mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 22.05.2025 : 11:08:33

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 322 323 324 325 326 [327] 328 329 330 331 332 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 644615 krat)
0 članov in 13 gostov pregleduje to temo.
Starsy
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 353

« Odgovor #4890 : ponedeljek, 25.02.2008 : 16:06:31 »

oo kok je srčkan! super fotka!
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #4891 : ponedeljek, 25.02.2008 : 16:16:46 »

Kimi je pravi lubček

Nanda je pa prava lepotička. Nanda a sta imeli špangice v ringu, ker jaz za naslednjo razstavo razmišlam o malih gumicah, da bo vsaj kaj vidu, ker ga lepo počesem, da kaj vidi pa naredi en korak pa spet nič ne vidi?

Smiley Smiley
Logiran
Agnes
Neža Vilhelm
midi
**
Sporočil: 2.127

Setri so carji!

« Odgovor #4892 : ponedeljek, 25.02.2008 : 17:42:46 »

Čestitke vsem, ki ste se predstavili v Celju. Da ne boste mislili, da ste me bili frej Smiley, bila sem v sosednjem ringu in vas kljub temu, da sem nadzorovala zapisnikarja, vodila krog in pomagala Italijanom pri hendlanju španjelov, govorila italijansko, še vedno lahko občudovala vaše lepotce. Upam, da kdaj na kaki razstavi ne bom delala, da vas pridem osebno spoznat in počohat vaše pesjane.

Sama imam sicer setrčke, prigode moje šeme pa lahko spremljate v 'naši' temi (FCI 7, irski seter).

Lp Neža
Logiran

Ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil. Ne hodi za menoj, morda ne bom vodil. Hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(Albert Camus)
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #4893 : ponedeljek, 25.02.2008 : 18:05:15 »

Lhun, tule je članek, o katerem sva klepetali po telefonu .... http://www.mojpes.net/modules/news/article.php?storyid=333
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #4894 : ponedeljek, 25.02.2008 : 19:01:14 »

TagTu ... vrtnarčka Kimija pridem pogledat zelo zelo kmalu  Wink Dan že veš, uro javim, ko se doma uskladimo  Wink. Vem, da si ti pridna za rožice....ampak tale šopek in v tem času je pa prava paša za oči  Smiley

Nandica se že vnaprej vesleli kostke  Grin - hvala  Roll Eyes ....in ker vsi tako zelo "crkljate Nando z besedami" vam bo "vrnila" in bo še malo potrpela v dolgem kožuščku  Kiss Kiss Kiss
Logiran
Starsy
rad pišem
Sporočil: 353

« Odgovor #4895 : ponedeljek, 25.02.2008 : 19:49:40 »

Nanda, jeeej! Smiley

Namshi je bila tu, Bailey in Daily sta se super igrala! Sta se celo utrudila, kljub temu da sta neutrudna Tongue
Logiran
ginger
nekaj malega že vem
Sporočil: 166

« Odgovor #4896 : ponedeljek, 25.02.2008 : 20:49:39 »

Naša Čoja sanja sladke sanje o manekenski karieri:)

Odločila se je,da bo pozirala za pasji Playboy zato je obiskala Mojco. Wink Angry Cry

Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #4897 : ponedeljek, 25.02.2008 : 21:26:57 »

Čestitke vsem razstavljalcem!! Lepi ste bili!!! Wink Sploh Nandica, ki je kar blestela!!!!!!! Kiss Kiss Kiss Kiss

Namshi, mali je ta prav cuker!!!! Pa zelo nagajiv pogled ima!!Me spomni na Tabyo in Kimija, ko sta bila majhna, ko sta kaj ušpičila! Roll Eyes

Čoja ima pa fantastično frizurco!! Manekenska kariera ji ne uide!! Grin Grin
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**

« Odgovor #4898 : ponedeljek, 25.02.2008 : 22:22:44 »

