mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 03.07.2025 : 22:54:10

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 638 639 640 641 642 [643] 644 645 646 647 648 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 686083 krat)
0 članov in 8 gostov pregleduje to temo.
charlie
rad pišem
Spol: Moški
Sporočil: 367

« Odgovor #9630 : sreda, 01.04.2009 : 11:57:52 »

Smiley In še zadnja o sodniku, z Li sva bili v ringu (ona je stažirala, jaz sem med TTji lahko ostala, ker sem stažirala ostale pasme)  in ko je gospod videl natur mladiče, je rekel, kaj pa je zdaj to: A je to TT ali shependos ? In je celo sorodstvo ocenil v tem stilu. Ensotavno verjetno ni še nikoli videl takaga TTja.
Sem pa videla, da je na ocene pisal še vse kaj drugega.

Grin Grin Grin
Logiran
Jasi
midi
Spol: Ženska
Sporočil: 698

« Odgovor #9631 : sreda, 01.04.2009 : 12:09:06 »

Charli, to ni smešno, ker "klasični" TT mladički res izgledajo malce drugače kot je vaša trojka, pa ne da ne bili bili tipični, ste pa vili tudi zame malo drugačni od mladičkov, ki sem videla na razstavah zadnjih 15 let  Wink
In kar se tiče Luvi, mislim, da bi v primeru, če bi imela pse le za vzrejo in razstave imela malce nekaj več legel in ne bi imela časa, da bi se toliko ukvarjala s svojimi potomci (vsaj po postih sodeč) oziroma z nami  Wink
Pa brez zamere  Cheesy
Logiran
charlie
rad pišem

« Odgovor #9632 : sreda, 01.04.2009 : 12:18:28 »

Charli, to ni smešno, ker "klasični" TT mladički res izgledajo malce drugače kot je vaša trojka, pa ne da ne bili bili tipični, ste pa vili tudi zame malo drugačni od mladičkov, ki sem videla na razstavah zadnjih 15 let Wink
Jasi, nisem se imel namena  posmehovati, trije smeškoti samo kažejo na strinjanje s tabo in tvojo ugotovitvijo. Wink
Logiran
ginger
nekaj malega že vem
Sporočil: 166

« Odgovor #9633 : sreda, 01.04.2009 : 12:23:34 »

Zadni cajt de jest Čojo pripeljem na kakšno razstavo.Smiley  Smiley
Logiran
Jasi
midi

« Odgovor #9634 : sreda, 01.04.2009 : 12:27:01 »

Ginger, "ne ga srat" Čoja ima vsaj po soboti sodeč  Lojzine gene in dlako, to bo šele veselo. Me pa lahko poleg vzrediteljice nadereš, kot sokrivko z aoceno  Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
Jasi
midi

« Odgovor #9635 : sreda, 01.04.2009 : 12:27:39 »

Charile, oprosti, nisem dojela, pol  pa smo sklepčni  Wink
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #9636 : sreda, 01.04.2009 : 12:29:03 »

Ginger, a še nisi prijavil Choye za Hrušico? kaj čakaš Roll Eyes
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #9637 : sreda, 01.04.2009 : 12:30:10 »

V bistvu bi bil pa čas, da še njenega polbrata Kimija pripeljemo kaj pokazat Cheesy Se bom posvetovala z njegovimi štirinožniki Cool
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #9638 : sreda, 01.04.2009 : 12:44:11 »

Arti ... a, uživaš  Wink Smiley ?! Drugič pridi raje k meni na pivo, pa povabim še koga in se bomo privat bolje zabavali  Roll Eyes Tongue

Sicer pa naj vam vsem povem, da smo "svetovno" poznani (naš TT forum) po tem kako "lahko zanetimo vojno" zaradi "razstav"  in ljudje prav uživajo, ko berejo "kaj se gremo" ! Celo tako daleč je že, da točno vedo, kaj od nas bo kdo napisal in na kaj bo kdo od nas odreagiral  Cool !

