pa ker je sedaj distributer Purine Pro Plan druga firma (Purina je bila lanski glavni sponzor) in nismo letos dobili še nič od njih - smo mi iz PLESNEGA MESTA (torneje Irena) skočili po nekaj vreč kvalitetne hrane in HORJULČKI tako ne jedo le "sporne Mercatorjeve hrane". To hrano smo namreč dajali kot darila tekmovalcem na pikniku, ki pa so se ji vsi po vrsti odpovedali.


Tole je mal nerazumljivo zato komentiram še 1x:

Kupili smo Purino za darila tekmovalcem. Mercatojevo hrano pa sva jaz in Jasna prinesla v Horjul - priznam jaz mal iz žlehtnobe - ampak upam, da se mi oprosti - sem dodal še enga piščanca in upam, da ni bil sporen.

Lep dan vam želim še naprej za vse pa izziv: obiščite stran kjer se licitira slika pa še vi primaknite kakšen eurček al pa naj se najde junak, ki bo ponudil višjo ceno od Agnesane.

Logiran
ticka
rad pišem
****
Sporočil: 421


« Odgovor #48 : sreda, 20.06.2007 : 15:26:00 »

evo, odgovori dani, problem razresen, sedaj lahko vsi pomirite zivce.
Marko tebi pa vsa pohvala, zato kar delas za Horjul  Wink
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788


« Odgovor #49 : sreda, 20.06.2007 : 15:32:03 »

Marko globalno, mi lokalno ... takole je zapisal en naš TT čvek član in jaz dodajam dobrodošli vsi ki vam ni vseeno za kosmate duše, ki jim je po vseh "dramah še najboljše to, da so prišle v Horjul in čakajo le še naslednji lepši dan - dan ko za zameraj dobijo nov dom in ljubeče lastnike. Upam, da nisem kej narobe napisal ... namen je vsekakor dober  Wink
Logiran
monikab
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 117


« Odgovor #50 : sreda, 20.06.2007 : 15:37:17 »

Jaz bi pa dodala samo še tole. Vsemu razloženemu navkljub.
Medijsko znane (prepoznavne) osebnosti so samo ljudje. Je pa dejstvo, da kjerkoli se pojavijo, pa naj bo to na bazenu, v trgovinu, pri zdravniku, na sprehodu čez gozd, se bo VEDNO našel kdo, ki jih opazil  in sklepal, da se nastavljajo in izpostavljajo za svojo (večjo) slavo. Mogoče res. Mogoče pa tudi ne. Kaj pravite?  Smiley
lep dan, monika
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.300


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #51 : sreda, 20.06.2007 : 16:23:52 »

Res je, so take in drugacne izjave, so taki in drugacni ljudje, so taki in drugacni novinarji ... vse nas pa povezujejo psi.
Vec ali manj ste ze vse povedali in razjasnili. Dodala bom samo dve zadevi:

- Posvojitve na daljavo niso samo izpolnjevanje formularja, ki ga najdete na http://www.zavetisce-horjul.net/pogodba.html, temvec se ena cela resta raznih malih zadev, ki se zacnejo dogajati sele ob vasem kliku "poslji" in pri katerih ne more in ne sme prihajati do napak. Tisti, ki se ukvarjamo z evidentiranjem vsega, kar je s posvojitvami na daljavo povezano, pa smo tudi samo ljudje in se kaksno obrobno zadevo poleg te glavne postorimo. Tista glavna oseba je na tisoc koncev razpeta in bo storila vse, kar je potrebno. Se vedno je.
Brez jeze, vse bo poazurirano prej ali slej, osnovni namen posvojitev je zagotovo to, cemur so bile sploh pogruntane. Vsi Horjulcki so s svojo gazdarico nadvse veseli vseh izpolnjenih formularjev, ki jim sledijo redna nakazila ali druge vrste placila tistih nujnih zadevscin, ki jih vsi lastniki zivalic se kako dobro poznamo, v Horjulu pa so nekajkrat potencirane v primerjavi z nasimi. Vsem se bomo v imenu Horjulcanov oddolzili z azuriranim seznamom, pa ceprav ni na njem vsak dan kaj novega, je pa vedno zraven tudi datum, od kdaj naprej pogodba velja.

