mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 09.05.2025 : 20:22:35

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 108 109 110 111 112 [113] 114 115 116 117 118 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 434502 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
amber1
novinec
*
Sporočil: 3

« Odgovor #1680 : petek, 01.07.2005 : 11:05:55 »

Ojla!

Čestitke Sassy za opravljen izpit - se sprašujem če so tud ti naši malčki pod takim pritiskom pred izpiti in če imajo strah pred ocenjevalci, kot smo ga morda mi imeli pred kakšnim "zoprnim" prfoksom Smiley   Cheesy
Naša Lučka je stara natanko 2 meseca in 12 dni in včeraj smo ugotovili, da ima od vseh najboljših briketov in konzerv najraje kar mačje brikete Smiley. Tako, da je maček Lexi zdaj kar malo v bedu Smiley.
Lp vsem, Lučka in Petra
Logiran
mehika
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 377

« Odgovor #1681 : petek, 01.07.2005 : 11:50:09 »

Big guy: raje bom prezrla tisto kar si napisal, glede na to da sem sama lastnica nerodovniške čivave, ki pa nikakor ni perfektna, ga pa imam rada toliko, da je zame najlepša čivava na svetu....če res nebi bila ljubiteljica živali, pol pa res nebi imela polne hiše zavrženih živali  Huh!!!!!
Logiran
big guy
rad pišem
Spol: Moški
Sporočil: 289

« Odgovor #1682 : petek, 01.07.2005 : 12:04:26 »

mehika:...pol pa še tolk bolj žalostno... sram...izpade tvoj prejšnji komentar.

amber1: kar se mačjih piškotov tiče: bolje bo, če jih ne daješ tvoji Lučki, kajti nam so veterinarji to strogo odsvetovali, ker naj bi bila sama sestava hrane prilagojena bodisi mačkam bodisi psom. Zato nikakor ni dobro, da tvoja čivavica je mačjo hrano. Čim prej jo to odvadi...

LP  Wink
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.642

« Odgovor #1683 : petek, 01.07.2005 : 12:08:16 »

Se strinjam z  Big Guy-em..  Smiley
Logiran
mehika
rad pišem

« Odgovor #1684 : petek, 01.07.2005 : 17:49:09 »

Big guy: hmmm, kaj se ti zdi žalostno to da imam nerodovniško čivavo, ali da imam doma živali, za katere lastniki niso poskrbeli  HuhHuh

amber1: jaz ti odsvetujem mačjo hrano, raje poskusi s kakovostno hrano za pasje mladičke, da ne bo imela Lučka kakšnih težavic!!!

L.P.
Logiran
Sassy
odvisnež
Sporočil: 515

« Odgovor #1685 : sobota, 02.07.2005 : 22:29:03 »

Hvala vsem za cestitke. Upam da se res kaj vidimo v zajcji.
Amber dolgotrajno uzivanje macjih briketov bi dobro za pasja ledvica.

pozdravcek,

Ursa
Logiran
Tai
novinec
*
Sporočil: 29

« Odgovor #1686 : nedelja, 03.07.2005 : 22:58:37 »

pozdravljeni!po dolgem času se spet javljava.
minilo je že kar nekaj časa od kar sem zadnjič pisala.medtem smo preživeli že vse živo(dvig ušesk!!,čipiranje, prvo plavanje, prvo poškodbo, itd.)! sporočam pa vam da se imamo fajn in maksimalno uživamo in skrbimo za našega malčka.
kaj pa kaj vaše male stvarce-- kako prenašajo vročino in ali rade plavajo?
     amber: lučka je prov luštna
ps:ima kdo kake slikice od kakšnih ovratnic--in raznih dodatkov.
Logiran
Tai
novinec
*

« Odgovor #1687 : nedelja, 03.07.2005 : 23:32:15 »

nekaj taievih slik na ogled na :
   www.taii.moj-album.com
Logiran
mehika
rad pišem

« Odgovor #1688 : ponedeljek, 04.07.2005 : 09:51:01 »

Joj, kako je luštkan Tai 2.... Wink, zdaj je že pravi fant...
Glede ovratnic in raznih dodatkov mislim da ti lahko najbolje svetuje Moon...drugače jaz sem zadnjič pri Ireni Šeruga kupila ovratnico na bleščice, ga. Irena je zelo prijazna in pri njej sem bom sigurno še kaj oglasila  Smiley!
Aja pa še to; zadnjič nam je Moon posredovala to spletno stran:
http://www.tinkerbellscloset.com/  Wink!