Odlično nam gre, res !  Tongue  

Luvi777 ....  Ko boš začela brati kar napišem od A do Ž  potem se bova lahko - morda - tudi pogovarjali......
Citat
"Medtem, ko pasje razstave kar precej lahko vplivajo na "selekcijo psov".....žal včasih na "račun zdravja".

Ali sem morda napisala kaj drugega ?

.....sicer pa, ups, pa res si napisala nekaj 30-ega .... mimogrede, .... sem te brala  Wink

Ne rabiš se trudi odgovarjat, ker ti ne bom odpisala iz zgornjega razloga .....

...Ker vsi vedo in upam, da tudi ti ... kaj ti bom napisala....

Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.788

« Odgovor #9639 : sreda, 01.04.2009 : 12:44:52 »

... najdemo sponzorje ...

Tale tvoja izjava je nadvse dobrodošla. Priti pa bo treba na klubski sestanek, da ti bodo razložili kaj sploh lahko ponudimo sponzorjem in kakšni sponzorji so spoloh dobrodošli - res pa je najbolje če dobiš kakšnega "tihega sponzorja", ki nekaj prispeva pa za to ne želi nič.
Logiran
charlie
rad pišem

« Odgovor #9640 : sreda, 01.04.2009 : 12:58:13 »

Tale tvoja izjava je nadvse dobrodošla. Priti pa bo treba na klubski sestanek, da ti bodo razložili kaj sploh lahko ponudimo sponzorjem in kakšni sponzorji so spoloh dobrodošli - res pa je najbolje če dobiš kakšnega "tihega sponzorja", ki nekaj prispeva pa za to ne želi nič.
Marko, če drugega ne, kupimo jakne pa naš logotip gor, nekaj denarja pa v blagajno pa bodo vsi zadovolni. Wink  Grin
Logiran
Nanook
midi
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #9641 : sreda, 01.04.2009 : 13:02:48 »

Glede dlake vam jaz oz midva s Tarijem poveva katera je najboljsa. Cool Najboljsa je tista, ki je skustrana, vseh moznih barv zaradi natur dodatkov kot so sota, listki, vejice in trava. Na otip je mokra in predvsem po tackah in trebuscku tudi blatna (crno pristno barjansko blato). Najprimernejsi prikaz take dlake v akciji je-dir cez blatne luze. Aja, zakaj je najboljsa? Ker ima pesjan taaaake svetleeeceee ocke! Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.788

« Odgovor #9642 : sreda, 01.04.2009 : 13:21:57 »

Marko, če drugega ne, kupimo jakne pa naš logotip gor, nekaj denarja pa v blagajno pa bodo vsi zadovolni. Wink  Grin

... glede klubske opreme sem jaz že predlagal in če prav pomislim sem dobil nekaj privat e mailov s podporo - torej na bi nekaj takega res izpeljali, sem pa dobil tudi prijazna opozorila naj ne dražim spet z novimi in novimi idejami ... zato smo skupaj zaenkrat speljali TT koledar in mogoče se le tega lotimo še 1x. Zdeja pa moje stališče in to čist resno. JA klub je bolj razpoznaven tudi s klubsko opremo. Tudi članstvo se še bolj poenoti, če si opremo lahko kupi - dviguje se prag pripadnosti ... Moj predlog je, da se za vsakega člana nabavi majica s preslikačem in jo dobi ob plačilu članarine - ki se jo lahko na račun majice tudi poveča. Majic na zalogo ni treba kupovat - izdela se le preslikače. Na prireditvi v Domžalah se na te majice neposredno tiska preslikač - torej na željene velikosti. Majice ki se jih ne porabi se vrne dobavitelju. zadeva je veliko bolj preprosta in cenejša kot se zdi. Jakne, torbe, kape, ... vse to je mogoče izdelat za v naprej znane kupce. Torej izdela se nekaj vzorcev, ki jih nato dobijo člani IZVRŠNEGA/UPRAVNEGA ODBORA. Ti vzorci se poslikajo in člani lahko preko klubske strani pogledajo slike in naročijo izdelke. Ti izdelki pa morajo biti na malo višjem nivoju saj gre za stvari, ki morajo trajati dlje časa in tudi izgeld mora bit na nivoju. naročila se pobira celo leto in izdelava naroči 2x letno - predlagam da so izdelki izdelani 14 dni pred klubskim dnevom ali eventuelo damo še tretji termin in to je pred Ljublajnsko razstavo.

