piškotki | informacije - pomoč | cenik za uporabnike | popusti za člane | naročilnice | cenik za oglaševalce | splošni pogoji
Domov
Domov
o psih pasme galerija koledar pomagajmo forum pasji faq trgovina
Prijava
Uporabnik:
Geslo:
 
Kdo je tukaj?
Člani: 0 | Gosti: 12
več...
 

ISSN 1581-3258
2000-2017 © Jana

mojpes.net na Facebooku


(1) 2 »
Dodal/a jana 30.8.2016 15:55:10 (736 prebrano)ScruffyChops šamponi za pse iz Velike Britanije

BOLJ NARAVNO NE GRE!
98% naravnih sestavin in še mnogo več – SCRUFFY CHOPS naravni mineralni šampon za pse.

Skrbno izbrana kombinacija sestavin zagotavlja temeljito a nežno čiščenje kože in dlake psa. Minerali mrtvega morja, proteini ovsenih kosmičev, aloe vera in druge sestavine s certificiranim organskim poreklom prispevajo k ohranjanju zdravja kože in zagotavljajo naravno vlažnost le-te.

Splošno znani ugodni učinki proteinov ovsenih kosmičev predstavljajo prvovrstno zaščito občutljive pasje kože, podvržene srbežu.

Kljub prijetnemu vonju, ki ga bo vaš kuža deležen še dolgo po kopanju, pa šampon ne vsebuje alergenov in sulfatov ter drugih sestavin, ki bi dražile kožo.


Dodal/a jana 17.11.2011 20:13:13 (5703 prebrano)

Nega kodra (pudlja - po domače)

Pri pudljih poznamo 6 različnih barv dlake: črna, bela, rjava, apriko, siva in rdeča (poznamo jih več, vendar po FCI standardu niso priznane).

Najlažja za vzdrževanje je črna barva, nato rjava in bela, najtežje oz. največ časa pa boste porabili pri vzdrževanju sivih, apriko in rdečih. Imajo namreč čisto drugo strukturo dlake. Dlaka je tanjša in se precej hitreje vozlja kot pri npr. črnih. Ni pa to vedno tako. Lahko ima tudi črn pudelj slabšo kvaliteto dlake.

Z leti se pudljem barva dlake lahko spremeni. Sčasoma črni pudlji začnejo siveti. Najprej se to vidi na zadnjem delu hrbta nad repom. Rjavi so pri cca dveh letih precej bolj sivi od prvotne barve, pri sivem pa se sivina kaže 'z leti'. Ko se skoti je namreč črn in ko se ga prvič obrije po gobčku se že pokaže siva barva. S striženjem se ta črna dlaka 'odstranjuje' in pri cca letu oz. letu in pol imate doma končno sivega pudlja. Pri rdečih pa je značilno, da izgublja barvo. Barva počasi bledi.

črni pudelj


Dodal/a jana 21.1.2010 21:38:53 (7011 prebrano)Spletna trgovina DOGMANIA ima na voljo profesionalno naravno kozmetiko BIO-GROOM.

Bio-Groom, proizveden v Ameriki, je visokokakovostna kozmetika z dolgoletno tradicijo, ki slovi po svojih izjemno učinkovitih in naravnih proizvodih.

Več v spletni trgovini Dogmania.

www.dogmania.si


Dodal/a jana 9.10.2003 23:31:47 (9782 prebrano)
Nega

Ta lekcija je namenjena vsem, ki jim pes ne pusti striči krempljev. Po enakem postopku pa ravnamo tudi v primeru, ko se pes ne pusti krtačiti ali kako drugače dotikati po telesu (npr. pri veterinarju). Zdaj ga boste pripravili do tega, da bo prav vesel, ko bo zagledal klešče za ščipanje krempljev ali krtačo, ker ga boste "desenzibilizirali" in uporabili klasično pogojevanje, tako da se bo pes začel sliniti, ko bo uzrl klešče oz. krtačo. Res boste zato potrebovali nekaj časa, toda če pomislite na vse tiste minute, ki jih porabite za boj s psom, ki si ne pusti blizu, boste prihranili ure & ure!


Dodal/a jana 18.8.2003 21:16:01 (7221 prebrano)
Nega

če živi pes v stanovanju, morate vsak dan skrbeti za njegovo higieno. Berite torej o različnih načinih čiščenja in o pripomočkih za to. če boste vašega štirinožnega prijatelja česali vsak dan, občasno pa se boste posvetili tudi čiščenju uhljev in oči, bodo ta sicer neprijetna opravila postala všeč psu in vam. Obvezno pa morate imeti pri tem mirno roko, za psa pa še posebej veliko prijaznih, prijateljskih besed.


(1) 2 »
Trgovine s srcem za male živali - Premium Pet
4% od nakupa v trgovini Zoohit s te povezave gre za Zavetišče Horjul
Zavetišče za živali Horjul
Kupujete psa z rodovnikom?
Kdo je kraševec? width=
Društvo ljubiteljev in vzrediteljev kraških ovčarjev Slovenije
Zakon o zaščiti živali (uradno prečiščeno besedilo) (ZZZiv-UPB3)
domov | o psih | koledar | galerija | pasme + oglasi | pomagajmo psom | forum | pasji faq | trgovina | informacije - pomoč | splošni pogoji

2000-2017 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.