V imenu Horjula in vseh, ki si delijo ta horjulski dom, pa tudi v svojem imenu, vsem posvojiteljem na daljavo iskrena hvala.

- Tisti, ki smo kdaj kaj za novinarje povedali ali napisali, zelo dobro in podrobno poznamo zadeve, ki se lahko skrivajo v "ime je dobila ...". Le redkokdaj naletis na svoje besede, ki so objavljene tako, kot so bile izrecene ali napisane in kakrsen pomen ste jim vi dali. Verjetno se bo kdo se spomnil clanka v Nedeljcu o Brcici, kjer so celo v naslov zapisali, da Brca ostaja v zavetiscu, ceprav je bilo oktobra lani se vse povezano z njenim oddajanjem. Pa ni govoril kdorkoli, temvec Polona.

Tudi jaz vabim vse, ki vas je tole ziritiralo, da se pridruzite v licitacijski temi, kjer prodajamo sliko gospoda Plestenjaka. Pa morda kdo pozna kaksnega racunalnicarja, da ozivi smetkin kompjuter, da nam bo lahko sama napisala kaj horjulskih novic. Lahko pa tudi samo poveste kaksnemu sosedu, da je v Horjulu cela resta muckov, ki vztrajno cakajo na kaksne cisto "svoje" roke, ki jih bodo cohljale nadaljnih 15 ali vec let. V zameno bodo do onemoglosti predli in jih zabavali s svojimi mackonarskimi vragolijami. Ce macki niso omiljene zivali vasih sosedov, jim povejte za vse pesjane, ki upajo na svetlejso bodocnost in nanjo cakajo v Horjulu.
Ali pa se morda lahko kako odzovete na moj poziv v temi, kjer prosim za predmete za licitacije.

Vsem zelim obilo dobre volje in kaksen hladen koticeh v teh vrocih dneh.
Logiran

Smetka
mega
***
Sporočil: 20.189



WWW
« Odgovor #52 : sreda, 20.06.2007 : 18:20:27 »

Smetka na Sarinem računalniku  Smiley. Po nekajurnem obveznem izobraževanju, da se bom lahko še naprej ukvarjala z živalmi uradno in legalno. Kar itak daleč najraje počnem, čedalje bolj  Roll Eyes.
Jasna je prišla na obisk v zavetišče; prepričana sem, da na Markovo pobudo in pod "okriljem" oddaje Na zdravje. Se opravičujem, če bom naredila še večjo zmedo, ampak prav omenjena oddaja je posvojitelj na daljavo. Donirali bodo enkraten znesek v višini 150€ - upam, da ni preveč narobe, ker sem to napisala. Pri posameznikih je jasno, da donacija ne bo astronomska - tule sem pa že dobivala namige o moji debeli denarnici. Upam, da torej ni narobe, da sem tole vseeno objavila. Ta donacija pomeni eno sterilizirano psico in morda še kaj zraven. Kar je super, ker ne bom rabila razmišljat, kje naj dobim... zato hvala.

Sara je le ena; in povsem prostovoljno ureja posvojitve na daljavo. Torej... hvala za razumevanje.
Logiran

MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788


« Odgovor #53 : sreda, 20.06.2007 : 21:03:08 »

... prepričana sem, da na Markovo pobudo ...


Ja vse skupaj je bila moja pobuda - ampak Jasna si je "tudi sama" želela priti v Horjul in po objavi njenega teksta na forumu in v revijah je celo napisala da bo v Horjul še prišla. Jasna je fejst punca in še bolj vesel sem, da je še veliko medijskih ljudi, ki najdejo tu in tam čas ali pa sredstva in pomagajo. Nenazadnje je med njimi veliko dobrih ljudi, ki pa jih mediji pa tudi mi včasih po krivem hočemo razrtgat.

lp

MARKO

ps

dons sm ful neki dobre volje, ... ? ... kaj pa vem - mogoče bomo pa že jutri dobili mašino računalniško za Polono ... kaj pa vem ?
Logiran
Sleepy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.129


« Odgovor #54 : četrtek, 21.06.2007 : 10:11:54 »

Hm.... no.... že res, da je fovšija ena taka fejst zakoreninjena slovenska lastnost, ni pa edina. Se mi zdi, da si vse manj slovenclnov želi kupit mačka v žaklju, da vse manj verjamejo/mo (hm...   Roll Eyes le zakaj?) in da ni nič narobe, če se kaj vpraša in razjasni. Ne vem zakaj je vsako vprašanje treba razumeti kot napad? Bi rekla, da tule, v tej temi ni nikogar, ki bi zganjal fovšijo. Marko, se mi zdi, da ti nihče ne oporeka tvojega prispevka pri pomoči zapuščenim živalim, upam, da boš s tem nadaljeval, in da tegale mojega pisanja ne boš razumel kot še en slovenclski fovšljivi napad in še eno poleno več. Ker to res ni! Kot sem že rekla, sem navdušena nad vsako promocijo "zavetiščarske" problematike. Mi pa zdej nekaj ni jasno.... torej, če prav razumem, je posvojitelj na daljavo oddaja Na zdravje? Super! Tudi za donacijo super! (čeprav.... no, če so res najbolje gledana oddaja, imajo veliko reklam.... in bi lahko bil prispevek večji kot 150 €  Tongue) No, ampak.... tukajle sem zasledila, da je posvojitelj Jasna.... pa potem, da je oddaja. No, potem pa se marsikdo vpraša kaj je zdej to? Kaj nam spet hočejo prodat? In če sem iskrena, se mi pomislek ne zdi ravno fovšija. Ne zdi se mi fer. Fer namreč do vseh tistih posvojiteljev na daljavo, ki v resnici pridno mesečno poravnavajo svoje obveznosti brez velikega pompa. Nenazadnje je v tem delu foruma kar nekaj forumašev, ki redno odpirajo denarnico in presegajo znesek, naveden nekaj vrstic višje. Pa okoli tega ni velikega pompa. Če samo na hitrco preletim svoj spomin, je recimo članica foruma (namenoma se izogibam imenom, ker bi marsikomu nardila krivico) sama pokrila razliko računa za dobermana, ki se ga je reševalo, pa nek drugi član je sam, osebno prispeval za polovico sterilizacije kužke, pa druga forumašica drugo polovico, pa v licitacijah in pri ugankah sedulujejo več al manj vedno eni in isti in seštevek njihovih prispevkov niti slučajno ni zanemarljiv. Pa da o tistih, ki skrbijo za mačje in pasje zavrženčke niti ne govorim, pa je vse, kar se o njih ve in piše to, da njihovi varovanci iščejo dom.
Hočem rečt, da ni nič slabega, če si ljudje želimo odprtih kart. So ljudje, ki veliko nardijo, pa o tem ne govorijo. Jasna je že lahko fejst punca. Ne vem. Je ne poznam in ne gledam oddaje, čeprav je očitno najbolj gledana. Ampak učinki so nekaj drugega. Gledanost nima prav velikega pomena, če ni učinkov. Učinki pa so sprememba odnosa, manjšanje števila zapuščenih živali, večanje fizičnih in posvojitev na daljavo. Kako pa je s tem? So učinki na tej strani? Ker učinki na drugi namreč so. Reklama za oddajo namreč, saj je nenazdanje že naslov tele teme Jasna iz oddaje...
Pozimi je potekala zelo odmevna akcija Slovenskih novic in nekaterih zavarovalnic. Učinki so bili precejšnji. Poleg tega, pa so vsaj nekateri izmed organizatorjev sami, osebno, na daljavo posvojili vsaj enega psa. Pa ne vem, če se je o tem pisalo. Pa niti ni važno. Hočem rečt, da če bi vsakemu za vsako malenkost postavljali spomenike, bi nam že zdavnaj zmanjkalo prostora....
Spoštujem in cenim vsakega, ki ima spoštljiv odnos do živali, ki prispeva k splošnemu boljšemu odnosu do njih. Spoštujem in cenim prav vse posvojitelje na daljavo, redne sprehajalce in tudi tiste, ki kupijo vrečo merkatorjeve hrane: nekateri jo kupijo zato, ker bi za znesek, ki ga namenijo, radi dali kar največ hrane (saj to ni tako težko razumet  Undecided), pa tisti, ki več dati ne morejo, pa tisti, ki ne vejo drugače, pa bi nekaj dali. Tudi tiste, ki svoj medijski vpliv izkoristijo, da bi kaj spremenili. Vendar pa slednjim ne bom izkazovala prav nič večje spoštovanje, kot ga vsem tistim "malim", neopaznim, rednim sponzorjem. Če sem iskrena, se mi zdi, da bo samo veliko število tamalih spremenilo odnos družbe na bolje.
Torej, načeloma pozdravljam Jasnin obisk in cenim tvoj (MARKO & INDIA) prispevek in vse piščance, ki si jih odnesel horjulčkom. Upam, da boš še kašnega. Cenim pa tudi vse tiste, ki so prinesli "piščance" v Horjul ali pa kamorkoli drugam, pa za to nihče ne ve. Njih, še bolj.

