mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 20.05.2025 : 18:28:11

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 165 166 167 168 169 [170] 171 172 173 174 175 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 444156 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
Moon
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.642

« Odgovor #2535 : petek, 04.11.2005 : 17:29:53 »

Ninca, Pedigree so najslabsi briekti .. Lahko da je imel zato zdravstvene tezave .. Pedigree nikakor niso primerni briketi ! Vsebujejo prevec soli, in zato jih imajo psi tako radi .. Kar pa povzroca obolenja ledvic , ipd., lahko ap tudi smrt .. !

Daj kupi mu kake druge, pa mu jih pusti .. ce bo lacen bo jedel! In vztrajaj!!!
Logiran
big guy
rad pišem
Spol: Moški
Sporočil: 289

« Odgovor #2536 : petek, 04.11.2005 : 20:23:37 »

Daj kupi mu kake druge, pa mu jih pusti .. ce bo lacen bo jedel! In vztrajaj!!!

...sam kaj, ko mu ni dobro oz. je celo zelo slabo puščati brikete psu dalj časa (npr. več dni) v posodi, na zraku, nezaprte. Nam je bilo rečeno, da se na briketih naberejo pršice, kar pri psu lahko povzroča prebavne motnje. Briketi se preprosto pokvarijo, zato jih je bolje hraniti v dobro zaprtih škatlah ali vrečah...naš Žak je tudi zbirčen, pa mu briketov raje ne puščamo po več dni, da jih bo jedel, ko bo lačen. Raje ga preko igre pripravi do tega, da jih je. Pa še ena veterinarska: menda psi najraje jedo po šesti uri zvečer...probaj.

LP Smiley
Logiran
Sassy
odvisnež
Sporočil: 515

« Odgovor #2537 : petek, 04.11.2005 : 20:28:49 »

Uf ste se razpisali. Najpej, pozdravcek  vsem novim na forumu.

Moon ful lep avatar imas,  si sama naredila?  Sem na hitro preletela kaj ste pisali, pa vidim da si v dilemi kdo bo hendlal Mishkota.. Jaz bi ti svetovala da ga daj ti, sploh ce tebi najlepse dela.

Glede briketov pa.. Prisli so novi royal canin beauty - mini, so namenjeni za lepso dlako in vsec mi je ker so razlicnih oblik, ter niso preveliki za Cocota in niso premajhni za Sassy  Grin. Sem jih prejle kupila in so vsi navalili na njih. Se macka je zapustila svojo skledo in se vstulila k Sassy in Cocotu. Sem kupila RC dental hygiene, RC chihuahua in tele ta nove, pa so hotli imet samo te, tako da sem prav zadovoljna.

Pozdravcek,

Ursa

Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2538 : petek, 04.11.2005 : 20:33:51 »

...sam kaj, ko mu ni dobro oz. je celo zelo slabo puščati brikete psu dalj časa (npr. več dni) v posodi, na zraku, nezaprte. Nam je bilo rečeno, da se na briketih naberejo pršice, kar pri psu lahko povzroča prebavne motnje. Briketi se preprosto pokvarijo, zato jih je bolje hraniti v dobro zaprtih škatlah ali vrečah...naš Žak je tudi zbirčen, pa mu briketov raje ne puščamo po več dni, da jih bo jedel, ko bo lačen. Raje ga preko igre pripravi do tega, da jih je. Pa še ena veterinarska: menda psi najraje jedo po šesti uri zvečer...probaj.

LP Smiley
No ja,saj lahko menjava .. pac dokler ne zacne papati ..

Te beauty sm pa ze vidla, reklamo v mojpes reviji .. samo nej bi neki ojačevali intenzivnost barve.. Mishko je ze tko prevec oranzen ..

Jap, avatarck je pa moje delo.. na netu sm nasla tale okvir z napisom,potem sem pa samo sliko not vstavla ..
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.750

« Odgovor #2539 : petek, 04.11.2005 : 23:12:06 »

Če bo jutri lepo vreme, se lahko kej dobimo  Smiley..... Billy že pogreša družbo.

lp
Logiran
Ninca10
odvisnež
Sporočil: 644

« Odgovor #2540 : sobota, 05.11.2005 : 00:06:03 »

Em...moj bucman sele kak mesec ali dva je brikete in od takrat nima nobenih problemov... kot sem ze napisala, zacetne tezave so imele po moje psihicno oz. stresno ozadje, tega je sedaj ze skoraj 5 let...

Hvala za nasvet, bom probala, ce bo hotel kaj drugega jesti...res ne zelim se kake odpovedi ledvic...glede smrti, bi moral pes to uzivati verjetno vec let, amapk dolgorocno mogoce res ja...

Drugace se pa on ne pusti motiti kar se hrane tice...danes je piscanca, jutri ne, pojutrisnjem jabolko, naslednji dan pa nic od nastetega... Shocked

Se enkrat hvala za opozorilo.

L.P.