Evo mal sem se razpisal in sedaj bom pustil inciativo ostalim članom, ker jih jaz dobim hitro po buči če preveč silim z idejami (čeprav je klubska oprema - vsaj neki anorake sem že videl in jo nekateri zavedni člani čuvajo in uporabljajo ob primernih prilikah).

lp

marko
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #9643 : sreda, 01.04.2009 : 13:26:15 »

Ljubitelji rožic in Krasa  Wink .....

.....prvi znaki (če odštejemo zvončke in trobentice) pomladi so tu  Wink

[attachment deleted by admin]
Logiran
luvi7777
odvisnež
Sporočil: 642

« Odgovor #9644 : sreda, 01.04.2009 : 13:30:03 »

Arti ... a, uživaš  Wink Smiley ?! Drugič pridi raje k meni na pivo, pa povabim še koga in se bomo privat bolje zabavali  Roll Eyes Tongue
Sicer pa naj vam vsem povem, da smo "svetovno" poznani (naš TT forum) po tem kako "lahko zanetimo vojno" zaradi "razstav"  in ljudje prav uživajo, ko berejo "kaj se gremo" ! Celo tako daleč je že, da točno vedo, kaj od nas bo kdo napisal in na kaj bo kdo od nas odreagiral  Cool !
Odlično nam gre, res !  Tongue  
Luvi777 ....  Ko boš začela brati kar napišem od A do Ž  potem se bova lahko - morda - tudi pogovarjali......
Ali sem morda napisala kaj drugega ?
....sicer pa, ups, pa res si napisala nekaj 30-ega .... mimogrede, .... sem te brala  Wink
Ne rabiš se trudi odgovarjat, ker ti ne bom odpisala iz zgornjega razloga .....
..Ker vsi vedo in upam, da tudi ti ... kaj ti bom napisala....

Nanda ja znam čitati i čitam od a do ž svaki post pa tako i tvoj, na svako pitanje mogu odgovoriti, te apsolutno na Forumu mogu ne slagati se s tvojom rečenicom. Forumska komunikacija podrazumijeva različita razmišljanja i ne znam zašto te toliko smeta. To da li si ti spremna razgovarati ili ne na Forumu to je tvoja odluka.
Što se prvog dijela tvog posta tiče zašto je čitanost već, možda je ljudima draže čitati konstruktivne rasprave u svezi pasmine nego što je netko kuhao toga dana  Wink (iako je i to ponekad konstruktivno ukoliko se objavi koji rdobar ecept  Smiley ) pa je zato čitanost tada i veća.
Ja osobno konstruktivne rasprave kao nešto loše. Dapače.
Zasigurno neću na neistine i blaćenje sudaca vikati: Juuupi ili stavljati smajliće smijeha. (ni meni neki ne sjedaju pa što??)

I nije "lahko zanetimo vojno" zaradi "razstav" već je upravo Charlie pokrenuo/la ružne komentare u svezi suca o kojem se već raspravljalo.
Nanda  svi volim ružice stavi koju slikicu.  Smiley
Meni osobno (svi koj9 me poznaju to znaju) je uvijek najbitnije bilo da se radi o čistokrvnom psu ili o mješancima koje spašavam da su sretni i zadovoljni psi.
Marko...trebam fen. Šalji mi molim te na mail kako to ide.  Smiley
Logiran
Strani: 1 ... 638 639 640 641 642 [643] 644 645 646 647 648 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.