mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa
Kdo je tukaj?
admin: 0 | gosti: 32  

ISSN 1581-3258
2000-2020 © Jana

mojpes.net na Facebooku


Šport, veselje in delo : Podelitev nagrad za foto natečaj "pes in voda"
Dodal/a jana 2.10.2006 8:02:09 (2051 prebrano)

Podelitev nagrad za foto natečaj "pes in voda", Podutik, 30.9.2006


Tako, prišli smo povsem do konca tegale natečaja, saj smo danes na vadbišču Športno kinološkega kluba Gali v Podutiku podelili nagrade nagrajencem, ki so se nam uspeli pridružiti, manjkajočim pa bomo nagrade izročili v prihodnjih dneh.

Vreme nam je krasno služilo, kot že nekajkrat ;), nagrade so bile vse na kupu in po akademski zamudi 15-ih minut smo začeli s podelitvijo.Žal je delo zadržalo Vido Klenovšek iz podjetja Boomfoto, potovanje pa nagrajenko v strokovnem izboru Oro. Bon za studijsko fotografiranje smo vseeno dali v hrambo Zavetišču Horjul ;D in zagotovo bo v kratkem predan nagrajenki.Nadaljevali smo s podeljevanjem nagrad po izboru uporabnikov in prvi je bil ARTI, ki pa je že takoj na začetku zapletel zadevo :D in nagrado podjetja Samo.uk d.o.o. poklonil naprej Zavetišču Horjul. Tako bodo odslej horjulski varovanci obvladali tudi tuje jezike :).Naslednja je bila Sally's nugget, ki se je kar trikrat morala sprehoditi po nagrade ;), najprej po set knjig Literine knjigarne, ki jih je izročila Helena Galič,takoj za tem pa še po briketirano hrano in hrano v konzervah - skupno nagrado podjetij Gali d.o.o. in Aler d.o.o., ki jo je predala Danica Simončič.No, tukaj je bil potreben že pomočnik ;D, saj Neli in Sally nista uspeli odnesti vsega.Izobraževanje je zadržalo predstavnika podjetja D.J.Don d.o.o. - Eukanuba, pa smo vrečo hrane, domiselno skledo za psa in dve odejici Loni in Chici kar mi izročili. Tako bo imela odejico tudi Chicina "foto" prijateljica :)Ravno je podeljevanje steklo, ko sta manjkali nagrajenki aika in Stella. Aiki bomo darilni bon Studia nege za male živali Iv San Bernard dostavili po pošti, Stelli pa bomo obe nagradi - hrano Mera Dog in nekaj darilc, podjetja Vrami d.o.o., dostavili kar domov.

Bila pa je z nami naslednja nagrajenka, linchaich, pa tudi oba nagrajena fotomodela, Aika in Lina. V Studiu nege za male živali Iv San Bernard so tudi ob sobotah nadvse delovni, zato je njihove nagrade predal Samo Juršič in trio linchaich-Aika-Lina so v eni kuverti dobile darilne bone za nego psa in dvoje striženje krempeljcev.Samo je kar ostal na prizorišču, saj je bil na vrsti set petih nagrajencev podjetja Samo.uk d.o.o. Prvi je bil ARTI, ki je nagrado samo potipal in že je romala v horjulske roke :)Žal ROZENPLACa, Dali, _Bučke_ in aike ni bilo, zato bomo vsem štirim nagrade poslali po pošti.

Spet dva kompleta bokserskih nagrajenk - najprej so dve igrači za pse Spletne tovarne MojMaks dobile Sally in njeni dve mladi pomočnici, za njimi pa enako nagrado še naveza linchaich-Aika-Lina.

Od množice desetih striženj krempeljcev Studia nege malih živali Iv San Bernard smo dve nagradi uspeli podeliti le linchaich in eno galy, ostali nagrajenci prejmejo bone po pošti.Nagrade so bile podeljene, malo smo se še osvežili in posladkali, malo počvekali in nekateri se šele ob mraku razšli. Tako smo spravili pod streho še en uspešen natečaj in že načrtujemo novega.

Vsem nagrajencem iskreno čestitam, sponzorjem pa se lepo zahvaljujem.
Oboje vabim, da se nam pri naslednjem natečaju spet pridružite.


Jana Pahovnik,
30.9.2006

Ostale fotografije najdete v mojpesGaleriji - Natečaji mojpes.neta -> Foto natečaji -> Podelitev nagrad - "pes in voda", Podutik, 30.9.2006

Tiskanju prijazna stran Pošlji prispevek prijatelju
domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2020 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.