Malce pozno pišem, ampak vseeno;
Na razstavi v MB sem videla po dolgem času nekoliko ljudi s katerimi se nismo videli že kar dolgo časa - predvsem lastnike softijev
Tako sem videla Amona in Jesabelle ter njuna lastnika, pa da Magic Jeannie in njeno Suzano ne pozabim - Jeannie je ista Tessa, čist po mami! Spoznala sem pa tudi novega pšeničnika (za katerega je Janja fajn gruntala kje je) in to Casperja, ki je prišel iz Češke pred dvemi leti.
Njegova lastnica ima pasji salon v MB in to kake 20 min peš od mene, tako da ga bom lahko večkrat vidla, pa še ko bo Elmer postal štajerc bo imel blizu do frizerja.
Od softijev, ki so zmagali nimam slik, pa imen tudi nimam pri sebi, so bili pa Nemci zmagovalni vse tri razstave. Samec je bil bolj (po moje rečeno) angleškega tipa, sam vseeno : fantastična postava, urejen v piko in videlo se je, da je bolj razstavljalski. Jaz sem sicer delala na razstavah, pa žal nič pri softyih, sem jih pa vsaj na specialki terierjev lahko opazovala iz sosednjega ringa.
Elmo trenutno počiva zraven mene, nekam je imel danes slab dan: driska celo dopoldne, kar je pa moja krivda, ker sem mu dala včeraj konzerve za večerjo. Je pa vsaj doživel nenormalno veliko sprehodov danes.
Sem ga peljala na vsaki 2 uri ven.
Ko bom prišla do kabla od telefona, bom pa še kako slikco prilimala.
Lep večer vsem skupaj
Sanja & Elmer