mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa
Kdo je tukaj?
admin: 0 | gosti: 4  

ISSN 1581-3258
2000-2023 © Jana

mojpes.net na Facebooku


Razno : Dobrodelnost: Ne pustite se naplahtati!
Dodal/a jana 29.3.2019 16:48:19 (2377 prebrano)

Dobrodelnost: Ne pustite se naplahtati!

Če vas ustavijo na cesti, pozvonijo na vrata ali pristopijo v lokalu z namenom zbiranja prostovoljnih prispevkov, ZAHTEVAJTE od njih, da se izkažejo z odločbo upravne enote, pooblastilom za zbiranje prostovoljnih prispevkov in nabiralnim lističem!

Vedno ko spoznate, da gre za prevaro, si neznanca (morebiti tudi njegovo vozilo in druge podatke) karseda dobro zapomnite in o tem takoj obvestite policijo.

Več informacij dobite v članku »Dober dan, ste mogoče dobrega srca in lahkoverni?«, ki je bil avgusta 2013 objavljen v dnevniku Delo.

29. 3. 2019
Spet so na delu goljufivi zbiratelji donacij.

Iz Zavetišča Horjul sporočajo:
Danes smo dobili mail, da nekdo zbira denar v našem imenu. Ponovno: zavetišče Horjul donacij NIKOLI ne zbira na takšen način, zato prosimo, pokličite policijo, če se vam to zgodi.

Pozdravljeni,

danes popoldan me je na Mestnem trgu v Ljybljani ustavil fant, ki je po 5 evrov prodajal razglednice za pomoc zivalim. Vprasala sem ga, kateri organizaciji so donacije namenjene in je rekel, da razlicnim in "Morda poznate Horjul." Pokazal mi je tudi neke papirje, ces, da res nakazuje zbrano tem organizacijam.

O tem vas obvescam, ce boste dobili se kaksno taksno informacijo. Prav tako pa me zanima, komu od pristojnih naj bi se to javilo.
=======================

5. 1. 2014
V zadnjih dneh je nekdo na tak način zbiral prostovoljne prispevke, prostovoljce in sprehajalce psov za Zavetišče Horjul, od koder sporočajo:

OBVESTILO!
Zavetišče Horjul nima prostovoljcev, ki bi hodili od vrat do vrat ali na cesti ustavljali ljudi in na tak način zbirali donacije za oskrbo živali. Prav tako po cestah in hišah ne iščemo sprehajalcev za naše pse. ZH NA TAKŠEN NAČIN NE ZBIRA PRISPEVKOV IN NE VABI PROSTOVOLJCEV.

Vse naše akcije zbiranja donacij/materiala... in vsi načini pomoči našim varovancem so objavljeni na uradnih kanalih zavetišča Horjul (uradna spletna stran, FB stran ZH in PRRRodAJALne ZH, forum na portalu mojpes.net). Za več informacij kako pomagati pa nas lahko pokličete kadarkoli v času uradnih ur - od 8.30 do 12.30 od ponedeljka do petka, tel: 051 30 44 35.

Zavetišče Horjul


Preberite več o tem v članku "Pozor, ne nasedajte dekletu, ki zbira denar za živali"na portalu 24ur.com.

Tiskanju prijazna stran Pošlji prispevek prijatelju
domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.