mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 09.07.2025 : 01:57:44

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 640 641 642 643 644 [645] 646 647 648 649 650 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 689445 krat)
0 članov in 6 gostov pregleduje to temo.
AMODINI
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 589

« Odgovor #9660 : sreda, 01.04.2009 : 16:20:34 »

Evo,zdaj pa sem res vesela...
sem glihkar opazila, da je priletela prva štorklja Cheesy
Se veselo baše na polju z dobrotami od žabic. Pa bo le počasi prišla pomlad Cheesy Grin
Logiran
Nanook
midi
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #9661 : sreda, 01.04.2009 : 16:22:21 »

Joj Amodini, jst sem pa mislila, da so kje mladicki pokukal, ko sem tako nahitro prebrala. Tongue
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
AMODINI
odvisnež
Sporočil: 589

« Odgovor #9662 : sreda, 01.04.2009 : 16:34:56 »

Joj Amodini, jst sem pa mislila, da so kje mladicki pokukal, ko sem tako nahitro prebrala. Tongue
Grin Grin Grin Grin
A ne, ti pa bodo še nekaj časa falili v gnezdih... Wink
Logiran
charlie
rad pišem
Spol: Moški
Sporočil: 367

« Odgovor #9663 : sreda, 01.04.2009 : 16:46:34 »

Sad sam vidjela da nisam odgovorila Charliu
Charlie, i ti i ja imamo naše pse izgleda iz istih razloga.
Ne znam gdje si isčitao ili zbog čega si zaključio da se ja sa svojim psima ne zabavljam ili se ne družimo  Huh ...dapače, i ovdje sam stavljala mnoštvo slika druženja u Parku za pse u koji redovito odlazimo i gdje su svi dobrodošli , te  iz svog doma, izložbi na kojima se družimos prijateljima, a da ne govorim o tome da moji psi apsolutno svuda idu s nama( more, skijanje, praznici ) te učestvuju (radi njihove radoznalosti i naše ljubavi) u svakom segemntu mojega života. Svoje pse volim iznad svega (jedino su djeca ispred njih) tako da tvoj post baš i nije lijep...
S obzirom da se koliko ja znam ne poznajemo osobno mislim da prije nego nekga prozoveš za njegov privatni život post koji pišeš trebaš 2x pročitati  Wink
Zdaj me pa dobro poslušaj Luvi 7777. Očitno ti od prvega dne nisem simpatičen in me ne moti. Hvala bogu imam velik krog prijateljev na tem forumu s katerimi odlično sodelujem, s tabo očitno nikoli ne bom. Opažam, da se na vsak moj post buniš, tako je bilo v temi, ki je na srečo zaprta, kakor tudi zdaj.

Praviš, da imamo pse iz istih razlogov. Ne bi rekel, jaz ga imam zato, da se z njim zabavam, ti pa jih imaš očitno zato, da jih razstavljaš in se na sploh z njimi postavljaš. Ne vem s čim sem se obrnil na tvoje privatno življenje, očitno pa imaš jezikovno bariero, zato dobro premisli, preden kaj napišeš. Tvoje osebno, niti katerokoli življenje me ne zanima in me tudi nikoli ne bo.

To, da pa ščitiš nekega sodnika je pač tvoja pravica, vedi pa, da živimo v demokratični državi Sloveniji in da imam pravico izraziti svoje mnenje. Če sem bil prvič preoster sem se za to tudi opravičil, tokrat pa nisem nikogar žalil, tako da se ti ni potrebno vsajati in se praskati kjer te ne srbi.

