mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 30.04.2024 : 12:29:20

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Tema: Bulmastifi ubili lastnika na Oražnovi v Ljubljani
Strani: 1 ... 163 164 165 166 167 [168] 169 170 171 172 173 ... 303   Dol
Natisni
Avtor Tema: Bulmastifi ubili lastnika na Oražnovi v Ljubljani  (Prebrano 632881 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
altervita
živim tukaj
***
Spol: Moški
Sporočil: 4.029


« Odgovor #2505 : torek, 16.02.2010 : 20:22:54 »

Nisem, tudi poznam ga ne.

Tako kot ti bi se rad dokopal do resnice in pravice. Rad bi jasne odgovore od odgovornih.

jaz sem paranoik. Vseeno pa že dolgo ne več idealist. Blagor tebi. Upam da si mlad in čil. Morda dočakaš to resnico tako kot jaz čakam in upam da bom doživel da po 70 al kolko letih odprejo arhive ki zadevajo smrt Kennedija (pa ne da bi hotel kake vzporednice vlečt z tem primerom- razen glede teorije ožiroma kar dejstva da se je ena nomenklatura zaredila v zadnjih 20 letih ki si tudi tako zajebancijo lahko privošči kot je tole sedaj)

Pri nas je največji hec da so vsi v enem kotlu. Imam tudi teorijo zarote ki pravi da je Janša samo agent starih sil in igra na igro takega orto desničarstva, da vsak normalen sredinec raje voli tiste ki na (po Janši): 50 let podlage vladajo. Sploh ko gledam da se SLS gre surfanje na valu populizma naproti (po mojem nedvomno) odgovornega levega ministra ob tem da je njihova članica že od združitve SKD in SLS njihova članica in da so v začetku zgodbe imeli Kmetijsko ministrstvo v svoji domeni prav oni in to od osamosvojitve v vseh vladah, od Petrleta preko Drnovška in Bajuka in Ropa.

Pol si pa misli kaka je to politična sprega.
V bistvu nam vlada SZDL
Logiran
altervita
živim tukaj
***
Spol: Moški
Sporočil: 4.029


« Odgovor #2506 : torek, 16.02.2010 : 20:23:42 »

Se mi zdi, da je tole še najbližje resnici:

Citirano.# INSIDER # Ta afera do obisti razgalja vso gnilobo in plesen, ki se je naselila v vseh slojih slovenske družbene elite. Sprašujem se zakaj so tiho moralne avtoritete slovenske družbe dr. Tine Hribar, dr. France Bučar, dr. Veljko Rus in ostali, ki so postavili temelje nove slovenske države, katero pa kot požrešne podgane razjedajo razni vplivni lobiji ter formalna in tajna društva, ki so se kot kancerogena tvorba prisesali na sistem in izčrpavajo to državo in narod ter jo s svojimi pohlepnimi in nemoralnimi dejanji peljejo v ekonomski ter moralni propad. Te povampirjene elite namesto tega, da bi skrbele za razvoj celotnega sistema z ropanjem proračuna, velikim vplivom in divjo privatizacijo ustvarjajo nemogoče ekonomske razmere, kar bo slovenijo pahnilo v v brezizhoden položaj in zopet bomo postali hlapci. Ali smo zato ustvarjali to državo? Čas je da tvorci slovenske države sestopijo iz akademskih sfer na realna tla, njihova dolžnost je, da se oglasijo, kajti njihov glas šteje in ljudstvo jim verjame. Čas je za akcijo, da se odplakne te nesnaga iz vplivnega prizorišča, da se vzpostavi zakonodajni in pravni sistem, ki bo odpravil sistemske nepravilnosti ter začel sankcionirati vse akte nezakonite privatizacije, omogočil vsem nosilnim institucijam, da bodo neovirano začele opravljati svoje delo in radikalno presekale centre moči iz ozadja in vpliv tem povampirjenim elitističnim kanibalom, ki srkajo kri lastnega naroda. ........ konec citata.

Citirano "alpino":
INSIDER zadel si v bistvo problema. Sedaj je trenutek za razkrinkanje skorumpirane politike,leve, desne, levosredinske, desnosredinske, kaonacionalne, bele, rdeče, črne, zelene, roza, itd., za razkrinkanje nosilcev naropanega družbenega kapitala, ki so se družno z odvetniki, pravniki, uglednimi profesorji, znastveniki in manipulantskimi prepisovalci in prilagojevalci zakonov združili v roparskem pohodu, kako izigrati pravni red.