TagTu ... vrtnarèka Kimija pridem pogledat zelo zelo kmalu Wink Dan že veš, uro javim, ko se doma uskladimo Wink. Vem, da si ti pridna za rožice....ampak tale šopek in v tem èasu je pa prava paša za oèi Smiley

Nandica se že vnaprej vesleli kostke Grin - hvala Roll Eyes ....in ker vsi tako zelo "crkljate Nando z besedami" vam bo "vrnila" in bo še malo potrpela v dolgem kožušèku Kiss Kiss Kiss

Te čakamo...:-))

E, super, da smo prepričali Nandico!!!!
Logiran
hgvkjcvajgvbsgdfb
odvisnež
Sporočil: 534

« Odgovor #4899 : ponedeljek, 25.02.2008 : 22:39:20 »

Čestitke vsem še od mene! Cheesy

Khyim: Kdaj bomo pa tebe videli na kakšni razstavi s Tabyjo?
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #4900 : torek, 26.02.2008 : 07:59:19 »

Ginger.... Grin  Grin Grin Hvala, ker si me nasmejal takoj, ko sem odprla računalnik  Wink! Fotke so super ! Upam, da imaš še katero v igri za foto natečaj, ki poteka  Smiley ! Sicer pa - Choja ve, da je trenutno "neke vrste razstavljalska pavza" in se je odlično znašla ter skočila v "drugo kariero" da ne izgublja dragocenega časa  Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Ne vem zakaj, morda sem čudna,  Undecided morda zato, da dlaka, ki skriva - nek trenutek, ko je ni - odkriva skrivnosti   Tongue ....ampak tudi jaz rada vidim TT-ja ostriženega (enkrat v njegovem življenju) ... tako dobim prvo sliko kako izgleda pod kožuškom  Roll Eyes
In Choja izgleda super  Wink Smiley. Dlakica bo pa v letu dni nazaj in Chojine prve sanje postanejo resničnost  Kiss
Logiran
Jasi
midi
Sporočil: 698

« Odgovor #4901 : torek, 26.02.2008 : 09:27:08 »

TagTu, bi midve s Hano tud prišli pogledat vrtnarja, lahko v zameno prinesemo kakšno Dobnesko rožico  Wink
Nanda, mene tud veseli, da ne boš strigla, sama sem že nekajkjrat hotela Lolo pustit "natur", pa je sedaj, ko je nakaj let postrižena, dokaj nestrpna pri česanju (breri renči, skače se izmika  Sad ) in potem nisem vztrajala Grin
Logiran
Namshi
rad pišem
Sporočil: 418

« Odgovor #4902 : torek, 26.02.2008 : 09:46:33 »

Joj, Ginger, res cenim tvoj smisel za humor  Grin . Jaz bi ga najbrž izgubila ...

Sicer pa fotka s prvega kolesarskega izleta v Tivoli  Cheesy . Tako smo začasno rešili prevoz s kolesom. Kasneje bom namesto košare probala najti ustrezno žično košaro ali kletko.

[attachment deleted by admin]
Logiran
Namshi
rad pišem
Sporočil: 418

« Odgovor #4903 : torek, 26.02.2008 : 09:59:20 »

Sicer pa smo preživeli popoldne z bratcem Baileyjem. Fotke so spet bolj tako, tako - ampak se učimo  Wink Mračilo se je že in potem malo nagaja ostrina ...

Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**

« Odgovor #4904 : torek, 26.02.2008 : 10:35:04 »

Jasi, le pridita s Hano Smiley

Kar se Choye tiče....ko mi je Ginger po telefonu povedal, da je postala Playboyeva zajčica, nisem verjela, dokler mi ni poslal fotk Cheesy Cheesy Cheesy

Moram po pravici povedati, da sem navdušena nad tistim, kar se je skrivalo pod lepo dlako, ampak vseeno upam, da bo opustila Playboyevsko kariero in čez kakšno leto nadaljevala z manekensko Grin Grin Grin Grin Grin

Logiran
Strani: 1 ... 322 323 324 325 326 [327] 328 329 330 331 332 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.