mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 19.05.2025 : 19:38:40

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Strani: 1 ... 150 151 152 153 154 [155] 156 157 158 159 160 ... 449   Dol
Natisni
Avtor Tema: Čivava - čvek  (Prebrano 443049 krat)
0 članov in 7 gostov pregleduje to temo.
Sassy
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 515

« Odgovor #2310 : četrtek, 06.10.2005 : 21:12:34 »

JAAAAAAAAAA  to je to.. nebi mogel bolje opisat... In tocno v to se zaljubis ce le ima srce.. Zato pa pravim.. vecina se zaljubi sele ko jo spozna...
Logiran
Staša
rad pišem
Sporočil: 326

« Odgovor #2311 : četrtek, 06.10.2005 : 21:26:46 »

Napad na kačo  Grin

http://stasagrom.moj-album.com/album/1207519/?os=1216606
Logiran
big guy
rad pišem
Spol: Moški
Sporočil: 289

« Odgovor #2312 : četrtek, 06.10.2005 : 21:37:51 »

Staša: tale tvoja si pa upa... Grin
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.642

« Odgovor #2313 : četrtek, 06.10.2005 : 21:40:09 »

Heh, pogumna psicka ni kej Cheesy
Ej, a se rada igra s kongom ? Mishko ma dva, pa nobenga ne mara.. Tko da, ce kdo rab. Mu dam Wink Skorej nc rabljeno Wink
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #2314 : četrtek, 06.10.2005 : 22:01:38 »

Big guy, to si res lepo napisal!

Toda sam standard je zgolj pisano pravilo, ki se lahko spreminja. Tako npr. po standardu iz leta 1990 dolg smrček ni diskvalifikatorna napaka, po standardu iz leta 2004 pa je že uvrščen med večje napake.

to se tudi jaz spomnem.. ko sem iskala čivavico, je bil veljaven še stari standard, pa naj bi bil če se prav spomnem (žal nimam shranjenega nikjer) gobček tako dolg kot je visoko čelo, ne več in ne manj. Je bila napaka (sicer ne hujša) tudi smrček krajši od višine čela. Pisalo je tudi da mora bit pravi kot med smrčkom in čelom in je bila preveč jabolčna glava napakica Wink

To je to; skakanje po zadnjih nogicah, lizanje (dajanje lubčkov), vrtenje v krogu, kadar ukrade kakšen briket ali pa stresanje z glavo, kadar ukrade kakšno nogavico ali pa papirnate robčke, obvezno sončenje (najde prav vsako flikico sonca), spanje pod deko z nogami u luft, pa obvezen "predklon" oz. "počep" na prednje nogice z igračko v ustih, kadar se hoče igrati. Kadar pride kdo od poznanih na obisk laufa po stanovanju in "javka" ter išče kakšno stvar, da mu jo prinese. In pa obvezno ležanje na hrbtu in čohanje po trebuščku. Milijon stvari, po katerih spoznaš čivavo in po katerih se tudi razlikuje od drugih psov.

Hmm.. to, predvsem vrtenje v krogu, pa stresanje z glavo.. no vse te lastnosti pa ima tudi moja "čivava" Cheesy Grin.. morda pa se preveč druživa s čivavicami?... no to so tudi karakterne značilnosti papillonov- bo že res to da imajo skupne prednike.. Tongue

Lp, Mojca

Logiran
Staša
rad pišem
Sporočil: 326

« Odgovor #2315 : četrtek, 06.10.2005 : 22:22:51 »

Na vsak način jo je hotela zvleči v svojo hišico (kot vse ostale igračke).

Moon, ne, Konga se ne dotakne, ampak ji ga še nisem napolnila (mislim, da bo potem drugače). Najraje ima piskajočo kuro in ribico (poleg vseh umetnih kosti, najinih rok in ROŽ!! Angry), sledita žogica in vrv, najmanj pa jo gane kong, seveda. Kaj pa naj z njim v bistvu počne - piska ne, stisnit ga ne more (to je tako fajn pri ribici in kuri), skače ne, nese ga KOMAJ, ven zaenkrat nič ne pada ...  Wink Skratka, še ne pozna pravih radosti s Kongom  Smiley

Danes je bila prvič sama (v kopalnici) in me je resno spravila k razmišljanju, da si omislim pesek namesto papirja. Ali pa, da jo imam res vsak dan zraven v službi namesto stroja za uničevanje dokumentov ... Wink Dodaten komentar najbrž ni potreben ...