INSIDER-jev članek bi moral biti stokrat kopiran in stokrat ponavljan tukaj in povsod, na vsaki oglasni deski, panoju, kjerkoli v Sloveniji, na izložbah, na drevesih parkov, drevoredov, v vseh medijih,na letakih, ki bi prekrili ulice in opozarjali na zatohlost, ki jo brezsramno povzroča naša gnila, samozvana in samovšečna "elita". Realnost pa je kruta, INSIDER-jev članek bo pozabljen pred zoro jutrišnjega dne, vampirji so se in se bodo potuhnili za le nekaj trenutkov, nato pa spet pričeli svoj mrtvaški ples...konec citata

Podpis

No viš, v bistvu če se strinjaš, se strinjava
Logiran
marjeta888
rad pišem
****
Sporočil: 270


« Odgovor #2507 : torek, 16.02.2010 : 20:25:00 »

Razumem, kaj želi povedati zm4j4.

Bom poskusila po domače povedat: Če bi v KZ (k členu o Mučenju živali) bil dodan še en odstavek, kjer bi pisalo, da je spolno občevanje z živaljo kaznivo dejanje, ki se kaznuje z blabla, bi bilo lažje nekoga preganjat in obsodit za kaznivo dejanje mučenja živali, saj ne bi bilo treba dokazovati trpljenja živali, hujših poškodb ipd. Avtomatsko bi tudi ob sumu takoj vskočili drugi organi (državni tožilec) namesto vursa.

Najpomembnejše pa je, da manjka sodna in upravna praksa na tem področju, zato ne vemo, kako običajno tečejo postopki in kako se dokazuje.

Upam, da je bilo dovolj razumljivo.
Logiran
Alba
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.517


« Odgovor #2508 : torek, 16.02.2010 : 20:29:07 »

Ko sem delal v varnotstni službi sodišča ponoči, je sodnik po parkrat na noč znal letet na teren al pa je mel dežurnega tožilca in advokata ob privedbah.
Tole kar se je zgodilo ne drži vode. Vsaka nasilna smrt je avtomatska. Samomor al pa uboj. Madona sej še ko je pear let nazaj en bik norel, je bil tam preiskovalni sodnik. Pa koga farbajo

To lahko tudi jaz potrdim. Sem imela doma enega takega, ki je moral ob prometni nesreči s smrtnim izidom na teren. Zraven je vedno bil tudi preiskovalni sodnik.
Logiran
KARMEN
rad pišem
****
Spol: Ženska
Sporočil: 350


« Odgovor #2509 : torek, 16.02.2010 : 20:29:44 »

Glede neupoštevanja odločb o usmrtitvi pa se mi zdi, da so bile vsakokrat neupoštevane, oz.zavrnjene zaradi napak, ker so se sklicevale na zakon iz l.2007, ki pa ne more veljati retroaktivno. Toliko tega sem že poslušala, da skoraj ne sledim več, zato me popravite, če se motim.
Dejstvo pa je, da kadarkoli se v uradnem dokumentu pojavijo napake glede navajanja členov raznih predpisov, je le-ta zavržen, oz.neupoštevan.
Logiran
T.R.U.
rad pišem
****
Sporočil: 275


« Odgovor #2510 : torek, 16.02.2010 : 20:32:36 »



... mogoče boš dobil kakšen odgovor:

http://www.mladina.si/tednik/200631/clanek/slo-intervju--ali_h_zerdin_jani_sever/
Logiran
altervita
živim tukaj
***
Spol: Moški
Sporočil: 4.029


« Odgovor #2511 : torek, 16.02.2010 : 20:34:01 »

Bravo POP TV, ker ne odnehate   bravo
Pahor in ˝njegovi˝ poslanci  bruham bruham

Sodba, ki je sodila, da zakon ne more veljati na nazaj in je preprečila evtanazijo, je pa čisti konstrukt. Saj ne gre za ˝čisto˝ retroaktivnost, ampak se samo nanaša na pse, ki so že imeli nasilno zgodovino pred sprejetjem zakona in je bila ta evidentna in evidentirana jezen
Dekan PF ima jajca, da je to povedal javno!! BRAVO super bravo
Ja koker so nas učil, nov zakon ne more bit retroaktiven v primeru ko zadeva pravico ki jo je nekdo imel po prejšnjem.
Iz tega sta pa  dve izvedbi:
-(ok filozofiram) pravica lastnika da mu psa ne ubijejo - tako naj bi bilo po starem zakonu
-nepravica psa ker ni subjekt prava v smislu pravice da uveljavlja pravico iz prejšnjega zakona.

spet se grejo tu fino.

jaz recimo sem dve dohodninski odločbi od žene spodbijal in šel na drugostopenjsko, pa so potrdili, potem so pa na prvi spisali novo in sem se spet pritožil in potem dobil na drugi stopnji, pa je potem urad končno dal denar nazaj ker so pač dojeli da jih bom jagal do onemoglosti

Potem smo pa isto leto ponovili še en tak štos, so pa že na ustno pritožbo na zapisnik lepo napisali tako kot sem se pritožil, in dali novo odločbo.

