mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 26.04.2024 : 23:32:39

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Čiki in njegov Zverinjak
Strani: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 60   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čiki in njegov Zverinjak  (Prebrano 158429 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
maja01
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.095


« Odgovor #75 : četrtek, 11.03.2010 : 12:24:14 »

Ne, dihurji ne palijo ne na baldrijan, ne na macjo meto. Kicker je zanimiv kot interaktivna igracka za igro s clovekom (kot vecina stvari), ce pa predstavlja slucajno najdbo (beri - odvrzen lezi sredi sobe), pa je zelo uporaben za uskladiscenje (kot vecina na tleh lezecih stvari).
m.
Logiran
oaza88
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.748


WWW
« Odgovor #76 : četrtek, 11.03.2010 : 12:44:22 »

aha, hvala za pojasnilo.
hja - uporabna lastnost, tole o uskladiščevanju - če češ pospravt po hiši, enostavno vse po tleh zmečeš, pa že dihurko "pospravi", ane!  Grin
Logiran
maja01
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.095


« Odgovor #77 : sreda, 05.05.2010 : 20:36:02 »

Samo sporocam, da smo se vsi zivi in zdravi. Selitev nas je nekoliko zdelala - ene tako, druge drugace, ampak smo se vsi ze privadili in ful uzivamo "na kmetih".
Spela ima novega prijatelja (neverjetno) in sicer sosedovega dolgodlakega crnuha. Macki uzivajo v vecernem in nocnem nogometu, ki jim ga nihce vec ne prepoveduje (meni je vseeno tudi ce cez mene skacejo ob treh ponoci, v najslabsem primeru jih zaprem iz spalnice). Ciki je od vse aktivnosti ziher tudi shujsal za kaksen gram ali dva (bom podokumentirala).
Dihurji uzivajo, sicer se ne na polno, ker stanovanje se ni cisto "ferret proofed" in so, ko me ni doma, v kletkah. Kar so, presenetljivo, sprejeli cisto ok.
Imamo pa seveda tudi ze prvega zacasnika, temu se ocitno ne da izogniti. Tongue

Slikce sledijo v naslednjih dneh.
Logiran
pridna
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.335



« Odgovor #78 : sreda, 05.05.2010 : 21:04:41 »

No, no, no... Ne bi mi o "kmetih"... Si čist preblizu za tako izjavo   Tongue

Me veseli, da ste vsi preživeli nehumano razstavljanje praskalnika.  Grin

Logiran

Ustvaril sem si svoje mnenje. Prosim, ne zmedite me z DEJSTVI. (neznani avtor)
maja01
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.095


« Odgovor #79 : petek, 14.05.2010 : 22:14:24 »

Mi imamo pa druzbo.  Roll Eyes No, jaz jo imam, od ostalih mackov je vcerajsnji najdencek namrec locen zaradi preventivnih razlogov.
Zasluge za najdbo gredo Speli, ki je junasko in nic srborito prenesla tudi klofuto po gobcu, ki ga je vtaknila med robide. Da na hitro povzamem, v moji kopalnici bivakira slabo leto star macek, na frisno kastriran Tongue, negativen na FIV in FeLV, potolcen, z dvakrat zlomljeno medenico (kar je bolje kot je bilo videti - sem mislila, da ga bo treba sraufat) in jezen na ves svet, najbolj pa name. Mislim, da kuje nacrte kako bi me eliminiral pri naslednjem prestavljanju posodic s hrano v boksu kjer  je nastanjen.
Resevalna akcija vceraj je bila pestra  Tongue Lips Sealed iz robidovja se je namrec preselil v neko blesavo cev za drenazo vode s ceste (po domace kanal) od koder so ga uspeli potegniti, oz. odplaviti  Huh sele gasilci. Ni bilo druge, ker bi sicer tam bivakiral se zdaj.
Do nadaljnega ostaja pri meni na bolniski, upam, da bova v teh tednih uspela priti na ti in da bo lahko potem iskal nov doma. Trenutno se ne samo vikava, ampak onikava ... Ceprav, en micen napredek je, zdaj vsaj boks ne poskakuje od rjovenja vsakic, ko stopim v kopalnico, zdaj znori samo, ce kaj sarim okrog boksa.
Hvala Repkuza finance, Poloni za "tehnicne napotke", Natasi, pridni in aroncki za vcerjasnje nasvete in danasnje socustvovanje z mano glede naklepanja uboja (mene, ne macka). Ziher vas bom se gnjavila ...
Logiran
skogkatt
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 5.691


Dogs have owners, Cats have staff ;)


WWW
« Odgovor #80 : petek, 14.05.2010 : 23:27:19 »

Srečno in čestitke za prvega začasnika po selitvi Cheesy Tongue
Logiran

pridna
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.335



« Odgovor #81 : sobota, 15.05.2010 : 08:50:45 »

Majč, mi smo s tabo! Ne daj se, Ines!  Grin  Tongue
Logiran

Ustvaril sem si svoje mnenje. Prosim, ne zmedite me z DEJSTVI. (neznani avtor)
maja01
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.095


« Odgovor #82 : sobota, 15.05.2010 : 10:39:44 »

Sej Gasilec Samo (macek) ni prvi in edini. Sem skoraj takoj, ko smo se preselili, "skasirala" se enega zacasnega dihurja. Dolgcas nam lih ni.
Logiran
maja01
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.095


« Odgovor #83 : nedelja, 16.05.2010 : 20:10:46 »

Ciki poroca:
Od kar smo se selili, se je nasi cist zmesalo. Okrog ploza o vecjem in boljsem, kako nam je vsem fajn, da je vec prostora in uzivamo. Japajade. To so samo pravljice za vse neinterne. V resnici je pa tko, da grozno trpimo, zivljenjski prostor nam je odskrtnjen zelo skopo in se razporeja po nekem cudnem in ne fer pravilu - tisti, ki je pri bajti najdlje (razen nase), ima najmanj prostora. Pa se to je, skor vsak dan nekaj novga privlece k bajti, kt da ni ze nam, ki smo tukaj, dost hudo.