L.P.
Logiran
mehika
rad pišem

« Odgovor #1689 : ponedeljek, 04.07.2005 : 09:57:37 »

http://taii.moj-album.com/
Logiran
Gringo
nekaj malega že vem
Sporočil: 141

« Odgovor #1690 : ponedeljek, 04.07.2005 : 10:14:15 »

Lep pozdrav!
No mi smo bili v tem času odsotnosti že na morju in zelo žau mi je da nismo imeli s seboj fotoaparata, namreč naša Lilly se je vpisala med mornarje Grin
Drugače ne obožuje vode, smo ji pa kupili mini napihljiv čolniček ,da kadar gremo plavat ona lepo pluje po morju Grin Grin-res škoda da ni slik , ker je tako smešno...na plaži so se ji vsi nasmihali...pa še to-na plavalce sploh ne laja Grin (na kopenske ljudi in pse še vedno sram)
No ta čolniček je imela že lani, letos pa že obvlada celo zadevo Grin

Amber1 pozdravljena na forumu Wink

LP Eva
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #1691 : ponedeljek, 04.07.2005 : 11:04:57 »

Sassy.. čestitke obema!! Oprosti ker ti iz SCG nismo poslali nobenega SMSja, ampak je čas kar letel Smiley
Tai: tvoj malček je res luškan. Pa ušeska mu stojijo kot pribita Wink. Koliko pa je sedaj velik/težek?

Lp, Mojca
Logiran
Tai
novinec
*

« Odgovor #1692 : ponedeljek, 04.07.2005 : 12:17:18 »

mehika: pogledala sem si Tinkerbell"s closet in imajo res luštkane stvari no nekatete so za moje pojme preveč kiči, za druge pa ne. saj bi kaj naročila npr: tisto leopardjo modro blazino za spat pa nisem čisto prepričana, da bi mi poslali .. ne kako ne zaupam tem spletnim nakupom.

Tai pa ima že 2,5 kg jutri pa bo star natanko 5 mesecev! na njegova ušeska smo pa prav ponosni, glede na to kakšna bi lahko bila(so prav super)!

še to: v teh treh mesecih odkar imamo taia(2) sem govorila z veliko ljudmi, kateri so bili pri nakupu svojih psičkov prav grdo prevarani. opažam, da je tega zelooo veliko in res ne razumem ljudi, ki bi te za vsak tolar prinesli naokoli. Smiley Smiley Smiley
naslednjič pa še slikice našega plavalca! lp
Logiran
mehika
rad pišem

« Odgovor #1693 : torek, 05.07.2005 : 10:37:23 »

Ja, hi, hi nekatere stvari so pa res malček preveč kič, jaz imam rada za mojega Taia kakšne bolj umirjene tonalitete  Grin!
Moon je naročila kar nekaj stvari preko te spletne strani, ne vem pa če je ža kaj dobila.

Citat
še to: v teh treh mesecih odkar imamo taia(2) sem govorila z veliko ljudmi, kateri so bili pri nakupu svojih psičkov prav grdo prevarani. opažam, da je tega zelooo veliko in res ne razumem ljudi, ki bi te za vsak tolar prinesli naokoli.   
naslednjič pa še slikice našega plavalca! lp

Pa tudi cene so postale kar zasoljene: Zadnja dva mladička, ki sem srečala sta bila eden 120.000 sit drugi 150.000 sit. Taka cena pa naj bi bila, zaradi rodovniškega očeta, ki pa mislim, da je vedno isti.
Logiran
big guy
rad pišem
Spol: Moški
Sporočil: 289

« Odgovor #1694 : torek, 05.07.2005 : 15:54:37 »

Hojla!  Grin

Se mal vračam nazaj na temo glede prehrane...danes sem bil v ZOO marketu, pa mi prodajalec reče, da imajo čivave že svojo hrano ( Shocked)! Sej ne vem če ste se o tem že pogovarjal (se mi ni dal iti nazaj gledat  Tongue), sam se mi je zdel to ful zanimiv...zgleda da so res eni posebneži ( Grin)! Slikca: http://suska.moj-album.com/album/119865/?os=666716...upam da me Jana ne bo preganjala zaradi reklame... Lips Sealed

Sam to...

LP
Logiran
Strani: 1 ... 108 109 110 111 112 [113] 114 115 116 117 118 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.