Tko da mi je jasno da ko en hotshot pride v pisarno, se vsi na Vursu in MKZ pokakajo pa rečejo: hej gospod advokat, a lahko diktirate naši strojepiski. A bi še kako kavico vmes, pa še račun za svetovanje kar pošljite, bomo vse zrihtali.
Logiran
altervita
živim tukaj
***
Spol: Moški
Sporočil: 4.029


« Odgovor #2512 : torek, 16.02.2010 : 20:35:28 »

am...ne vem kaj si citiral
Logiran
Klavdija
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 868


« Odgovor #2513 : torek, 16.02.2010 : 20:37:20 »

....čist ven iz teme na nek način..ampak ravno poslušam predlog  o darovanju organov z zakonom (razen če posebej navedeš da ne želiš)..v tej državi?? Kak si bodo še tukaj manli roke??? Mislim, da ta trenutek ni čas za to...saj nihče ne more več nikomur zaupat..eh..
Drugače pa pozdravljam tako stvar, da me ne bo kdo narobe razumel...
Logiran
T.R.U.
rad pišem
****
Sporočil: 275


« Odgovor #2514 : torek, 16.02.2010 : 20:38:22 »

No viš, v bistvu če se strinjaš, se strinjava

Se.

Nalijejo naj nam čistega vina!
Logiran
T.R.U.
rad pišem
****
Sporočil: 275


« Odgovor #2515 : torek, 16.02.2010 : 20:39:49 »

am...ne vem kaj si citiral

..citiral nič, nadaljeval s teorijo zarote, ki ima globlje korenine, katerih razvejanost nam ne bo nikoli povsem znana..
Logiran
altervita
živim tukaj
***
Spol: Moški
Sporočil: 4.029


« Odgovor #2516 : torek, 16.02.2010 : 20:55:36 »

..citiral nič, nadaljeval s teorijo zarote, ki ima globlje korenine, katerih razvejanost nam ne bo nikoli povsem znana..
hehe, jaz se samo s par enakimi teoretiki povežem, pa seštevat začnem in ne rabim uradne izjave da bi si narisal slikco.

je pa po drugi strani tudi res da sem glede na neka daljna znanstva preko tretjih oseb in nekaterih sošolcev s prava, pa pol vojske, pa nakjučna znanstva in družinske povezave v tretjo generacijo spisal teorijo zarote ki dokazuje da sem jaz veliki lutkar. tko da....vse se da sfabricirat in povezat

ampak tisto je bila zajebancija na zidarja. Tukaj pa imamo direktno povezavo po zasebnem odnosu med ministrico in nekim odvetnikom, potem strankarskim kolegom ministrom za pravosodje, pa še z kontinuiteto v kmetijstvu in posledično vursu.

Pa kdo jim bo pa recimo verjel da je inšpektor na lastno željo bil degradiran, hahaha, kdo bi si v tej mizeriji odrekel višjem plačnem razredu. Razen če je nor. ampak potem se gre na bolniško menda, da se pocajtaš na psihijatriji, ne pa da se daš degradirat. Pa tud glede na to kako zelo neumna je tale direktorica, bi lahko dal namesto nje tretješolca ki ima 4 iz Narave in Družbe. Kolk neumen mora bit potem inšpektor- ki se da celo degradirat. Ma kake bučnce.
Njemu so pa uradno prepovedali dat izjavo.

Isti štos je bil z usranimi pipami za vodomate. So hotli tipa kar sfentat, ker je opozoril. In takoj so preusmerjali, da je vodo napadel, ne pa vodomatov ki jih nihče ne puca.
Logiran
Zala_
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.180


« Odgovor #2517 : torek, 16.02.2010 : 21:01:13 »

http://24ur.com/novice/slovenija/vurs-primeru-bomo-prisli-do-konca.html

Video Bukovčeve
Logiran
damayanti
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.361


« Odgovor #2518 : torek, 16.02.2010 : 21:04:17 »

Kaj on je bil pa vratar tam al kaj?Huh...on itak o vsem največ ve? Roll Eyes
...Zanimovo , da najraje pa na štajersko intervijuje hodi delat....( verjetno mu dajo kaj domačega zapopit Grin...pred intervjujam, seveda Afro)
Logiran
sessa
rad pišem
****
Sporočil: 447


« Odgovor #2519 : torek, 16.02.2010 : 21:06:50 »

Dober komantar iz anglije:


You have to wonder about how it went on as long as it did. I mean, how nice must those dogs have been that it took so long to ruin them?
Logiran
Strani: 1 ... 163 164 165 166 167 [168] 169 170 171 172 173 ... 303   Gor
Natisni
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Tema: Bulmastifi ubili lastnika na Oražnovi v Ljubljani
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines