mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa
Kdo je tukaj?
admin: 0 | gosti: 7  

ISSN 1581-3258
2000-2023 © Jana

mojpes.net na Facebooku


Šport, veselje in delo : Podelitev nagrad - foto natečaj "pasje sanje"
Dodal/a jana 1.7.2008 12:55:27 (3775 prebrano)

Podelitev nagrad - foto natečaj "pasje sanje"
Podutik, 29.6.2008

S podelitvijo nagrad nagrajencem najboljših fotografij, ki smo jo pripravili v nedeljo, 29. junija 2008 na vadbišču ŠKK Gali v Podutiku pri Ljubljani, smo zaključili 5. foto natečaj mojpes.neta – "pasje sanje", ki je potekal vse od sredine februarja. Na natečaju je sodelovalo 181 fotografij, ki jih je prispevalo 51 članov, katerim je bilo namenjeno 23 nagrad.

Nekateri so se med podelitvijo že namakali na morju ali kje drugje preživljali dopust, zato smo razdelili le nekaj nagrad, ostale bomo poslali po pošti ali jih kako drugače predali nagrajencem.

In kaj se je in kaj se ni dogajalo na podelitvi?


Bilo je vroče nedeljsko popoldne in do 17.30 se nas je že večina zbrala.

S podelitvijo smo kar začeli:


Miza z nagradami je bila polna.


lejca si je prislužila dežnik sponzorja Sama Juršiča.


Miss Teja. bo sedela na "mehkem", tudi ležalno podlogo zanjo je prispeval Samo.


Tetameta je dobila priponko Avtocollant iz Vrami d.o.o. s podobo labradorcev.


linchaich je z mladim mojpes.netovcem Galom prevzela predpražnik Autocollant iz Vrami d.o.o., na katerem so podobe nemških dog.


bibsy je za svojo mlado nemško dogo prevzela 2,5 kg Arden grange hrane, ki jo je prispeval Avanturist d.o.o.


Leško od dog_lover bo jedel iz nove skledice, ki jo je podaril Avanturist d.o.o.


Xena, zaprisežena kinologinja, je dobila mačjo knjigo, ki jo podarja mojpes.net. Morda se bo le odločila še za kakšnega mucka.


In seveda – glavna nagrada – pasje ležišče Comfort XXL v živo rumeni barvi, ki ga poklanja Avtoboutique Bučer in ki ga je skogkatt z veseljem sprejela, njen Maj pa takoj preizkusil.

Posebna nagrada Vide Klenovšek je pripadla bibsy. Vida in bibsy sta se že pred podelitvijo vse zmenili in krasna unikatna, "po meri" izdelana ovratnica blagovne znamke Petiit Pethaus za mlado nemško dogico Lano je v teh dneh že na poti. Ko dobimo kakšno fotko, jo bomo dodali, do tedaj pa naj vas razveseljuje fotka Lane.


Lana v senci

Z nami je bil tudi conte, ki je NatureDiet hrano za pse (prispeval jo je Avanturist d.o.o.), poklonil Zavetišču Horjul. Prav tako sta namenili svoji nagradi Zavetišču Horjul Patapižu – Tropi kost Avanturista d.o.o., in karizma - 15 kg hrane za pse Nutro Choice, ki jo je prispeval Gali d.o.o. Kost je bila na podelitvi predana Xeni, da jo spravi do Lunluna, kateremu je namenjena, prav tako NatureDiet, ki je namenjen mlajšim horjulskim varovancem, Nutro Choice pa bo v prihodnjih dneh nekdo odpeljal iz trgovine Gali & Nika do Horjula.

T.R.U. se je v dobro Horjulčkov odpovedal knjigi Psi za telebane (mojpes.net), zato jo daje na licitacijo, od katere izkupiček gre v Horjul – na kupček za operacijo psičke Pepsi.




Tropi kost, hrana Nutro Choice, hrana Naturediet in knjiga Psi za telebane

Po pošti bomo poslali manjše nagrade:

- nanda - knjigo Psi za telebane (mojpes.net),
- nuhl - obesek za ključe Autocollant, s podobo tibetanskega terierja (Vrami d.o.o.),
- danaya82 - knjigo My Dog Record Book (mojpes.net),
- kimi - nalepko Autocollant, s podobo shih tzuja (Vrami d.o.o.).





Igor, popo, TagTu in jinx bodo kombinirali prijetno s koristnim in pridejo po hobok (mojpes.net), pasjo hrano (mojpes.net), leksikon (Samo Juršič) in majico (Avtoboutique Bučer, majica je še v izdelavi) k meni, morda nam bo uspelo zraven tudi kakšno kopanje psov v Savinji, zagotovo pa si bomo privoščili kavico in osvežilno pijačo.



S Klavdijo (albert), ki je prejemnica piknik stolčka (Samo Juršič) se nisva uspeli uskladiti glede prevzema, bova pa to storili v prihodnje.



Prav tako nagrade – ovratnice in povodca Danish Design (Avanturist d.o.o.) še nima dopustnik arti, ker sponzor želi, da si barvo in velikost izbere sam, zato dobi nagrado po pošti, ko se bo vrnil z dopusta.

Podelitev nagrad je bila res glavna točka našega nedeljskega srečanja, ne pa tudi edina, saj smo izkoristili ograjen poligon Pasje šole Gali za "pasje divjanje". Psi so se nanoreli, mi smo izdatno poklepetali, se osvežili in malo posladkali in že je bil večer, ko so nekateri odhiteli proti domu, saj je bila na sporedu finalna tekma evropskega prvenstva v nogometu, kar posebej moški del udeležencev ni želel zamuditi.


Nekateri so se namočili v potočku, nekateri pa kar v skledi.


Na senčnem delu poligona je bilo nadvse prijetno.

Ostale fotografije s podelitve najdete v mojpesGaleriji, nagrajene fotografije so tukaj, vse ostale fotografije pa tukaj.

Se vidimo naslednjič. Nov foto natečaj je že tik pred vrati in udeleženci nedeljske podelitve že vedo za novo temo pasjih fotografij.

Nagrajencem še enkrat iskrene čestitke,
vsem pa želim prijetno in ne preveč pasje poletje,
Jana Pahovnik


Bibsy nam je naknadno poslala fotografije, na katerih sta Lana in Lilo z unikatno, "po meri" izdelano ovratnico blagovne znamke Petiit Pethaus.



Tiskanju prijazna stran Pošlji prispevek prijatelju
domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.