Aja, še to je novo - danes sva se naučili "sedi"  Cool
Logiran
big guy
rad pišem

« Odgovor #2316 : četrtek, 06.10.2005 : 23:15:39 »

Geri: očitno iščeš šivanko v senu...pa ne vem s kakšnim namenom...gremo raje na prijetnejše teme  Cool.

Staša: mi smo tudi zadnjič to piskajočo kuro gledali, pa smo si pol premislili. Toda če praviš, da se tvoja tako rada igra z njo, jo mogoče vendarle kupimo tudi mi!

LP  Cheesy
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2317 : četrtek, 06.10.2005 : 23:21:11 »

Piskajoco kuro (cca 15 cm) sem kupila Mishkotu, sem jo nasla v Tukanu, ker drugje najdem samo ogromne . Kar je pa skorej vecje od nasih drobizkov. Jo ma ful rad, pa laufa z njo, pa jo v zrak mece, pa jo stresa, pa ... , pa ..., ipd.
=)

Logiran
big guy
rad pišem

« Odgovor #2318 : četrtek, 06.10.2005 : 23:30:16 »

O.K. kura pade!  Cool
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2319 : četrtek, 06.10.2005 : 23:34:29 »

Heh, je odloceno ane Tongue Fajn je ja. Pol jo pa ponavad tok ob tla mece da skos piska  Roll Eyes Grin
Logiran
pachuca-kati
otrok do 14 let
*
Sporočil: 2

« Odgovor #2320 : sobota, 08.10.2005 : 08:52:58 »

Urša maš lušno slikco za sassy!!!
Končno sm se upisala u forum. uspelu mi je!!!!
                                             L.p urši, sassyki, maški, staši in vsem ostalim.
Katarina

Logiran
big guy
rad pišem

« Odgovor #2321 : sobota, 08.10.2005 : 09:47:00 »

pachuca-kati : pozdravljena tudi ti na forumu in lep pozdrav tudi vsem tvojim čivavikam (koliko jih je...8?).  Cheesy

LP Tine in Petra  Wink
Logiran
Moon
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2322 : sobota, 08.10.2005 : 11:28:45 »

Dobrodosla med civavarji Tongue
Prilepi kaksne slikce tvojih mrcinc Cheesy

Sara&Mishko
Logiran
Sassy
odvisnež
Sporočil: 515

« Odgovor #2323 : sobota, 08.10.2005 : 11:58:54 »

Urša maš lušno slikco za sassy!!!
Končno sm se upisala u forum. uspelu mi je!!!!
 L.p urši, sassyki, maški, staši in vsem ostalim.
Katarina

Koncno, Katarina... Sem vesela da si se nam pridruzila..  Ja slikica je tudi meni vsec, naredil jo je pa Gregor, tisti ki ima Dee Dee od tvoje babi. Kako  je kaj pri vas, kako se drzi mala, ki je ostala? Prilepi nam kaksne slikice ( naj ti Peter malo pomaga)

O.K. kura pade! Cool

Ja mi Sassy jo ma tudi, jo je dobila od Jolande in jo obozuje...  Jaz tako majhnih nisem nikjer nasla..

Drugace pa punce, tiste zelene zobne scetke ki sem jih kupila prejsnji vikend za glodat, ce se spomnete.... so ze zmanjkale...  Tongue  so sicer kar drage ampak ocitno boljsega okusa od cesarkoli drugega... pa se zobke cistijo..  Super zadeva, bolj kot se mi je zdelo na prvi pogled... No ja se je pa videlo, da ze mora bit nekaj na tem, ker je Masha niti slucajno ni hotela ''izgubiti'' iz ust.. Grin Grin Grin

Pozdravcek,

Ursa

p.s.: ce se danes oz. jutri kaj vidimo, obvezno fotoaparat, da ne bo tako kot prejsnji vikend, ko je bila celo Sara brez... Angry
Logiran
mehika
rad pišem
Sporočil: 377

« Odgovor #2324 : sobota, 08.10.2005 : 11:59:22 »

Kaj se mi samo zdi ali manjka nekaj sporočil, tisto o igračkah kam je izginilo?
Moje sporočilo pa od Ory??
Logiran
Strani: 1 ... 150 151 152 153 154 [155] 156 157 158 159 160 ... 449   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Čivava - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.