mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 16.04.2024 : 05:43:49

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Tema: Bulmastifi ubili lastnika na Oražnovi v Ljubljani
Strani: 1 ... 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 ... 303   Dol
Natisni
Avtor Tema: Bulmastifi ubili lastnika na Oražnovi v Ljubljani  (Prebrano 629139 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
altervita
živim tukaj
***
Spol: Moški
Sporočil: 4.029


« Odgovor #915 : ponedeljek, 08.02.2010 : 23:42:52 »

Birokrati ne berejo mailov ampak tehniki vse to lepo označijo za spam. FB jih ne briga, ameriške strani še manj. Verižno pošiljanje peticije s pozivom dase o akciji ki je OFFline obvesti, je po mojem edino pravo orodje za dealat z uradništvom. Kar ni poštempljano in na papirju preprosto spregledajo, ker ni "pravno"
Logiran
altervita
živim tukaj
***
Spol: Moški
Sporočil: 4.029


« Odgovor #916 : ponedeljek, 08.02.2010 : 23:44:18 »

p.s. če se tolko sklicujejo na pravo, potem je treba po regelcih delat. Dretje v "eter"jih ne gane
Logiran
Houdini
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.128


WWW
« Odgovor #917 : torek, 09.02.2010 : 01:28:28 »

Za FB pa tudi jaz nisem, tisto je kar nekaj...čeprav koliko vem že nekaj obstaja na to temo.

obstaja skupina: Nevarnih psov NI, nevarni so LJUDJE!, ki raste grozno hitro. Se strinjam da je tako stvar tja dajat neuporabno, se pa lahko izkoristi, za potem pozvat ljudi, da podpišejo ( v že obstoječih skupinah)
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.299


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #918 : torek, 09.02.2010 : 01:48:09 »

Oprosti, Houdini, ker nam ponujas FB skupino iz moje zgodbe kaksno stran nazaj, bom tudi tebi nalimala, kaj imam ze od nastanka te skupine v svojem FB profilu, sama pa preceni, ce najdes mene v skupini, v katero vabis ali celo menis, da bi jaz zelela tukaj debatirati z ljudmi, ki se pridruzujejo kot ovce vsemu, kar prileze na plan? Namrec, prepricana sem, da bi se vas vecina pridruzila tej skupini, ceprav bi v predstavitvi pisalo "podpiramo vse vrste delovanja g. Baricevica".

Nikakor ne morem razumeti ljudi, ki se pridružijo vsaki debilni FB skupini, pa niti tega ne pogledajo, kaj piše v predstavitvi. Samo, da je naslov udaren in vam na kožo pisan, pa ste zraven. Če še kreator sproti šteje, koliko vas je, je pa sploh super. Pasjeljubci, ste res prepričani: "da so nevarni izključno in samo LJUDJE ki pse iz pasem vzgajajo"? Za posrat!

Po moji objavi je bil kreator ocitno obvescen o kritiki in mu je padla silno pametna ideja, pa je popravil besedilo na Skupina v kateri so odgovorni lastniki! Vsi ljubitelji pasem ki se strinjajo da nevarnih pasem NI in da so nevarni izključno in samo LJUDJE ki pasme vzgajajo Smiley

Pa brez zamere, ampak tale FB sindrom mi gre ze res krepko na jetra. Ko bo vsaj 5% pridruzenih clanov taksnih skupin vedelo, zakaj so se sploh pridruzili in ko bodo prebrali vsaj se enkrat toliko, kot je crk v naslovu skupine, bom tudi jaz morda v kaksni taki.

Menda kdo tukaj ne misli, da bomo pod kaksno peticijo napisali poleg nasih podpisov tudi 33.333.333 FB podpornikov? Kaj vec od FB ne pricakujte. Ali celo, da bo kdo iz FB skupine sel na kaksno UE in dal 3 €? Za obvescanje znancev na vseh nivojih (ti tvoje, oni svoje in tako naprej), pa so se vedno kar uporabni liniki, ki vodijo tja, kjer se ne zbira cifer, se manj pise bedarij. Ali za to izkoristite mrezo na FB, ali vsakemu osebno poveste, ni pomembno.
Logiran

kvisnar
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 392


« Odgovor #919 : torek, 09.02.2010 : 06:36:13 »

