mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 05.07.2025 : 05:27:38

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 639 640 641 642 643 [644] 645 646 647 648 649 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 687120 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
luvi7777
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 642

« Odgovor #9645 : sreda, 01.04.2009 : 13:30:45 »

nema edit-sad kad je post otišao vidjela sam ružicu..prekrasna je.... Smiley
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #9646 : sreda, 01.04.2009 : 13:38:02 »

Nanda, še dober mesec, pa sestavimo ekipo in gremo narcise in potonike vohat Cool Cheesy
Logiran
AMODINI
odvisnež
Sporočil: 589

« Odgovor #9647 : sreda, 01.04.2009 : 13:42:02 »

Lepo vam na onem koncu Nanda....se mate kaj za važit.
Jaz ti tukaj zaenkrat nimam skoraj nič za pokazat Undecided Narcise so zunaj,
kak Krokos tudi, včeraj sem videla, da se Magnolija pa Japonska češnja nekaj trudita s popoki, ostalo pa siromaštvo,
nič še ne cveti Cry Naj že pride pomlad!!!
Logiran
luvi7777
odvisnež

« Odgovor #9648 : sreda, 01.04.2009 : 13:43:18 »

Ja kad odem u penziju želim si kućicu, potok i puuuno cvijeća  Smiley
...joooj. tko će dočekati penziju....
Amodini...obožavam magnolije..... Smiley
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #9649 : sreda, 01.04.2009 : 13:47:49 »

TagTu, Amodini -  Jap, jap Nanda vohlja "kaj novega zraste na travnikih" in ko bo kaj našla sporoči  Wink
Logiran
AMODINI
odvisnež

« Odgovor #9650 : sreda, 01.04.2009 : 13:49:24 »

Penzije pa se verjetno nebu nihče od nas dočakal sram
Ne vem ,če želim videt to sliko....jaz pri 63 - zdaj ga nekaj sr...s povišanjem na 65 leto
kak sedim za pisalno mizo.
Že zdaj malo bolj slabo vidim, pa včasih me spomin zeza....
Logiran
AMODINI
odvisnež

« Odgovor #9651 : sreda, 01.04.2009 : 13:50:29 »

TagTu, Amodini -  Jap, jap Nanda vohlja "kaj novega zraste na travnikih" in ko bo kaj našla sporoči  Wink

to pa le daj.....
da ne govorim o tem, da sta obe še dolžni prit v naše konce in to s časa, ko je bil Belin Tashi še pri nas!!!
Logiran
Nanook
midi
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #9652 : sreda, 01.04.2009 : 13:52:12 »

Pri nas je pa polno močvirskega tulipana. In seveda tudi mi pridemo firbcat rozice, nas caka se Vremscica.
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #9653 : sreda, 01.04.2009 : 13:53:44 »

Pri nas je bilo pa nekaj zvončkov, trobentic in vijolic... potem pa je prišel sneg...   Cry

Drugače pa imam iste želje po penziji in hišici.  Smiley
Logiran
luvi7777
odvisnež

« Odgovor #9654 : sreda, 01.04.2009 : 14:28:09 »

Penzije pa se verjetno nebu nihče od nas dočakal sram
Ne vem ,če želim videt to sliko....jaz pri 63 - zdaj ga nekaj sr...s povišanjem na 65 leto
kak sedim za pisalno mizo.
Že zdaj malo bolj slabo vidim, pa včasih me spomin zeza....

baš si me nasmijala  Grin Grin Grin ....gledaj drugu stranu: nema poslovnih obaveza, cijeli dan posvećen samo sebi i svojim najdražima, uz mir, bez stresa, s dovoljno vremena za sve hobije koje zbog tempa sadašnjeg života ne uspijevamo ostvariotiuz neke lude okvire za naočale  Cheesy  Wink ...još da je iznos penzije dobar.