Ubogi pes je bil na stara leta deloziran iz bajte in je pristal na ketni (pes cuvaj pa to) in spi na trdih tleh. Sej pomoje bi se je znebila, amapk si, tkole na hitro ne upa.


Potem je tuki MAkis, temu je tud odmerila prostor velikosti vzigalicne skatlice ...


Mini se godi malo bolje, se lahko vsaj okrog osi zarotira. Ampak kot vidite, je reva uboga ze cist apaticna ... Prevec je blo to zanjo. najprej nehumano praskalnik razsraufa, nas preseli, pol pa tole ...


Pol gre, pa prvlece domov neko noro zverino, ki je delzna celga luksuza. Ima celo svojo kletko, s privat wcjem in postrezbo hrane v posteljo. Ceprav, ze neki blodi, da tega bo pa po okrevanju ven ruknila, oz. pomoje prodala za hude dnarje. Trgovanje s crnim blagom, pa to ..


Da to se ni dost, mi vsi tkole pospravljeni in delozirani, gre in prvlece misi. Ja, prav ste prebral, misi. Menda so neke ekstra in posebne, ampak ne men klele plozat, mis je mis, dobra je samo, ce na hrbtu lezi in vse stiri od sebe moli. No in ti skodljivci, vsi vemo, da se jih zatira po zakonu, so takoj, se preden so se zares vselili, dobili svojo lastno hiso, kaj hiso, se vrt imajo zraven. Mislm ...


Jest ne morem vec, zato rajs kar stran gledam ...


Aja, dihurji, sprasujete kaj je z dihurji? Ne bi vedu, pomoje jih je med selitvijo v naravo spustila. Na svobodo, pa to ... Ceprov, se mi zdi, da je zadnjic nek nov kosmat ovratnik od nekod prvlekla ...
Logiran
maja01
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.095


« Odgovor #84 : nedelja, 16.05.2010 : 20:14:37 »

Aja, se to. In pol zganja cel halo in bojni ples in te fore, k se un tanov, ta grozen, userje. butnglavc Mislm. Jest se vsak dan, tud veckrat, ce je treba, lepo vedno tud vsem povem , pa nikol nc u luft od navdusenja ne skace, sam neki nos viha pa z ocmi zavija. Jest ne vem, a un zlat drek serje, al kaj ...
Logiran
Cats
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.266


« Odgovor #85 : nedelja, 16.05.2010 : 20:26:04 »

O ti uboga duša zatirana  Angry Angry Angry
Logiran
alexx
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.911


« Odgovor #86 : ponedeljek, 17.05.2010 : 09:51:57 »

Bogeeeeee žvale!!!!  Cry
Tole je direkt za prijavit!!!!!!  butnglavc jezen butnglavc


(hvala za vsaj malce polepšano dopoldne) Wink
Logiran
maja01
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.095


« Odgovor #87 : ponedeljek, 17.05.2010 : 15:40:24 »

No, tako. Jaz sem imela danes tega macka (Gasilca Samota) po nikakrsnem napredovanju poln kufer, se posebno pa po nocnem krvavem urinu in sem ga iz kopalnice preselila v dnevno sobo. Najprej je bila seveda cela stala, ko pa je ugotovil, da ima svoj mir, pa da so drugi macki kul in da ga Spela ne misli pozret, se je pa malo bolj sprostil. Med tem, ko sem imela opravke je se celo spraznil piskrcek s hrano.
In potem sva zacela s tajanjem ... Najprej mi je sicer parkrat posteno skocil v roko (jebiga), ko pa se le nisem dala ustrahovat se je pa nekako udal v usodo in se prepustil cohanju. Vmes me je sicer parkrat poslal v tri pisane marjetice me malo prezvecil in malo premikastil, ampak napredek je ene deset stopnicni. Zaenkrat sem sicer se orokavicena, ampak mislim, da se bova kmalu cohljala "naga".
Se je po tej seansi vidno sprostil in zdaj si upa celo zaspat, tudi, ce sem zraven.  Smiley
Za tisto kri sem ga fliknila se na ene antibiotike, ce bo slabse ali ce v dveh dneh ne bo vidnega izboljsanja greva pa se na UZ. Upam, da ne bo treba.
Logiran
Gargamel
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.064


« Odgovor #88 : ponedeljek, 17.05.2010 : 20:40:23 »

Vmes me je sicer parkrat poslal v tri pisane marjetice me malo prezvecil in malo premikastil,

macek s karakterjem. crno blago pa to  Cool
Logiran
maja01
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.095


« Odgovor #89 : sreda, 19.05.2010 : 22:08:06 »

Midva sva ze od torka zjutraj brez rokavic. Sicer me obcasno se premlati, ko brskam po boksu, pizdi itak ves cas (se posebej kadar je zraven Spela), sva pa tolko napredovala, da zdaj celo je vprico mene. Nisva sicer se tako dalec, da bi mi jedel iz roke, ampak sprazni posodo takoj (oz. vsaj preveri ce je vredno  Roll Eyes ), ko zaprem boks in naredim par korakov stran.

Antibioticni koktejl ocitno deluje, ker je kri izginla in tudi cvili ne vec, ko urinira.
Logiran
Strani: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 60   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zavetišče Horjul  |  Horjulčki se javljajo iz novih domov (Moderatorji: kaja, Smetka, Zavetišče Horjul)  |  Tema: Čiki in njegov Zverinjak
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines