o psih
pasme
galerija
forum
zaščita ivali
posvojite psa
Dobrodošel/la,
gost
. Prosim
prijavi
ali
registriraj
se.
petek, 18.07.2025 : 22:06:30
1 uro
1 dan
1 teden
1 mesec
vedno
Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
mojpes.net
|
o psih
|
pasme
|
FCI 9
| Tema:
Čivava - čvek
Strani:
1
...
109
110
111
112
113
[
114
]
115
116
117
118
119
...
449
Dol
« nazaj
naprej »
Avtor
Tema: Čivava - čvek (Prebrano 511731 krat)
0 članov in 7 gostov pregleduje to temo.
Tai
novinec
Spol:
Sporočil: 29
Re: Čivava
«
Odgovor #1695 :
torek, 05.07.2005 : 19:56:53 »
osuper!končno nekaj, zanima pa me kako velika je ta vreča?ker jaz ne dobim nobene extra majhne pakunge za taia, tisto ki jo jaz kupujem imam za 3 dni!seveda jo hranim v hladilniku doma pa težijo naj že dam to smrdljivo stvar ven!poleg tega jo pa sploh ne je rad!moram jo mešati s puranjo salamo.. zbirčnež!
danes smo ostali brez dveh spodnjih zob.
Logiran
Maggy
novinec
Spol:
Sporočil: 23
«
Odgovor #1696 :
sreda, 06.07.2005 : 01:02:16 »
Ciao!
Tudi Maggy ne mara vode, zato je dobila svoj mini čolniček, tako da lahko sedaj gremo vsi skupaj plavat.
Seveda smo potem glavna atrakcija plaže.
@BigGuy: Kje se pa lahko kupi te brikete za chihuahue? Kje je ta zoo market?
Verjetno se tega pri nas na obali ne bo dalo dobit še lep čas. Boga Maggy, se mantra z enimi ogromnimi briketi od Hillsa, zato sem ji spet kupila brikete za mladičke od Royal Canina, ker so majhni.
Lep pozdrav vsem Chi-loverjem!
Logiran
mehika
rad pišem
Spol:
Sporočil: 377
«
Odgovor #1697 :
sreda, 06.07.2005 : 12:39:15 »
Tudi mene zanima, kje se dobi te brikete, saj ima tudi moj Tai težave z različnimi briketi, prav zdaj mi jih zmanjkuje, tako da bi poskusila kupit te za čivave. Vem da obstajajo od Royal Canina briketi prav za yorkije, ki so tudi majhni, vendar tu na obali se večinoma dobi pakunge za 500 g, kar je absolutno premalo.
L.P.
Logiran
Moon
rad prihajam sem
Spol:
Sporočil: 1.642
«
Odgovor #1698 :
sreda, 06.07.2005 : 16:22:13 »
Hrano od Royal Canina , ki je za Chihuahue, se da dobiti v vseh pet trgovinah kjer prodajajo izdelke Royal Canina.. Imajo jo v Mr. Petu v Btcju, v Ljubljani..
Meggy.. Na katero plazo vas pa spustijo z Meggy? Tok da vem, kam bi sel Mishko lahko z nami..
P.s.. Zdaj ko je zopet lepse vreme bi se lahko spet dobili.. A ima jutri ali v petek kdo cas ??
Logiran
big guy
rad pišem
Spol:
Sporočil: 289
«
Odgovor #1699 :
sreda, 06.07.2005 : 16:47:28 »
Citat: Moon , sreda, 06.07.2005 : 16:22:13
Hrano od Royal Canina , ki je za Chihuahue, se da dobiti v vseh pet trgovinah kjer prodajajo izdelke Royal Canina.. Imajo jo v Mr. Petu v Btcju, v Ljubljani...
...točno tako...mi smo dobili vzorčne vrečkice v Zoo marketu v BTC Lj. (tržnica)...menda da so čisto novi, tako da jih niti še ni v katalogu od Royal Canina.
LP
Logiran
Moon
rad prihajam sem
Spol:
«
Odgovor #1700 :
sreda, 06.07.2005 : 17:05:12 »
Jaz sem pa testercke dobila na razstavah..
Mishkotu so sicer se mejckeno preveliki, jih ima pa zato nas vecji pes, Cak rad.. Ampak za civave hrana pa res ni zanj
Jih pa dobi kot priboljske.. Mishko jih bo tudi dobil, samo nevem ce se lahko jejo pred 8. mesecem starosti.. Misim da je hrana prav za od 8 mescev naprej stare pse..
Logiran
biscuit
rad prihajam sem
Spol:
Sporočil: 1.179
«
Odgovor #1701 :
četrtek, 07.07.2005 : 14:17:25 »
Citat: Maggy , sreda, 06.07.2005 : 01:02:16
@BigGuy: Kje se pa lahko kupi te brikete za chihuahue? Kje je ta zoo market?
