mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 01.06.2025 : 19:31:38

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 435 436 437 438 439 [440] 441 442 443 444 445 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 652267 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
Namshi
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 418

« Odgovor #6585 : nedelja, 10.08.2008 : 21:27:22 »

Danes smo bili v čudovitem dnevu, prav nič vročem, po dolgem času spet v bolj "resnih" hribih  Smiley. Mahnili smo jo s planine Podvežak na Moličko planino, od koder je čudovit razgled na Robanov kot. Potem proti Sedelcu pod Ojstrico, od tam še na Korošico in po drugi poti nazaj na Podvežak. Vse skupaj smo hodili (s počitki) šest ur.

Malo me je skrbelo, kako se bo obnesel Daily - glede kondicije in obnašanja. Bil je krasen  Grin Grin Grin, prava gorska izvedba TT-ja. Ves čas je bil pred nama, se očitajoče ustavljal: "Kje hodita, polža!" in bil v totalni formi  Cheesy Cheesy Cheesy . Čez skale skače kot bolha (v nasprotju z mano  Wink ), je pogumen, a ne predrzen. Res super!

Ko smo prišli domov, sem mislila, da bo padel dol - ne, čez pol ure je bil spet v popolni formi in se je še kot nor preganjal s sosedovim psom  Smiley.

Še malo slikc, na njih sem običajno tudi jaz, pa ne, ker bi si tega želela, ampak, ker Daily noče pozirati in ga je treba držati, da ga dobiš na fotko  Smiley . In ker je to kljub vsemu pasji forum, skoraj mora biti na slikah, ali ne  Wink ?

[attachment deleted by admin]

Logiran
Namshi
rad pišem

« Odgovor #6586 : nedelja, 10.08.2008 : 21:33:38 »

Še par slikc.
Logiran
Namshi
rad pišem

« Odgovor #6587 : nedelja, 10.08.2008 : 21:40:48 »

Slikce pri prejšnjem postu so se skrile  Wink

Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #6588 : nedelja, 10.08.2008 : 21:42:16 »

Namshi čudovite fotke.
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #6589 : nedelja, 10.08.2008 : 22:40:11 »

Namshi - hvala, hvala za tele fotke  Smiley zdaj nas še bolj vleče tja gor !!! Cheesy Prekrasna sta vidva in narava  Smiley! Čestitke Dailyu za prvi pravi gorski pohod !
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #6590 : ponedeljek, 11.08.2008 : 00:17:45 »

Kljub zaprtosti Tibeta od marca naprej, na srečo bančni računi delujejo nemoteno.
Matjaž Trontelj

Hvala matjaž, da si se tako hitro odzval na moj e mail in nam spročil v živo, da bo naša pomoč prispela na pravo mesto. Sedaj pa kdor lahko naj pomaga - vsak kamenček šteje.

Tudi jaz se strinjam * Namshi čudovite fotke in če boste šli kdaj na kakšno krajšo turo se povabimo zraven Smiley
Logiran
Namshi
rad pišem

« Odgovor #6591 : ponedeljek, 11.08.2008 : 08:10:06 »

Ko sem včeraj dajala na forum fotke, se mi je pojavilo eno vprašanje: vedno izgubim precej časa, da fotke pomanjšam in zmanjšam resolucijo za toliko, da niso večje od 50KB. Zato se tudi bolj redkokdaj spravim k temu. In lahko dodam samo 4 v eno sporočilo.

Potem pa npr. Luvi7777 doda 19 fotk naenkrat, pri tem da so prav vse večje od 50KB.

Saj nimam nič proti, samo zanima me, ali je to povezano z večjim paketom? Sem malo iskala po pravicah različnih paketov, pa nisem našla, da bi kje to pisalo  Smiley
Logiran
AMODINI
odvisnež
Sporočil: 589

« Odgovor #6592 : ponedeljek, 11.08.2008 : 10:06:01 »

Namshi, super fotke,
pa Daily tudi zna kako se pozira Wink
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.462

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #6593 : ponedeljek, 11.08.2008 : 10:25:00 »

Namshi, paket midi (imas ti) je vsekakor vec od paketa mini (samo registracija), ki ga ima Luvi7777 in ona sploh ne more dodajati slik na enak nacin kot ti, torej kot priponko k sporocilu (tvoja slika je v tem primeru na strezniku mojpes.net in za objavo ne potrebujes kaksnega javnega albuma ali svojega streznika), temvec ima slike nekje drugje (ona konkretno na enem od zastonjskih albumov) in da sem samo link. V primeru, da streznik, kjer ima slike, pade dol, jih ne boste videli, v nasprotju s tistimi, ki jih das gor ti kot priponke, ki so vidne vselej, kadar mojpes.net brez tezav deluje.