Nina
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2541 : sobota, 05.11.2005 : 00:12:53 »

Jah, se zmerej pravim, da menjajte briekte .. Itak da so mu dobri ce so pa slani .. jst tut kdaj samo sol jem .. :/ pa mi je kul .. ampak nezdravo ..

Drugac pa ni kej,hehe, samo da bo pesjanu ok Wink
Logiran
mehika
rad pišem
Sporočil: 377

« Odgovor #2542 : sobota, 05.11.2005 : 08:35:27 »

Jaz sem tudi že videla te beauty, ampak samo reklamo, tu na obali so trgovine zelo slabo založene. Včeraj sem mu kupila RC Yorkshire in RC za jazbečarje, so pač briketki za mini breeds od 1kg do 10kg, sem mu jih malček pomešala, pa je takoj spraznil skledico.
L.P.
Logiran
Ninca10
odvisnež

« Odgovor #2543 : sobota, 05.11.2005 : 17:44:27 »

Oj!

Posiljam vam obljubljene slikice od mojega bucmana...

Glede na to, da so bile slikane s telefonom, se opravicujem ker niso najboljse...

L.P.

Nina

[attachment deleted by admin]
Logiran
Ninca10
odvisnež

« Odgovor #2544 : sobota, 05.11.2005 : 17:47:04 »

No pa se ena fotka...crkljanje na postelji...to je pa najboljse kar se ti lahko zgodi, ce vprasas Olija...Smiley

L.P.

Nina

P.S. zopet slikano s telefonom, tako da mi je oprosceno, ker ni ostra slika... Roll Eyes

[attachment deleted by admin]
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2545 : sobota, 05.11.2005 : 19:38:28 »

No, mi smo nazaj .. Bili smo jaz in Ory, ter Mishko in Billy .. Billy se je ze zacel lepo razvijat Wink Tut dlake ma ze vec Wink
Nadivjala sta se ko norca, in izvajale ze znane igrice, .. Midve sva pa nasle lep nov plac kjer bi se dobivali ..cez ta tavelik travnik je en ful lep prostor med drevesi .. Wink
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2546 : sobota, 05.11.2005 : 20:19:04 »

Ja, danes je blo krasno  Smiley. Barabi sta norela in se poskušala en drugega nadvladati (bol v igri) in Billy je bil jezen ker ni dohitel Mishkota  Grin. Mishko je pravi akrobat, ker mu je enkrat uspelo naredit salto čez eno ogromno vejo  Shocked.
Ninca10, slikice so prav lušne. Vidim da je tvoj tudi dolgodlaki  Smiley. S kje pa si (mogoče si že omenila)?

lp
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2547 : sobota, 05.11.2005 : 20:41:45 »

Heh, ja Mishko je laufal laufal, pa gre bedacek cez veje,pa se spotakne pa samo salto naredi , heh Cheesy Cheesy

Slikce .. http://www.moj-album.com/album/1415694/

http://www.moj-album.com/slike/1062063/7dSOSgRS88H5dFFS.jpg
Lepotec 1

Lepotec 2

http://www.moj-album.com/slike/1062063/SgOr791M_KGLcLiV.v.jpg
Hugging time ..  Grin

http://www.moj-album.com/slike/1062063/y0U7HQ2gMdN5uKJs.v.jpg
Tole je pa Mishkotov nov kavč .. Snupi je zakon, heh ..

Logiran
Ninca10
odvisnež

« Odgovor #2548 : sobota, 05.11.2005 : 21:33:36 »

Oj!

Sem iz Domžal...

Ja, je dolgodlak....potem greva pa na kak sprehod, pa me vsi sprasujejo, kaj je to za ena pasma, pa povem... pa se bolj zacudeno, ja pa ce ima dolgo dlako, a taki potem tudi obstajajo... Cheesy

Khm imam eno prosnjo...ce ste vi slucajno kje iz Ljubljane ali iz okolice, bi se midva z mojim bucmanom kdaj pridruzila, na kakem sprehodu, ker do sedaj se ni imal priloznosti spoznat psa njegove velikosti...pa me prav zanima, kako bi se mu zdelo, ce bi imel okrog sebe enako velike prijatelje... 

Aja, dokaj z gotovostjo lahko recem, da ne grize...je namrec pravi strahopetec in ce je kaj novega oz. drugacnega se raje skrije, kot pa da bi ugriznil ali kaj takega...

L.P.

Nina
Logiran
Ory
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2549 : sobota, 05.11.2005 : 23:46:28 »

Seveda se lahko pridružita! Moon, Staša, Sassy in lejci smo tudi z Ljubljane in se ponavadi dobimo v Zajčji na travnikih. Če imaš možnost, pridi še ti  Wink........
Moon, lušne slikce  Smiley...... kolk sta dons zapozirala, ko nista mela nobene punce okol  Grin.

lp
Logiran
Strani: 1 ... 165 166 167 168 169 [170] 171 172 173 174 175 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.