Verjetno se tega pri nas na obali ne bo dalo dobit še lep čas. Boga Maggy, se mantra z enimi ogromnimi briketi od Hillsa, zato sem ji spet kupila brikete za mladičke od Royal Canina, ker so majhni.
Lep pozdrav vsem Chi-loverjem!
Maggy,saj prodajajo v Zooticu v Supernovi Hillsove brikete za mini pasme..mislim,da ji tisti ne bodo preveliki
!!! Si že poskusila?! Vem,pa da ima tudi Pro Plan majhne brikete..teh pa se žal v Zooticu ne dobi
!
Logiran
mehika
rad pišem
Spol:
Sporočil: 377
«
Odgovor #1702 :
četrtek, 07.07.2005 : 17:55:16 »
Hillsovi briketi, tisti za mini pasme so pretrdi za nekatere čivave. Tu na Obali pa se ne dobi te od Royal Canin za čivave??
Logiran
Maggy
novinec
Spol:
Sporočil: 23
«
Odgovor #1703 :
petek, 08.07.2005 : 19:38:35 »
@moon:
Če gremo za cel dan, se kopamo v Umagu. Tam lahko na urejene plaže pelješ tudi največje pse brez problemov. Na žalost so na naših plažah preveč nestrpni do štirinožcev, čeprav jih nekateri kljub prepovednim znakom vseeno "prešvercajo" .
@biscuit:
Hillsovi briketi so res pretrdi in preveliki za čivave. Primerni so bolj za ostale večje mini pasme npr. maltežana....
Od pro plana jih Maggy ne mara.
Še najboljši so ji novi od Hillsa Natures best, ki jih morem seveda prej zdrobit. Dobri so ji tudi Royal Canin zato bi rada provala te nove brikete za čivave.
Pozdravček od Maggy!
Logiran
1A
novinec
Sporočil: 10
nakup čivave
«
Odgovor #1704 :
ponedeljek, 11.07.2005 : 15:26:07 »
pozdravljeni!
prav vesela sem da sem našla ta forum....malo sem že obupana!
Zelo si želim pasje družbe....izredno všeč so mi čivave-res bi si rada nabavila takega psička.
Je pa tako, moj študentski proračun je kar omejen, zato se zanimam za pse brez rodovnika-če se da kje pri nas dobiti tako čivavo?
V mestu sem srečala eno punco, ki je v naročju držala čivavo...rekla mi je da njena nima rodovnika in je zato bila cenejša-dobila jo je baje nekje v *****-zdaj pa ne vem kako naj najdem te ljudi, pa tudi njo več nisem nikoli videla. Psička je imela malo daljšo dlako- po telesu pa tudi po ušeskih-prav ljubka...ker ne vem dosti o tej pasmi (vedno smo imeli večje pse)...se obračam na vas in vas prosim za pomoč!!
Logiran
vesna
tukaj sem doma
Spol:
Sporočil: 2.500
«
Odgovor #1705 :
ponedeljek, 11.07.2005 : 17:11:04 »
BREZ RODOVNIKA?
?
Daj ne - pa saj je na tem forumu že prav veliko zapisanega o tem!
Tudi sama sem študenta in je moj proračun omejen - pa vseeno nisem razmišljala o takšnih variantah!
Pač daš vsak mesec 10.000 sit na stran in počasi se pride nekam, saj tudi psička ne moreš kr dobiti v enem dnevu ( na svojo sem čakala skor eno leto )
Tudi z veliko vzreditelji se je možno dogovoriti o možnostih odplačevanja.....
Ampak ne vem zakaj ljudje tako vztrajate cenejši psi, nerodovniški......meni že gre prav pošteno na živce ko se skoz pojavljajo takšni posti!
Logiran
Moon
rad prihajam sem
Spol:
«
Odgovor #1706 :
torek, 12.07.2005 : 19:45:41 »
Jaaa in ker je cenejsa bos kupila brez rodovnika ?! Super, lahko se poslovis od prave civave in se zacnes veseliti najbrz stalnih obiskov pri vetu ki te bojo stali vec kot znesek rodovniske civave! A ni boljse malce nasparat in kupiti rodovniskega psa pa si ''pomirjen'' da imas nekaj pravega doma.. ?!? Rodovnik je pomemben, je dokazilo da so starsi, pra starsi, prapra starsi, itd. to kar morajo biti , in rodovnik zmanjsa tveganje dednih bolezni!
Psa kupovati brez tega da ves kaj o pasmi in ga kupiti pac ker je majhen in ni (vecjih) stroskov (kdo to pravi? - slej ko prej jih bos imela - zdravstvenih stroskov pri NErodovniski civavi!)... = JE NESMISELNO!
Preberi si ta forum, lahko se
www.mojpes.com/forum
pa preberi teme o nakupu psa, zakaj rodovnik in zakaj NE kupovati brez rodovnika!!!
In popolnoma se strinjam z Nely! Za kuzka se lahko zmenis tudi da ga vzames v solastnistvo.. Tudi o tem veliko pise po forumih.. na temu forumu sploh dobis dovolj informacij..
Tako da, dobronameren nasvet- NE KUPUJ brez rodovnika.. Psi ki so brez rodovnika , ali pa imajo rodovnik pa ne dobijo vzrejnega dovoljenja, pac ne ustrezajo standardu in tako tudi mladici ne bojo !
Dobro za psa in zate - s tem ko ljudje kupujete pse brez rodovnika.. samo podpirate nerodovniska legla. Aja,pa ce se odlocis za rodovnik, ne kupuj ''rodovniske'' civave pri Matosi, v Celju (Zoo Ara)..!
Uf.. sem se razpisala..
No.. Mishko je dobil novo ovratnico.. Usnjeno.. Z bunkicami - kovinskimi.. Zgledajo kot ''neti''- ampak so bunkice
Lp
Logiran
rzidar1
še malo sramežljiv
Spol:
Sporočil: 85
«
Odgovor #1707 :
torek, 12.07.2005 : 22:05:12 »
Citat: Moon , torek, 12.07.2005 : 19:45:41
Jaaa in ker je cenejsa bos kupila brez rodovnika ?! Super, lahko se poslovis od prave civave in se zacnes veseliti najbrz stalnih obiskov pri vetu ki te bojo stali vec kot znesek rodovniske civave! A ni boljse malce nasparat in kupiti rodovniskega psa pa si ''pomirjen'' da imas nekaj pravega doma.. ?!? Rodovnik je pomemben, je dokazilo da so starsi, pra starsi, prapra starsi, itd. to kar morajo biti , in rodovnik zmanjsa tveganje dednih bolezni!
Psa kupovati brez tega da ves kaj o pasmi in ga kupiti pac ker je majhen in ni (vecjih) stroskov (kdo to pravi? - slej ko prej jih bos imela - zdravstvenih stroskov pri NErodovniski civavi!)... = JE NESMISELNO!
Preberi si ta forum, lahko se
www.mojpes.com/forum
pa preberi teme o nakupu psa, zakaj rodovnik in zakaj NE kupovati brez rodovnika!!!
In popolnoma se strinjam z Nely! Za kuzka se lahko zmenis tudi da ga vzames v solastnistvo.. Tudi o tem veliko pise po forumih.. na temu forumu sploh dobis dovolj informacij..
Tako da, dobronameren nasvet- NE KUPUJ brez rodovnika.. Psi ki so brez rodovnika , ali pa imajo rodovnik pa ne dobijo vzrejnega dovoljenja, pac ne ustrezajo standardu in tako tudi mladici ne bojo !
Dobro za psa in zate - s tem ko ljudje kupujete pse brez rodovnika.. samo podpirate nerodovniska legla. Aja,pa ce se odlocis za rodovnik, ne kupuj ''rodovniske'' civave pri Matosi, v Celju (Zoo Ara)..!
Uf.. sem se razpisala..
No.. Mishko je dobil novo ovratnico.. Usnjeno.. Z bunkicami - kovinskimi.. Zgledajo kot ''neti''- ampak so bunkice
Lp
o tem smo že dosti razglablali in se kregali tako ali drugače.
sploh kar se tiče obolenj rodovniških in nerodovniških čivav, tako da...
pustimo to.
1A tebi sem pa že itak pisala
Logiran
bina
živim tukaj
Spol:
Sporočil: 3.790
«
Odgovor #1708 :
torek, 12.07.2005 : 22:20:59 »
Citat: rzidar1 , torek, 12.07.2005 : 22:05:12
1A tebi sem pa že itak pisala
Kaj pa? Da se nakup nerodovniške full izplača
Lp Jana
Logiran
rzidar1
še malo sramežljiv
Spol:
Sporočil: 85
«
Odgovor #1709 :
torek, 12.07.2005 : 22:25:30 »
bina... nisem ji razlagala kaj se splača in kaj ne, ampak, da naj prebere par strani nazaj, ko smo se otem pogovarjali. jst ne delam nobene reklame ne za rodovniške in ne za nerodovniške čivave, ker se vsak pač sam odloči.
kot je že big guy reku... vsak ima rad svojga psa (ne samo čivavo), pa če je rodovniška ali pa ne.
jaz povem, da imam nerodovniško čivavo, pa kaj. če bi mi zdaj kdo ponudil rodovniško v zameno za mojo, jo nikakor ne bi dala, ker je le moj miško (oz. didi) in mi je vseeno kaj kdo reče, pa če bi bil še ne vem kako čuden
.
tako.
Logiran
Strani:
1
...
109
110
111
112
113
[