Bodo pa vse tiste slike od Luvi7777 (in ostalih), ki presegajo 50 kb, spremenjene v povezave takoj, ko bo cas "precistiti" temo.

Upam, da sem ustrezno odgovorila.
Logiran

Namshi
rad pišem

« Odgovor #6594 : ponedeljek, 11.08.2008 : 11:15:13 »

Jana, hvala za odgovor! Nič ne hodiš na Golte? Mi smo v glavnem ves čas tukaj, bi šli res lahko enkrat skupaj hodit gor po planinah.

Amodini, a ti vidiš, kakšne alpinistične pse delate pri vas  Wink ? Kdo bi si mislil - v tisti ravnini  Cheesy . Očitno so tibetansi geni vseeno močnejši od prekmurskih  Grin . Mali je res super in pred nami je še lepa pohodniška prihodnost!
Logiran
AMODINI
odvisnež
Sporočil: 589

« Odgovor #6595 : ponedeljek, 11.08.2008 : 13:14:11 »

Grin Namshi, mogoče pa je v tem ves štos. Mali se je naveličal prekmurske ravnine, pa zato tako pridno s tabo
"pleza" Grin
Logiran
metha
rad pišem
Sporočil: 392

« Odgovor #6596 : ponedeljek, 11.08.2008 : 21:50:18 »

Včeraj je bil res dan za v hribe  Smiley...nad Julijci so se sicer sprva podili oblaki (pa ne da bi se pritoževali  Grin), za nazaj pa se je razjasnilo, tako da je Bohinjsko jezero kar vabilo v vodo.

Namshi, moramo enkrat tudi v vaše konce gorovje pogledat...Kamniško - Savinjske alpe bolj slabo poznam (se vidi, da imam doma gorenjca  Grin). Za začetek v petek planiramo izlet na Kamniško sedlo.

Pa še dve fotki - tudi v človeški družbi  Wink

Logiran
Namshi
rad pišem

« Odgovor #6597 : ponedeljek, 11.08.2008 : 22:25:26 »

Metha, le pridite tudi na naš konec! Lepe so Kamniško Savinjske alpe  Grin .

Samo ne vem, če se ti bodo z izletom na Kamniško sedlo posebej prikupile  Wink . Sem šla iz Kamniške Bistrice samo enkrat, pred mnooogimi leti, pa mi je ostal v spominu predvsem en neskončno dolg cik cak po meliščih in sonce, ki se vražje upre v breg, kadar je vroče  Undecided . Tako da jaz ne bom šla več po tej poti.
Logiran
metha
rad pišem
Sporočil: 392

« Odgovor #6598 : ponedeljek, 11.08.2008 : 22:49:42 »

Pa prav iz te strani naj bi šli  Sad. Šli naj bi s kolegi, ki so iz tistega konca in jim je Kamniško sedlo kot meni Šmarna gora. Sem jih spraševala, kako je, ker me je predvsem zaradi Naje strah žgočega sonca in imam v tem letnem času raje bolj "gozdne" poti... tudi melišče so omenjali  Angry. Hvala za namig, mogoče pa jih bom le prepričala, da gremo raje kam drugam... so se itak že navadli, da se pri meni več ali manj vse vrti in prilagaja Naji  Cheesy  Grin.
Logiran
Miss Teja.
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.261

« Odgovor #6599 : ponedeljek, 11.08.2008 : 22:51:42 »

Med vikendom smo pa resnično vsi okupirali Bohinj Wink
Naja, lepotička Kiss
Logiran
Strani: 1 ... 435 436 437 438 439 [440] 441 442 443 444 445 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.