Pogovor: dr. Sabina Stariha Pipan
http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042336065
Logiran
damayanti
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.361


« Odgovor #920 : torek, 09.02.2010 : 08:35:05 »

Sem prebrala tale pogovor s Dr. Pipan-ovo.
In se v veliki večini z določenimi stvarmi popolnoma strinjam.
Me pa nekaj zanima.
"O mrtvih vse lepo in dobro"... kar se mene tiče o vseh že ne  Lips Sealed

Zakaj se sedaj nikjer ne omenjaveč tega ,da  je ta lastnik zlorabljal pse v svoje bolane/ sprijene/ namene???
Prej so Baričeviči  dosegli s svojimi lovkami ,da so pse vrnili, sedaj pa hočejo še to pošutkati?
BOLANO.

A bo že kdo ustavil tole podkupovanje" o tišini" Huh? Angry


Logiran
Dani
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.194


« Odgovor #921 : torek, 09.02.2010 : 08:36:44 »

Citat
Sestavi se peticija, potem si jo vsak sprinta in gre overit podpis na upravno enoto. Katerokoli. In da en evro za štempelj pa še tri fotokopije naredi. Potem da še nekaj za kuverto in znamko in se to nekomu pošlje. Domenimo se za rok. Po tem roku se gre lepo zadevo najprej dat v pregled in hrambo dvema notarjema ki uživata dejanski interes, eno kopijo ima podpisnik, originale pa se dostavi v DZ

Jaz bi se to šel. Me pa prav zanima koliko ljudi bi dejansko to storilo.

Jaz se grem tole in bi se sla se kaj, kar bi lahko prineslo pozitiven ucinek.
Logiran
Talija
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 223


« Odgovor #922 : torek, 09.02.2010 : 08:37:09 »

Dr. Stariha je lepo povedala, razen tistega : "da je Baričevič menda oboževal pse, da jih je hotel nazaj", hm, čeprav je verjetno to bilo mišljeno ironično  Roll Eyes. Jezi pa tudi mene, da se nikjer več ne omenja zlorabe!
Zanima pa me, če je možno peticijo podpisovati tudi na takšnih prireditvah, kot bosta v soboto, Odgovorno skrbništvo in kolektivna odgovornost ali pa prihodnjo nedeljo na celjski razstavi za tiste, ki v Ljubljano ne bomo mogli priti. Samo vprašam, ker ne vem, kaj je dovoljeno in kaj ne.
Če bo potrebna kakšna pomoč, sem tu, razen za pisanje, to mi ne leži najbolje.
Logiran
Klavdija
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 868


« Odgovor #923 : torek, 09.02.2010 : 09:04:20 »

V bistvu tudi en Vidicev stavek pove velik "...spravit te pse čim dalj od Baričeviča."... Roll Eyes
Mislim, da je zgodba javno zaključena.  Poliki se bodo pa še dajali, ja.
Logiran
damayanti
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.361


« Odgovor #924 : torek, 09.02.2010 : 09:09:21 »

no pa smo dočakali še špeličko Smiley
Na dobro jutro pravkar
Logiran
kocka
živim tukaj
***
Sporočil: 7.518


« Odgovor #925 : torek, 09.02.2010 : 09:17:08 »

V Dnevniku je danes na 20. strani komentar Tanje Lesniča Pučko - ki je sicer poziv k odgovornosti politike in stroke za smrt lastnika, ampak vmes je EN STAVEK, ki pravi - citiram:
Več psov si nabavijo le ljudje s psihičnimi težavami ali tisti, ki služijo s pasjimi boji, zato mora pogoje za njihovo posedovanje, ker gre za javno varnost, določiti država. -kone citata.
Pa sem ene 10x prebrala, če prav berem, ampak res to piše  Shocked Undecided
Logiran
uncas
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.368


« Odgovor #926 : torek, 09.02.2010 : 09:28:49 »

Mene pa zanima, če bo tale primer kaj prevetrila Kosova komisija...
Logiran
Houdini
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.128


WWW
« Odgovor #927 : torek, 09.02.2010 : 09:32:02 »

Oprosti, Houdini, ker nam ponujas FB skupino iz moje zgodbe kaksno stran nazaj, bom tudi tebi nalimala, kaj imam ze od nastanka te skupine v svojem FB profilu, sama pa preceni, ce najdes mene v skupini, v katero vabis ali celo menis, da bi jaz zelela tukaj debatirati z ljudmi, ki se pridruzujejo kot ovce vsemu, kar prileze na plan? Namrec, prepricana sem, da bi se vas vecina pridruzila tej skupini, ceprav bi v predstavitvi pisalo "podpiramo vse vrste delovanja g. Baricevica".