Kar se pa objave seznama posvojiteljev tiče pa mislim, da z razumevanjem pomanjkanja časa nima nihče težav in "kritike" niso letele na ažurnost.

 sram ups.... se opravičujem za dolg post.... in se ZAHVALJUJEM VSEM, KI KAKORKOLI PRISPEVATE K TEMU, DA BI VENDARLE POSTALI DRUŽBA, PRIJAZNA NJIM - ZAPUŠČENČKOM, KI ENKRAT TO NE BOJO VEČ.
Logiran
Ora
nekaj malega že vem
***
Spol: Ženska
Sporočil: 214


WWW
« Odgovor #55 : četrtek, 21.06.2007 : 10:42:57 »

Sleepy ALELUJA Cheesy

Torej, če rečemo bobu bob, nihče ni posvojil Krasne na daljavo, pač pa bo Huh oddaja Na zdravje donirala zavetišču Horjul enkratni znesek v višini 150 EUR.

Če sem pa še malo zlobna... ne morem verjeti, da morebitna enkratna donacija v višini 150 EUR zasede toliko prostora v rumenem časopisju s pompozno novico o Jasnini posvojitvi na daljavo, zraven pa še toliko novinarskih "račk" Roll Eyes
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788


« Odgovor #56 : četrtek, 21.06.2007 : 11:06:59 »

Sleepy, Ora ... kr ne morem verjet kaj berem ...  sram

V takih trenutkih me ima ... pa sej veste kako "tako da bi vrgel puško v koruzo" ...  Sleepy, Ora, ... pa še kdo, ki ima enako mnenje: predlagam vam, da štartate kakšno res veliko in še bolj odmevno akcijo (TV Slovenija, radijski programi, največji tiskani mediji, javna prireditev, ...). Namen akcije naj bo: spremeniti miselnost in odnos ljudi do živali. Rezultat naj bo tudi, da bosta zbrali veliko več denarja kot ga je PLESNO MESTO ob pomoči Jasne, oddaje Na zdravje, g. Plestenjaka, ... in članov foruma  www moj pes pika net. Pa ne pozabita tudi na čim več materialnih donatorjev. Če želita me lahko vključita v akcijo in z veseljem bom pomagal.

Želim vama, da nebi prejeli nobene kritike, polena pod noge in vama nebi vsak gledal pod prste, Poloni na račun koliko je kdo dal in koliko bi lahko dal in da nebi koga neslo še v skladišče pogledat koliko so kaj pripeljali in če ni morda celo kakšna Mercatorjeva vrečka.

