Piki je v bolnici.
medenica je bila zlomljena vsaj ene 5x, šepajoča nogica 2x, ampak Zorko pravi, da ni panike in da bo šlo samo na bolje.
in dejansko je ta trend opazen - danes je mali kriplček splezal že več kot 1m visoko.
vendar je treba najprej pozdraviti druge zadeve, potem pa se bomo ukvarjali s kostmi.
na rtg pa se je videlo, da je strašno zaprt. zgornji del črevesja je čisto zabit, zato je verjetno tudi bruhal. dosedanje klistiranje je po vsej verjetnosti spucalo samo spodnji del.
bil je tudi precej dehidriran. danes ga bodo zalili. jutri pa sklistirali bolj na hard.
je shujšal, ima 4,2 kg.
jutri se bo videlo, ali bo klistiranje treba ponoviti - če ne, gre jutri popoldne oz. proti večeru domov.
drugače pa ....
Ta Rči je začela pihcat najn, z Gusarčkom in Ma Čkotom pa se Piki zaenkrat izredno dobro razume. Gusarček je sploh ljubezniv do njega.
ko sem prebrala prispevek od Maje, sem začela s to prakso, da Pikeca kar zagrabim, odnesem v poseljo, crkljam in to naredim parkrat dnevno
ponavadi pride zraven Gusarček in mu glavco umiva. glede na to, da je to ultimativna kosmata baraba, je to res kar malo ganljivo . zlatkan moj razbojnik