Za konec pa ti rečem samo še to. Jaz sem bom distanciral od tvojih komentarjev, ti pa se daj prosim od mojih, ker očitno ne igrava v isti ligi.
Logiran
luvi7777
odvisnež
Sporočil: 642

« Odgovor #9664 : sreda, 01.04.2009 : 18:11:31 »

Zdaj me pa dobro poslušaj Luvi 7777. Očitno ti od prvega dne nisem simpatičen in me ne moti.
Ne poznam te pa mi ne možeš biti simpatičan ili ne. Nije mi simpatično kad uzvisuješ svoju ljubav prema svom ljubimcu a mene osobno prozivaš da se psima bavim zbog tko zna čega
Hvala bogu imam velik krog prijateljev na tem forumu s katerimi odlično sodelujem, s tabo očitno nikoli ne bom.
Drago mi je da imaš prijatelje, imam ih i ja.
Opažam, da se na vsak moj post buniš, tako je bilo v temi, ki je na srečo zaprta, kakor tudi zdaj.
Tada te isto netko pitao: ne misliš li da je problem u tebi...uostalom ti u svom postu mene prozivaš a ne ja tebe. Ja nisam tu da te učim pravila pristojnog ponašanja
Praviš, da imamo pse iz istih razlogov. Ne bi rekel, jaz ga imam zato, da se z njim zabavam, ti pa jih imaš očitno zato, da jih razstavljaš in se na sploh z njimi postavljaš.
Vidiš ja sam mislila da imamo....ali izgleda da si u pravu. Ja sam istinski zaljubljenik u pasminu, običan čovjek koji je voljan utrošiti svoje vrijme, ljubav i novac za nečim što ti vjerojatno ne možeš shvatiti...Neću se spuštati na tvoju razinu jer me u krajnjoj liniji ne zanima kako ti pas živi, ja gledam da dam maximum od sebe po pitanju svojih ljubimaca. I Jasi ti je to napomenula u svezi mene ali anravno da si izignorirao.I iznenadio bi se , na forumu ima onih koji su prošli 100000 izložba više od mene.
Ne vem s čim sem se obrnil na tvoje privatno življenje, očitno pa imaš jezikovno bariero, zato dobro premisli, preden kaj napišeš. Tvoje osebno, niti katerokoli življenje me ne zanima in me tudi nikoli ne bo.
Ja jezične barijere nemam (mama mi je slovenka Murska Sobota  Wink no nije me baš učila, no svejedno...) ali imam prijatelje uvijek voljene pomoći. žicam, žicam i hvala svima.
No ti si očito jako isfrustriran i bezobrazan.

To, da pa ščitiš nekega sodnika je pač tvoja pravica, vedi pa, da živimo v demokratični državi Sloveniji in da imam pravico izraziti svoje mnenje.
Pljuvanje nije izražavanje...barem ne meni....
Če sem bil prvič preoster sem se za to tudi opravičil, tokrat pa nisem nikogar žalil, tako da se ti ni potrebno vsajati in se praskati kjer te ne srbi.
Za konec pa ti rečem samo še to. Jaz sem bom distanciral od tvojih komentarjev, ti pa se daj prosim od mojih, ker očitno ne igrava v isti ligi.
Ovo nije private chat Charlie....sve što napišeš javno na forumu je javno i podložno komentarima...tvoja je stvar što se s time ne nosiš baš uspješno....
Eto
Logiran
luvi7777
odvisnež

« Odgovor #9665 : sreda, 01.04.2009 : 18:52:07 »

Nismo dugo stavili nijednu sliku (samo pišemo...)pa evo nekoliko izložbenih  Grin
Nemam običaj dijeliti privatni/obiteljski život s forumskom javnošću ali evo nekih meni dragih...i posebnih Smiley

2 psa
Logiran
luvi7777
odvisnež

« Odgovor #9666 : sreda, 01.04.2009 : 18:53:04 »

Logiran
luvi7777
odvisnež

« Odgovor #9667 : sreda, 01.04.2009 : 18:54:20 »

dat ću si truda pa pronaći morske...Bračke..te su isto drage i meni važne.... Smiley
Toliko od nas...
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.788

« Odgovor #9668 : sreda, 01.04.2009 : 19:09:28 »

Kar se sodnikov tiče bi jaz dodal še 1x eno staro Prešernovo zadevo - le čevlje sodi naj kopitar in dovolil si bom na Prešerna dodati še tole: če že naj njihovo delo kometirajo le te tisti, ki so veliko razstavljali, obiskali veliko razstav tudi brez psa in imajo za seboj veliko tovrstnih izkušenj.

Če menite, da so vam sodniki naredili krivico se jim v bodoče izognite.

Če je vaš TT OK pa ste le vi naredili napak-o-e, jo lahko z vajo popravite in verjetno bo to opazil tudi sodnik - takrat lahko obiščete tudi istega sodnika in upate na boljši uspeh.

Če je vaš TT dejansko v standardu bo slej ko prej dobival dobre ocene in mogoče tudi odlične. En sodnik ki vam ni dal zadovoljive ocene naj vas ne odvrne od želje in volje po razstavljanju. Če pa vam razstave ne pomenijo nič ali zelo malo  Wink potem pa raje kometarje na račun sodnika zadržite zase - ker kot pravi Prešeren le čevlje sodi naj kopitar   Wink vi pa uživajte s svojim kužonom 100 na uro. Seveda pa si vsak med nami lahko na razstavi izbere svojega favorita in ne mi rečt, da moj favorit ni INDIA  Angry
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.788

« Odgovor #9669 : sreda, 01.04.2009 : 19:34:15 »

Danes bi se še enkrat zahvalila Markotu (najbrž se nas niti ne spomni). Videl je koliko je ura. Pristopil je do hčere in ji na prijazen način ponudil pomoč. Počesal je Kari , ji podrl čop in pokazal hčeri, kako naj bosta v ringu.

Seveda se spomnim (čeprav sem bolj slab za obraze) a vem da sem pomagal pri psički in imeli smo premalo časa, da se še malo bolje pošešemo. Ja res je, dlaka še ni bila v najboljši formi in prepričan sem, da je sedaj že veliko bolje. Če se kdaj spet srečamo pa me le pocukajte za rokav .... uuuuuuuuuuuu zdel pa šibam na tečaj, da ne zamudim - joj sem že 4 minute. 
Logiran
ARTI
midi
Sporočil: 258

« Odgovor #9670 : sreda, 01.04.2009 : 20:15:08 »

Shocked  BREZ BESED  Shocked
Logiran

Jasi
midi
Sporočil: 698

« Odgovor #9671 : sreda, 01.04.2009 : 21:19:44 »

Arti, jaz tud, je pa danes tak dan. Najprej celodvena služba, sicer z mal foruma vmes, potem pa pridem domov in pravi Hana, da je bil nekdo na naših ovircah v gozdu, ja ovirce so naše, kmet, ki je lastnik gozda je pustil da jih tam spravljam, naključni obiskovalec pa je vse skupaj razmetal, odnesel dve palici, ki pokrtivata skokce in vse "zajle" s katerimi so ovirce spete na kup in pokrote s polivinilom... me je razžalostilo bolj, kot ko so mi teden dni prej v skužbi ukradli denarnico, ker tisto je odraz krize, to pa le objestnsti. Pa kaj hočemo, gremo naprej, saj to nizka cena za "zastonj vadbišče". Še pasja trojka je bil ačist nesrečna, ker skoraj v temi nismo nič delal, ampak le skup zlagali
Logiran
charlie
rad pišem
Sporočil: 367

« Odgovor #9672 : sreda, 01.04.2009 : 21:41:10 »

Jasi nič sekirat, bomo pa skupaj stopili pa nove naredili. Človeška fovšija in objesnost ne pozna meja.  Wink
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #9673 : sreda, 01.04.2009 : 21:45:29 »

Jasi .... dve palici za skokce imam v rezervi in ti lahko odstopim  Smiley
Logiran
luvi7777
odvisnež

« Odgovor #9674 : sreda, 01.04.2009 : 22:21:55 »

Jasi i meni su ukrali novčanik i to na radnom mjestu (stranka koja je došla po informacija) taj čas sam shvatila da mi je uzeo no bilo je kasnije. Hajde radi novca, ali storniraj kartice, pa vadi nove dokumente...to je najgori dio.....i sve mi se to dogodi nakon 2 tjedna što su nam provalili u stan.  Angry bila sam toliko ljuta ...uf....
Što da ti kažem osim drži se  Kiss
Logiran
Strani: 1 ... 640 641 642 643 644 [645] 646 647 648 649 650 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.