Matr sm slabe volje ... ne pa nisem in še vedno delam na računalniku za Polono. Pa še orientalsko predstavo imamo danes na Vrhniki - pridita pogledat za vaju so karte zastonj (pokličeta me lahko na 051306191). Od 16h dalje smo na Pozdravu poletja in ... pa sej nimam časa za tole po forumu gor in dol ...

... alo MARKO delat ...

adijo
Logiran
Sleepy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.129


« Odgovor #57 : četrtek, 21.06.2007 : 11:23:58 »

eh..... MARKO & INDIA tisti, ki noče videti, pač ne bo videl. Počneš, kar počneš zaradi njih, al zato, da te kujemo v zvezde? Res misliš, da meni ne prileti nič pod noge? Dobro jutro!

Takole ti povem: živalce, ki so vsaj en mičkeno pod mojim okriljem, nimajo od tvoje puške in njenega metanja ali nemetanja prav nobene koristi. Zato mi je načeloma lahko vseeno kam boš puško zabrisal. Še manj imam od tega in še manj je vmojem interesu, da brez tvoje pomoči ostanejo horjulčki. Zato se pač v debato s tabo tule ne mislim več spuščat (da ti slučajno ne vzamem volje).
Pa tudi v zvezde te ne mislim kovat nič bolj (in nič manj) kot vse tiste male, redne sponzorje, ki vsak mesec namenijo le nekaj evrov zapuščenčkom.

Če pa bom rabila tvojo pomoč, pa ne pozabi kaj si rekel. Se zna zgodit, da te primem za besedo Wink
Logiran
Sleepy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.129


« Odgovor #58 : četrtek, 21.06.2007 : 11:59:19 »

P.S.  Angry
Želim vama, da nebi prejeli nobene kritike, polena pod noge in vama nebi vsak gledal pod prste, Poloni na račun koliko je kdo dal in koliko bi lahko dal in da nebi koga neslo še v skladišče pogledat koliko so kaj pripeljali in če ni morda celo kakšna Mercatorjeva vrečka.
Shocked
Tole upam, da ni letelo name? Tudi Oro bi si upala štet zraven.


Hvala pa za povabilo, žal sem predaleč. Lahko pa "mojo" karto daš na licitacajo.... samo bi morala potekat po hitrem postopku. Wink Al pa če kar tule napišeš kdo da več Wink

V vsakem primeru pa ti želim uspešne predstave!  Smiley
Logiran
Gargamel
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.064


« Odgovor #59 : četrtek, 21.06.2007 : 12:01:04 »

Marko&India,

sem se ti že 1x oglasila v tej temi, da ne vzemi vse kot napad Wink...mislim, da ti je to hotela dopovedati tudi Sleepy (če si pozorno preberš začetek "dolgega" posta). Ce ljudje kaj vprašajo - v tem primeru forumaši (in v kaj podvomijo) se lahko mirno razreši v parih stavkih, v tvojih postih pa je zaznati tudi veliko mero užaljenosti, ki resnično sploh ni potrebna. In je tudi krivično označiti vse tiste forumaše, ki pač imajo kaj za povprašat v tej temi, za foušerje in metalce polen pod nog...zaradi takšnih izjav potem pridejo zadeve na osebni nivo - kaj sem jaz storil, kaj si ti storila. Vsi cenimo vaš trud, resnično, in kakor je napisala že Sleepy - ceni se vse, ki na kakršenkoli način že pač pomagajo. Vsi smo na isti strani in užaljenost je tukaj resnično odveč Wink

Lp, Maja
Logiran
Strani: 1 2 3 [4] 5 6 7   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Licitacije, razprodaje, akcije - pomoč Zavetišču Horjul  |  Razne akcije  |  Tema: Jasna iz oddaje Na zdravje na obisku v Horjulu
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines