mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa
Kdo je tukaj?
admin: 0 | gosti: 5  

ISSN 1581-3258
2000-2023 © Jana

mojpes.net na Facebooku


Šport, veselje in delo : Podelitev nagrad - najboljše zgodbe "Kako je živeti s/z...?"
Dodal/a jana 26.3.2006 18:20:58 (5194 prebrano)

V duhu sprememb, ki so se konec prejšnjega in v začetku tega leta dogajale na mojpes.netu, smo decembra 2005 razpisali natečaj za najboljše zgodbe »Kako je živeti s kosmatincem?«
Ideja je padla že pred časom in realizacija je pokazala, da je padla na plodna tla. Do 31.1.2006 je prispelo 48 zgodb, od tega 12 v kategoriji »posvojeni psi« in 36 v kategoriji »kupljeni psi«. Ni zanemarljivo tudi število spremljajočih fotografij, ki jih je kar 480 in ki so poživile vse napisano.

Natečaj je bil zaključen 28. februarja, ko smo objavili rezultat glasovanja uporabnikov za najboljše zgodbe. Tako smo dobili 6 nagrajenk, ki so si zagotovo zaslužile bogate nagrade naših partnerjev.

Za podelitev smo v soboto, 25. marca 2006 ob 16. uri pripravili družaben dogodek na poligonu ŠKK Gali v Podutiku. Odzvale so se štiri nagrajenke, dve sta bili žal odsotni, bomo pa poskrbeli v najkrajšem času, da tudi ti dve nagradi preideta v prave roke.

Poleg nagrajenk in njihovih kužkov je bilo še kar nekaj njihovih svojcev in prijateljev ter nekaj drugih forumovcev s svojimi psmi, pa seveda predstavniki partnerjev Gali d.o.o. in Avanturist d.o.o., žal pa se niso uspeli udeležiti podelitve trije od sponzorjev: g. Aleš Matjašič iz podjetja Aler d.o.o., dr. Milan Matko iz Centra za zdravljenje živali Toplica in g. Dušan Bučer iz podjetja Avtoboutique Bučer. Te nagrade sem za predajo nagrajenkam prevzela jaz.

Pa poglejmo, kdo so nagrajenke, kakšne nagrade so dobile in za katere zgodbe.

3. nagrado v kategoriji posvojeni psi je prejela Irena Ščap (irenchy) za zgodbo Koki Rondo (25 glasov)
Nagrada je pasje ležišče Comfort, velikosti XXL, v vrednosti 12.000 SIT, podarja pa jo podjetje Avtoboutique Bučer iz Prekorij pri Celju.


Irena prejema nagrado

Pasje postelje Comfort odlikuje udobnost, enostavno vzdrževanje in higieničnost. Zelo primerno je za vse pasme, ki imajo kratko dlako, kakor tudi za tiste z večjo težo.
Irena ima posvojenca Rondoja in želimo mu, da bi užival na svoji novi postelji.

3. nagrado v kategoriji kupljeni psi je prejela Jožica Barborič (fortuna) za zgodbo z naslovom Moja zgodba (18 glasov)
Nagrada je hrana po izbiri v vrednosti 12.000 SIT, podarja pa jo Center za zdravljenje živali Toplica, Milan Matko DVM s.p. iz Topolšice.


Jožica prejema nagrado

Toplica je več kot le veterinarska bolnišnica ali ambulanta. Je skupina visoko usposobljenega strokovnega osebja z izjemnim čutom za živali in njihove lastnike. Razpolagajo z bogato in moderno tehnično opremo, ki z visokim strokovnim znanjem omogoča hitro diagnostiko in učinkovito zdravljenje. Dr. Matko slovi po vsej Evropi in širše kot izjemen ortoped.
Jožica si je kljub temu, da ima dve psički, izbrala hrano za mucki, ki njenim psičkam delata družbo, saj visokoenergetske hrane za njeno Shivo trenutno ni bilo na zalogi.

2. nagrada v kategoriji posvojeni psi pripada Mojci Vojska (Geri) za zgodbo Kdor išče, ta najde! (29 glasov)
Nagrada je brezplačna svetovalna ura + darilni paket v vrednosti 20.000 SIT, ki ju podarja podjetje Gali d.o.o iz Ljubljane.


Lepa nagrada čaka na Mojco

Trgovino Gali& Nika odlikuje pestra ponudba, s poudarkom na kakovosti in redni menjavi artiklov. Trendom na tržišču ne sledijo slepo, ampak vsak proizvod, ki ga vzamejo v prodajo, temeljito preučijo in preizkusijo. V pasji šoli Gali dajejo največji poudarek vzgoji mladičev in učenju psičarjev ter programom, katerih cilj je vzgojen pes, s katerim ne bo težav v nobenem okolju in v nobenih okoliščinah.
Zal se Mojca podelitve ni uspela udeležiti, zato bo prevzela bogat darilni paket z zanimivimi in nadvse uporabnimi izdelki v trgovini Gali&Nika na Linhartovi 66 v Ljubljani.

2. nagrado v kategoriji kupljeni psi pripada Sari Berginc (n3wfka) za zgodbo Fragmenti, misli, dejstva, resnice in manj resnične resnice o življenju z mojim psom (36 glasov)
Nagrada je darilni paket v vrednosti 20.000 SIT ji podarja podjetje Aler d.o.o. iz Ljubljane


Sarinega novofundlandca čaka hrana Nutro

Aler d.o.o. je generalni uvoznik pasjih hran Nutro in Bosch, večina pa pozna tudi njihovo dobro založeno trgovino za male živali v hali A ljubljanskega BTC-ja.
Sara se žal ni mogla udeležiti današnje podelitve, zato ji bom nagrado v najkrajšem času dostavila na dom. G. Aleš Matjašič, direktor podjetja Aler d.o.o. ji je dal možnost, da si izbere nagrado sama in odločila se je za dve vreči hrane Nutro ovca&riž, s katero tudi sicer hrani svojega novofundlandca.

1. nagrado v kategoriji posvojeni psi je prejela Ada Valenčič (sicilija) za zgodbo Kako je živeti (38 glasov)
Nagrada je paket presenečenja v vrednosti 50.000 SIT podarja ga. Sergeja Puppis Freebairn iz podjetja Avanturist d.o.o., ki je zastopnik za hrano Arden Grange in izdelke Danish design.


Ada prejema nagrado

Argen Grange je znamka vrhunske popolne suhe hrane za pse in mačke na osnovi svežega piščanca ali lososa brez umetnih barvil in konzervansov. Posebej primerna je za delovne in razstavne pse, ter za pse z alergijami, saj ne vsebuje rdečega mesa, pšenice, soje in mlečnih izdelkov.
Neverjetna zgodba pasje duše, ki jo je Valenčičeva družina rešila negotove usode na Siciliji in jo pripeljala s seboj domov. Prepičani smo, da bodo Gemma, Oka in Srečko uživali kar nekaj časa z bogato zalogo hrane iz asortimana Arden Grange. Želimo jim dober tek.

1. nagrado v kategoriji kupljeni psi je prejela Neža Vilhelm (Agnes) za zgodbo Seterday Dark Princ (SLR IS 1021) (38 glasov)
Nagrada je brezplačen tečaj osnovne poslušnosti + darilni paket v vrednosti 50.000 SIT, ki ju podarja podjetje Gali d.o.o iz Ljubljane.


Neža prejema nagrado

Zmaga je bila tesna, vendar je duhovita Darkova pripoved prepričala. Skupaj z Nežo sta prevzela bogato darilo, ki je čez ovojni papir razkrivalo same zanimive »pasje pripomočke« in kuverto, v kateri so se skrivali napotki za vpis v tečaj osnov poslušnosti.

Ga. Danica Simončič iz podjetja Gali d.o.o. pa zelo perspektivni mladi pisateljici Sari Berginc podarja posebno darilo za spodbudo pri njenem ustvarjanju.


posebna nagrada za Saro

Darilo ji bom dostavila skupaj z nagrado za 2. mesto v kategoriji »kupljeni psi«, zraven pa dodala uporabniško izkaznico za paket midi kot priznanje njeni ustvarjalnosti s strani mojpes.neta.

Vsem dobitnicam še enkrat iskrene čestitke, vsem partnerjem, ki so prispevali nagrade pa najlepša hvala za bogate in uporabne prispevke.

En natečaj smo s tem zaključili, zdaj pa začenjamo z novim.
Vabljeni ponovno k sodelovanju.

Jana Pahovnik

  • Fotografije s podelitve nagrad

  • Tiskanju prijazna stran Pošlji prispevek prijatelju
    domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

    2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
    Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
    splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.