Znači Varja imamo iste želje  Smiley
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #9655 : sreda, 01.04.2009 : 14:31:09 »

hihi, ja, imava... samo jaz bi hišico, potok in dosti dosti rožic že zdaj....   Grin

Logiran
Jasi
midi
Sporočil: 698

« Odgovor #9656 : sreda, 01.04.2009 : 15:10:54 »

varja, te podpiram, na Dobenu pa imamo telohe, žafrane, trobentice, pljučnik in vertnice, pa gozdi regrad je začel rast  Wink
Drugače, bi pa Nanda lepoprosila, če nas vzameš v skupino, ki bi šla na Vremenščico? Moja dvonožnika bi šla zraven, bojne pse pa lahko pustimo doma  Wink
Logiran
luvi7777
odvisnež

« Odgovor #9657 : sreda, 01.04.2009 : 15:29:19 »

Sad sam vidjela da nisam odgovorila Charliu
Luvi777, več kot očitno je, da se najini mnenji popolnoma razhajata in da imava tudi glede lastništva psov drugačno mnenje. Medtem, ko imaš ti svoje pse večinoma zaradi razstav in vzreje, imamo mi našega Charlija zato, da se z njim zabavamo in da se imamo lepo, ko se najdemo skupaj s prijatelji, lastniki TT-jev, naj bo to na razstavi, pasji šoli ali pa na skupinskem sprehodu.

Charlie, i ti i ja imamo naše pse izgleda iz istih razloga.
Ne znam gdje si isčitao ili zbog čega si zaključio da se ja sa svojim psima ne zabavljam ili se ne družimo  Huh ...dapače, i ovdje sam stavljala mnoštvo slika druženja u Parku za pse u koji redovito odlazimo i gdje su svi dobrodošli , te  iz svog doma, izložbi na kojima se družimos prijateljima, a da ne govorim o tome da moji psi apsolutno svuda idu s nama( more, skijanje, praznici ) te učestvuju (radi njihove radoznalosti i naše ljubavi) u svakom segemntu mojega života. Svoje pse volim iznad svega (jedino su djeca ispred njih) tako da tvoj post baš i nije lijep...
S obzirom da se koliko ja znam ne poznajemo osobno mislim da prije nego nekga prozoveš za njegov privatni život post koji pišeš trebaš 2x pročitati  Wink
Logiran
ginger
nekaj malega že vem
Sporočil: 166

« Odgovor #9658 : sreda, 01.04.2009 : 15:39:16 »

... glede klubske opreme sem jaz že predlagal in če prav pomislim sem dobil nekaj privat e mailov s podporo - torej na bi nekaj takega res izpeljali, sem pa dobil tudi prijazna opozorila naj ne dražim spet z novimi in novimi idejami ... zato smo skupaj zaenkrat speljali TT koledar in mogoče se le tega lotimo še 1x. Zdeja pa moje stališče in to čist resno. JA klub je bolj razpoznaven tudi s klubsko opremo. Tudi članstvo se še bolj poenoti, če si opremo lahko kupi - dviguje se prag pripadnosti ... Moj predlog je, da se za vsakega člana nabavi majica s preslikačem in jo dobi ob plačilu članarine - ki se jo lahko na račun majice tudi poveča. Majic na zalogo ni treba kupovat - izdela se le preslikače. Na prireditvi v Domžalah se na te majice neposredno tiska preslikač - torej na željene velikosti. Majice ki se jih ne porabi se vrne dobavitelju. zadeva je veliko bolj preprosta in cenejša kot se zdi. Jakne, torbe, kape, ... vse to je mogoče izdelat za v naprej znane kupce. Torej izdela se nekaj vzorcev, ki jih nato dobijo člani IZVRŠNEGA/UPRAVNEGA ODBORA. Ti vzorci se poslikajo in člani lahko preko klubske strani pogledajo slike in naročijo izdelke. Ti izdelki pa morajo biti na malo višjem nivoju saj gre za stvari, ki morajo trajati dlje časa in tudi izgeld mora bit na nivoju. naročila se pobira celo leto in izdelava naroči 2x letno - predlagam da so izdelki izdelani 14 dni pred klubskim dnevom ali eventuelo damo še tretji termin in to je pred Ljublajnsko razstavo.

Evo mal sem se razpisal in sedaj bom pustil inciativo ostalim članom, ker jih jaz dobim hitro po buči če preveč silim z idejami (čeprav je klubska oprema - vsaj neki anorake sem že videl in jo nekateri zavedni člani čuvajo in uporabljajo ob primernih prilikah).

lp

marko
Pridi dons na sestanek...zanimive ideje.Smiley
Logiran
ginger
nekaj malega že vem
Sporočil: 166

« Odgovor #9659 : sreda, 01.04.2009 : 15:41:16 »

Ginger, a še nisi prijavil Choye za Hrušico? kaj čakaš Roll Eyes
Še ne vemo če se ne bo takrat gonila....mogoče bo pa to prilika za kakšnega dobrega ženina pa kar tam porihtamo zadevo.Smiley
Logiran
Strani: 1 ... 639 640 641 642 643 [644] 645 646 647 648 649 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.