Žal mi je, da se je razumelo, kot da kam vabim.  Hotela sem povedati, da  skupina/e na to in tudi podobne tematike, ki so se jim ljudje pridružili (pa četudi kot ovce) obstajajo (kot je napisal nekdo pred mano, pa o tem je bilo že nekaj debat tudi prej) in ne vidim nobenega razloga, zakaj jih (teh, ki že obstajajo in so nabrale toliko in toliko privržencev, ki sedaj prejemajo njihova obvestila) ne bi še "izrabili" v smislu, da pač mogoče kdo od tistih ovc, ki se je priključil skupini izve za kak dejanski način, kako lahko kaj stori (recimo podpiše peticijo) in potem morda celo gre in to naredi. Seveda ne pričakujem, da bo ob sami omembi vseh 6000+ članov (ali kakršnokoli število se jih je čez noč nabralo) letelo potem podpisovat, mogoče pa bi jih šlo nekaj, ki tega sicer ne bi storili.  Ljudje nasplošno so ovce, zakaj jih torej vsaj nekaj ne bi bilo "uporabljenih" v dobre namene.
Logiran
Jean
nekaj malega že vem
***
Sporočil: 191


« Odgovor #928 : torek, 09.02.2010 : 09:37:06 »

Ok, nekaj me zanima, in sicer: ali že obstaja avtor morebitne peticije, ali ne? Ker sem opazila nekaj predlogov na teh straneh, pa tudi to, da nekdo predlaga spremembo, potem avtor piše nekaj v stilu "hvala, sem spremenila!" Poleg tega me drugi že sprašujejo, kje je peticija, kako lahko podpišem?

Ven, da je "Klavdija" eno besedilo predlagala, pa "jst", pa "piebie", potem so še drugi kaj dodali...kdo prevzame glavno odgovornost za sestavljanje teksta? Vem tudi, da v vsaj enem kinološkem društvu se nekaj pripravlja.

Jaz večino vas žal ne poznam po nicku, in zato tudi nimam možnosti vas kontaktirati osebno. Če ni že določen avtor, sem pripravljena to nalogo sama prevzeti, s tem, da bom napisala (na podlagi že obstoječih osnutkov v slovenščini) v angleščini. Angleško besedilo se potem prevede nazaj v slovenščino.  Zato prosim, da vsi, ki bi sodelovali pri pisanju, me kontaktirajo na email: mccollister(at)siol.net, da se skoordiniramo.  

Predlagam, da peticijo potem sprintamo in zbiramo podpise elektronsko kakor tudi v živo. Peticijo lahko potem dostavimo osebno. Ali v obliki sestanka z neko uradno osebo, na katerem predstavniki našega "gibanja" imajo možnost tudi kaj več povedati o problematiki, ali v obliki množične demonstracije pred parlamentom.
Logiran
Pepsi
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 6.033



« Odgovor #929 : torek, 09.02.2010 : 09:47:01 »

Na TVS1 v oddaji "Dobro jutro" sta bila danes malo po 9. uri gosta Vida Č.-Š. in Vidic. Ona je še vedno absolutno prepričana, da dela vse prav. V enem od klicev ji je pritrdila tudi gospa, ki je nad njeno strokovnostjo čisto navdušena in tudi misli, da ubogi minister nikakor ni objektivno odgovoren, da ni treba nikomur odstopiti  itd. bruham

Upam, da bo kdo našel link in ga prilepil semle.
Logiran

A home without a dog is just a house.
(Anonymous)
Strani: 1 ... 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 ... 303   Gor
Natisni
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Tema: Bulmastifi ubili lastnika na Oražnovi v Ljubljani
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines